LAST MINUTE! Egynapos Reiki energetikai gyógyító tanfolyam, tanulj az ősi gyógyításról!

A gyógyítás az egyik legszebb hivatás. Ha szeretnéd Te is gyakorolni ezt, és segíteni másoknak a testi-lelki egészség megőrzésében, vagy ha a mostaninál egy kiegyensúlyozattabb, harmónikus boldog életet szeretnél élni, akkor a helyed a Vital Soul Életerő Központ egynapos Reiki gyógyító tanfolyamán van! Vásárolj kupont csupán 6.990 Ft-ért, és tanuld el a gyógyító érintés fogásait!
Ár:6.990Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
15.000 Ft
54%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.02.06. - 2018.03.03

reiki tanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

LAST MINUTE ajánlat!

Egynapos Reiki energetikai gyógyító tanfolyam.

Időpont: 2018. március 3., 10:00-17:00 óra

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.06. - 2018.03.03 között

A tanfolyam első sorban felnőtteknek szól, a minimum korhatár 16 év!

  • Egy személy egy kupont használhat fel saját célra, ajándékba bármennyi vásárolható.
  • Az info@vitalsoul.hu címen, ahol a kuponkódot meg kell adni! A bejelentkezés után emailben kapod meg a részletes információkat.
  • Kizárólag előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe a kupon!

További információk

A tanfolyamról:

  • A Reiki kézrátéttel történő energetikai gyógyítás, mely segít a testi-lelki egészség megőrzésében.
  • Az energetizálás beindítja a test öngyógyító mechanizmusait, s ezáltal megannyi panasz esetén hatásos lehet! Embereken, állatokon és növényeken is alkalmazható.
  • Nincs mellékhatása, bármikor, bárhol, bárkin alkalmazható.
  • Kiválóan alkalmas stressz-oldásra, félelem, depresszió, szorongás ellen, alvászavarok feloldására, fogyókúrához, tanulási problémákra és egyéb testi, lelki, szellemi panaszok ellen.

A tanfolyam elvégzéséről nemzetközileg elismert oklevelet kapsz, melyet postai úton küldenek el részedre, vagy egyeztetés után személyesen is átveheted.

Lemondási feltételek

Az ajánlat lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 72 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

A "Last minute" jellegű kuponok esetén az elállási jogot csak a kupon -a fontos tudnivalókban- is feltüntetett érvényességi idején belül tudjuk biztosítani.

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1082 Budapest, Corvin Sétány 5/B
kapucsengő: 0406

reiki tanfolyam kuponunk leírása

Segíts másokon az érintés gyógyító erejével!

Szeretnéd magadénak tudni a gyógyító érintés hatalmát? A Reiki gyógyítás alapjait most egynapos tanfolyamon sajátíthatod el, és képes leszel embertársaidnak, az egészség, a testi, lelki egyensúly megőrzésében segíteni.
A reikivel állatokon és növényeken is tudunk segíteni.

Tanuld meg a Reiki gyógyító technikát, és segíts másoknak megőrizni a testi-lelki harmóniát és egészséget a DiamondDeal kedvezménnyes kuponjával!

A Reiki energetizálásról

A Reiki egy csaknem évszázados múltra visszatekintő energetizáló módszer, melynél a gyógyító kézrátétellel közvetít energiát a kezelésben részesülő felé, és ezzel az érintéssel helyreállítja a szervezet egyensúlyát, harmóniáját. Beindítja az öngyógyító mechanizmusokat, segítségével legyőzhetők testi és lelki problémák is:

  • oldja a stresszt, félelmeket, szorongásokat,
  • enyhíti, megszünteti az alvászavarokat,
  • segíthet fogyókúra esetén,
  • tanulási problémák ellen is hatásos,
  • elűzhetők vele a krónikus fáradtság tünetei.

Tanuld meg a Reiki gyógyító technikát, és segíts másoknak megőrizni a testi-lelki harmóniát és egészséget a DiamondDeal kedvezménnyes kuponjával!

Most Te is lehetsz gyógyító!

Az egynapos tanfolyamon megtanulhatod a Reiki gyógyítás alapjait, a test energiaszintjének felmérését, a csakrák tisztítását, harmonizálását is, mely feloldja az energia áramlását gátló, s ezáltal az egészség útjában álló elakadásokat. A tanfolyam legszebb pillanata a beavatás, mely által átéled a tökéletes harmonikus egység állapotát.

Ezzel a tudással képessé válsz arra, hogy segíts másoknak az egészség megőrzésében, a betegségek kialakulásának megelőzésében, s a harmonikus állapot visszaállításában. Bárhol és bármikor alkalmazhatod, hiszen kezeden kívül nem szükséges hozzá más eszköz, és bárkinek segíthetsz, hiszen mellékhatásoktól sem kell tartani.

Sajátítsd el a gyógyító érintés technikáját, és válj képessé a testi-lelki egyensúly megteremtésére, megőrzésére, és segíts embertársaidnak, hogy egészségesen éljenek! Kuponunkkal nagy kedvezménnyel vehetsz részt a Reiki gyógyítás tanfolyamon, csak vásárolj kupont!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!  Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu