LAST MINUTE ajánlat! Kisvasúttal Somogyban, autóbuszos kirándulás 2021. április 18-n.

5/5Neoline Kft. | Budapest, VII. ker.
  • Szereted a történelmi emlékműveket? Esetleg nem jártál még az ország ezen részén?
  • Akkor itt az idő, hogy részt vegyél egy kiránduláson Somogyban! Kipróbálhatod a legkeskenyebb nyomtávú vasutat, amely egy gyönyörű panorámájú völgyön át vezet!
  • A kirándulás által részese lehetsz annak, hogy megtekints több, mint 1500 gímszarvast és több erdei vadállatot is! Te se hagyd ki ezt a szuper lehetőséget, melyen most ráadásul kedvezményesen vehetsz részt!
Ár:7.790Ft11.990 Ft
Ár: 1.400 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 6.390 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
36% kedvezmény
11.990 Ft
36%
4.200 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.03.22. - 2021.04.13

Somogyi kirándulás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére 1 napos buszos utazás Somogyba + kisvonatozás. 

  • Időpont: 2021. április 18. (vasárnap)
  • Utazás: autóbusszal
  • Találkozás: 6:30-tól a Blaha Lujza téri Corvin áruház előtt
  • Indulás: 7:00-kor
  • Érkezés: 20:00 körül

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.03.22. - 2021.04.13 között

A kupon megvásárlását követő legkésőbb 48 órán belül, egyben az utazás dátuma előtt legkésőbb 72 órával hamarabb jelentkezz be az utazási irodánál a kalandozas@t-online.hu email címre küldött levélben, de érdemes minél hamarabb hogy biztosan legyen szabad helyed. 

Az email-ben szerepelnie kell a kuponkódnak, a névnek, a lakcímnek és a telefonszámnak. Több személy egyszerre való jelentkezése esetén, mindenkinél fel kell tüntetni az összes adatot.

Ezt követően kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben afennmaradó összeg kifizetésének a részleteit megtalálhatod.

Fontos, hogy csak abban az esetben válik véglegessé a foglalás, ha a fennmaradó összeg is kiegyenlítésre kerül.

Felárak, opciók

  • Belépők: kb. 4.000 Ft/fő
  • Fix ülőhely: 1.000 Ft/fő

További információk

  • További információ a szolgáltató +36-1/317-1256 telefonszámán kérhető, foglalni kizárólag email-ben lehetséges!
  • Személyenként több kupon is vásárolható, így akár az egész családot magaddal viheted egy fantasztikus kirándulásra!
  • A programváltoztatás jogát fenntartják! 

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 1.400 Ft-ért! A különbözetet, ami 6.390 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó részt átutalással, vagy Szép kártyával tudod kifizetni. 

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Neoline Kft. értékelése

★★★★★
★★★★★
"Remek kirándulás volt! "
Nagy Annamária

Somogyi kirándulás kuponunk leírása

Egy hihetetlen kirándulás, amely során emlékműveket és gyönyörű állatokat tekinthetsz meg!

Somogy megye a Dél-Dunántúlon, a Balaton és a Dráva között helyezkedik el a dél-dunántúli régió részeként. A régészeti leletek szerint a terület már az őskorban is lakott volt. Az egykoron „kastélyok országának“ is nevezett Somogyban több mint 50 műemléki védelem alatt álló, és több mint 110 helyi jelentőségű kastély és kúria található. Napjainkban egy részük turisztikai célokat szolgál, másokban múzeumok, vagy éppen szociális intézmények működnek.

Programról

Elutazás reggel 7:00-kor a Blaha Lujza téri parkolóból, első megállótok Andocs.Zarándokhelyként ismert település. A kegytemplommal egybeépített egykori kolostor földszintjén található a Mária-ruhák Múzeuma, amely egyedülálló gyűjtemény. A Szűzanya ruhatárában vannak Írországból, Kanadából, Dél-Amerikából, és Kínából valók is. A legrégebbi ép ruha 1852-ből való. A hívők adományaiból napjainkra 230 darabból álló ruhatár jött létre.

Göllén a Fekete István Emlékház őrzi a híres író emlékét. Az író nevét viselő Baráti Kör és Gölle község 1987. augusztus 20-án adta át a nagyközönségnek Fekete István szülőházát, az abban berendezett emlékszobát és halászati gyűjteményt. Az író mellszobrát 1999-ben a szülőház előtt avatták fel, majd 5 év múlva megtörtént az író és felesége, illetve Bogáncs kutya földi maradványainak újratemetése a község temetőjében. A falu méltán büszke nagy fiára, aki Jókai Mór után a legnépszerűbb magyar írónk. Sajátos turisztikai élményt nyújt az erdei vasút, a „ZSELICI CSÜHÖGŐ”.

Az ország legkeskenyebb nyomtávú vasútja Almamellék és Sasrét között közlekedik. Az üzemet Biedermann báró hozta létre 1901-ben. A pálya széles, szép panorámájú völgyön halad, 6 km hosszban. A kiinduló állomáson erdészeti és kisvasúti kiállítás tekinthető meg.

Következő állomásotok Ibafa és a Pipamúzeum. A mondókát, mely Ibafa papjának fapipájáról szól, sokan ismerik. Itt azonban nincs vége a történetnek, mert a nyelvtörőből később operett betétdal is született, majd pipamúzeumot is alapítottak a kis településen. Az Ibafaiak szívében a mai napig él a szeretet a dohányzó eszköz iránt, évente rendeznek lassúsági pipaszívó versenyeket.

Utolsó látnivalótok Bőszénfán a Szarvasfarm. Az 1300 hektáron elhelyezkedő birtok a több mint 1500 gímszarvason kívül számtalan erdei vadnak nyújt otthont. A kialakított útvonalakon végigsétálva a látogatók megismerkedhetnek hazánk vadászható nagyvadfajaival, néhány háziasított -, és néhány egzotikus állattal.

Lehetőség van eldugottabb helyek felkeresésére is egy traktor platójáról megfigyelve a vadakat. Mindezt egy Trófeakiállítás megtekintése teszi még élvezetesebbé.

Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a szoknyák idejére! - Teljes láb gyantázás hölgyek részére
2.990 Ft kupon ár helyett MA csak 2.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu