Lágy csontkovácsolás tanfolyam elméleti, gyakorlati oktatással, tanúsítvánnyal.

Ismerős probléma a hátfájás, a derékfájás? A lágy csontkovácsolás egy kimozgatási módszer, amellyel az izomzatra és az ízületekre hatunk, segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek a kellemetlen tünetek. Most elsajátíthatsz egy természetes gyógymódot. Lágy csontkovácsolás tanfolyam elméleti, gyakorlati oktatással és tanúsítvánnyal csak 17.990 Ft-ért Budapesten a XVI. kerületben!
Ár:17.990Ft45.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
45.000 Ft
61%
27.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.21. - 2016.05.23

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal egy lágy csontkovácsolás tanfolyamon veszel részt: elméleti és gyakorlati oktatás, sikeres vizsga esetén a résztvevők Tanúsítványt kapnak.
  • A tanfolyam díja tartalmazza: a jegyzetet, a tanúsítványt, az elméleti és gyakorlati oktatás díját, tanfolyami kellékeket, vizsgadíjat!
  • A tanfolyam keretén belül a résztvevők megtanulják a kezelés előtti állapotfelmérést, izomlazító mozdulatsort, fogástechnikákat.
  • A lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk.
  • A lágy csontkovácsolás könnyen elsajátítható, semmilyen kárt nem lehet vele okozni, teljes biztonsággal alkalmazható kimozgatási módszer, amellyel a résztvevők képesek gyors segítséget nyújtani.
  • A tanfolyam elvégzése ajánlott: gyógymasszőröknek, masszőröknek, azoknak, akik családtagjaikat szeretnék kényeztetni.
  • További gyakorlati órák - külön térítés ellenében, amit a kupon ár nem tartalmaz - és munkalehetőség lehetséges!
  • Az kupon 2016.05.23-ig váltható be, azaz eddig kell megkezdened a tanfolyamot!
  • Helyszín: 1162 Budapest, Csömöri út 206.Ingyenes parkolási lehetőség!
  • A tanfolyamra előzetes beiratkozás szükséges, melyet Dr. Kemenyeczky Edit természet gyógyásznál tehetsz meg a +36/ 20-430-9999 es számon.
  • Időpontfoglalás módosítása kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehetséges!
  • A tanfolyam kezdési időpontjairól szintén a fenti elérhetőségeken érdeklődhetsz. A hónapban induló tanfolyami időpontok: november 14 és november 21. 10:00-16:00 óráig.
  • Kényelmes ruhát, fürdőruhát, papucsot, 1 kicsi és 1 nagy méretű törölközőt mindenki hozzon magával!
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Karinthy F.24. Félemelet 2.

Videó

Kuponunk leírása

Hiszel az érintés gyógyító hatásában?

Masszőr vagy és szeretnéd magad tovább képezni? Vagy csak családtagjaidat, barátaidat szeretnéd kényeztetni?Akkor ne habozz! Jelentkezz a lágy csontkovácsolás tanfolyamra 45.000 Ft helyett, most mindössze 19.000 Ft, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatás díját, a jegyzeteket, tanfolyami kellékeket, vizsgadíjat, tanúsítványt.

Melyek azok a problémák, amelyek esetén a lágy csontkovácsolás kivételesen hatékony gyógymód lehet?

  • derékfájás, hátfájás, ismeretlen eredetű fejfájás, nyakfájás
  • lumbágó, isiász, lúdtalp, kezdődő gerincferdülés
  • kéz és lábzsibbadás, medence vagy keresztcsonti fájdalmak

A lágy csontkovácsolás könnyen elsajátítható, semmilyen kárt nem lehet vele okozni, teljes biztonsággal alkalmazható kimozgatási módszer, amellyel a résztvevők képesek gyors segítséget nyújtani. Testi-lelki épségünkre óriási hatással vannak izmaink, csontjaink állapota, melyek állandó terhelésnek vannak kitéve a mindennapok során. Aki részt vesz a lágy csontkovácsolás tanfolyamon megtanulja egy speciális masszázzsal fellazítani az izmokat, nagyon fontos nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk! A lágy csontkovácsolás könnyen elsajátítható, semmilyen kárt nem lehet vele okozni, nem fájdalmas, teljes biztonsággal alkalmazható kimozgatási módszer. A lágy csontkovács nem erőből teszi helyére a kimozdult izmokat, hanem speciális mozdulatoknak köszönhetően lényegében az izom találja meg a saját helyét. A kezelés után a mozgás sokkal könnyebb, javul a testtartás, az ízületek a helyükre kerülnek. A például mozgásszegény életmódból adódó izombefeszüléseket is megelőzi, ami napjainkban egyre több embernél jelentkezik.

A tanfolyam végén vizsgán teszed próbára tudásodat és ha sikeres vizsgát teszel, hivatalos tanúsítványt kapsz lágy csontkovácsoló szakmai végzettségedről. Ezzel akár fő- vagy mellékjövedelmet is szerezhetsz, ha ilyen irányú terveid lennének. Elhelyezkedési lehetőséged nyílik fitnesz termekben, kozmetikákban, vállalkozóként, wellness gyógyfürdőkben, egészségügyi intézményekben.


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu