Kóstolással egybekötött pálinkafőzés vagy whisky párlás bemutató és oktatás

SerPa | Budapest, XVII. ker.
Ha a gyümölcsről nem a lekvár vagy befőtt jut eszedbe, hanem egy jó kisüsti, akkor itt a helyed! Kóstolással egybekötött bemutatón ismerheted meg a házi pálinkafőzés alapjait, vagy akár a whiskypárlásba is betekintést nyerhetsz. Gyakorlatként kóstolással egybekötött lepárlási folyamatot is végig követhetsz! Ajándékként is tökéletes a pálinka és a whisky kedvelőinek, most csupán 9.900 Ft-ért!
Ár:9.900Ft20.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
20.000 Ft
51%
10.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.20. - 2016.06.10

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal egy kóstolással egybekötött pálinkafőzés vagy whisky lepárlás gyakorlati bemutatón vehetsz részt, tényleges lepárlással.
  • Jó hangulatú bemutatón ismerkedhetsz meg a pálinkafőzés vagy a whisky lepárlás alapjaival.
  • Ajánlott azoknak, akik szeretnének házi pálinkát készíteni új hobbyként saját részre, vagy akár üzleti vállalkozásként. Ajándékként is ideális, lepd meg vele pálinkakedvelő rokonodat!
  • A főzés univerzális, kis átalakítással sör-, pálinka-, sőt lekvárfőzésre is alkalmas készülékkel történik, amely akár meg is vásárolható a szolgáltatótól.
  • A bemutató lepárlás várható időtartama 4-5 óra.
  • Az előállítandó pálinka mennyisége 2,5-3 liter.
  • A kupon egy alkalomra érvényes!
  • Alkoholtartalmú italt 18 éven aluli nem fogyaszthat!
  • A kupon 2016.06.10-ig használható fel előzetes bejelentkezés alapján!
  • A bejelentkezés történhet telefonon a +36-30/999-9073 telefonszámon vagy emailben az info@minosegmagyar.hu címen a név, számlázási cím és telefonos elérhetőség megadásával.
  • Bármennyi kupon vásárolható!
  • A bemutatók folyamatosan indulnak, amennyiben egy időpont betelik, nyitnak újat.
  • További információk elérhetők a szolgáltató weboldalán!

 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
10-15 óráig /ez az aktuálisan megbeszélt időpontban, a bemutató főzés napján értendő/
Szolgáltatás helye
1171 Budapest, Strázsahegy utca 49.

Videó

Kuponunk leírása

- Vágtam egy tyúkot, fiam! Mit főzzek belőle?
- Pálinkát!

Az érett gyümölcsök láttán összefut a szádban a nyál, de nem gyümölcssalátára, befőttre vagy lekvárra gondolsz, hanem arra, hogy finom pálinkát is lehetne főzni belőlük? A pálinkafőzés nemzeti hagyományunk, fenntartásában és tovább örökítésében Te is segíthetsz, ha ellátogatsz az ajánlatunkban szereplő, kóstolással egybekötött bemutatóra, ahol megtudhatod, hogyan készíthető a franciák által csak eau de vie-nek, azaz élet vízének nevezett tömény rövidital!

Amiből lekvár főzhető, abból pálinka is!

Szól a népi bölcsesség, és milyen igaz! Viszont nem mindegy, hogy milyen az a gyümölcs, ezért mindenképpen hallasz majd arról, hogy milyen a jó alapanyag, hogyan készül a jó cefre. Megismered az univerzális, pálinka, whisky és sör készítésére is alkalmas lepárló berendezést, majd maga a főzés előkészületei és folyamata is végig követhető egy valódi lepárlás során. A főzés holtidejében bőséges ismeretanyagot szerezhetsz a főzés menet mellett a jogi hátteret illetően is, és az interaktív bemutatón a felmerülő kérdéseidet is felteheted!

SerPa Sörfőzés.com pálinkafőzés whisky lepárlás

A főzés során készült nyers pálinka is megkóstolható, és korábbi főzések eredményéből is bedobhatsz egy kupicával, és ha tetszett, amit láttál, és kedvet kaptál az otthoni hobby pálinkafőzéshez, vagy akár üzleti célból kamatoztatnád a szerzett ismereteket, akár univerzális főzőberendezést is vásárolhatsz!

De ha éppen a whisky lenne a nagy kedvenced, annak párlási technikáját is megismerheted, hiszen - bár más alapanyagokat használ - nem sokban különbözik a pálinkáétól.

Főzd magadnak a kedvenc pálinkádat vagy whiskydet! Ehhez nyújt most segítséget kuponunk, amellyel elsajátíthatod a pálinkafőzés alapjait, és egy bemutató főzésen is részt vehetsz, amelynek eredményét meg is kóstolhatod! Pálinkát kedvelőknek ajándékként is kiváló. Vedd meg nagy kedvezménnyel, és lepj meg vele valakit!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Akkor csatlakozz te is a DiamondDeal több, mint 300.000 fős rajongó táborához, lájkold és értesülj te is naponta a legcsillogóbb kedvezményeiről. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu