Konzervnyitó, konzervbontó (multifunkciós)

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.994Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
40% kedvezmény
Már csak -2 db maradt!
4.990 Ft
40%
1.996 Ft

Konzervnyitó legfontosabb tudnivalók

Legyen Neked is strapabíró, biztonságos konzervnyitód, amivel egyszerűen és gyorsan tudod felnyitni az ételeket! 

Neked is meggyűlik a bajod a konzervdobozok felnyitásával?

A hagyományos, nehezen kezelhető nyitók már a múlté! Ez a konzervnyitó tökéletes választás, ha biztonságosan, könnyedén és gyorsan szeretnél megszabadulni a konzervek tetejétől.

Használata pofonegyszerű. A nagy forgatókar és az ergonómikus fogantyú puha, kényelmes fogást biztosít, illetve könnyű tekerést tesz lehetővé. A rozsdamentes acél vágórész sima és éles kése pedig biztonságosan, pontosan és gyorsan nyitja fel a dobozokat.

Bármilyen méretű konzervdoboz kibontható a használatával! Kialakításának köszönhetően alkalmazása rendkívül biztonságos, nincs ujjsérülés, sőt fémforgács sem kerül a dobozba vágás során.

Nemcsak konzervek felnyitásához ideális a kütyü, de sör, vizes palack és műanyag zacskó felnyitó is található a terméken. 

A konzervnyitó tulajdonságai:

  • Szín: fekete
  • Anyag: ABS műanyag +rozsdamentes acél 
  • Méret: 19 cm
  • Használatához nincs szükség áramforrásra
  • Strapabíró kialakítású

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Konzervnyitó, konzervbontó

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)