Klasszikus ajándékcsomag az imádott nőknek! 7 részes kezeléskosár arcra, testre és kézre

Mit szólnál, ha egy csomagban megkapnál minden olyan kezelést, amire testednek szüksége van a ragyogó szépséghez? Bőrfeltöltő arckezelés ultrahanggal, arcmasszázzsal, szemöldök szedés-festés, gél lakkozás, paraffinos kézápolás, spa manikűr és 60 perces szőlőmagolajos masszázs a Diamond Szépségszalonban (VII. ker.). Lepd meg vele magad vagy add ajándékba anyukádnak, barátnődnek 5.430 Ft-ért!
Csak a mai napon:
5.430Ft
6.390 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
Ma -16% extra kedvezménnyel!
23.500 Ft
77%
18.070 Ft
-16%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat csak bankkártyával vásárolható meg!
A kupon beváltható:
2017.05.21. - 2017.08.21

szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 7 különböző kezelést tartalmaz a következők szerint:
    • bőrfeltöltő arckezelés ultrahanggal, arcmasszázzsal és szemöldök szedéssel, festéssel.
    • Spa manikűr és gél lakkozással kézre
    • 60 perces szőlőmagolajos relaxációs masszázs
  • A kezelések 1 alkalommal 1 fő részére vehetők igénybe!
  • A kézápoló csomag tartalmaz egy spa manikűrt, vagyis köröm és bőrformázást, peelinget, krémezést, paraffinos kézfürdőt és gél lakkozást kézre egyszínű vagy francia változatban
  • A kézápolás kb. 45 percet vesz igénybe összesen.
  • Az ajánlat natúr körmökre vehető igénybe. 
  • A kézápoló csomag nem tartalmaz díszítést vagy előző gél lakk vagy műköröm eltávolítást. Ezek felár ellenében kérhetők a helyszínen. Ezt kérjük bejelentkezéskor jelezd, ha ilyen plusz szolgáltatásra lesz szükséged.
  • A masszázs 60 perces szőlőmagolajos svéd, relaxációs masszázst jelent és teljes testre szól.
  • A kupont 2017. augusztus 21-ig válthatod be!
  • Csak az első alkalmat kell eddig beváltanod, ezután névre szóló bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is!
  • A csomagban lévő kezelések részenként vagy egyben is igénybe vehetőek, de csak egy fő használhatja fel, nem bontható fel több fő részére.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
    A +36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.
  • Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!
  • 1 db kupont használhatsz fel saját részre, de többet vásárolhatsz ajándékba.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Megértésedet köszönjük!
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.
  • Más szolgáltatásra nem cserélhető fel, más akcióval nem vonható össze.
  • A kozmetikai kezelés a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot használ. A szemöldök szedés és festés arcformádnak és igényeidnek megfelelően készül el. A kezelés összideje kb. 60 percet vesz igénybe.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perc késést tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.
  • Kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.
★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Ismét elmondhatom, hogy Vivien jól végzi a munkáját, kellemes beszélgető társ IS, talán a nyakszirtnél erősíthetné a masszírozást. Egyébként kozmetikusként csak ajánlani tudom! Bné Loósy Erzsébet"
Baranyayné Loósy Erzsébet

szépségcsomag kuponunk leírása

Klasszikus szépségcsomag igazi nőknek!

Egy kis gondoskodásnak egy hölgy sem tud ellenállni. Ha pedig annyi minden kerül egy csomagba, mint ebben a szuper ajánlatunkban, az egyenesen visszautasíthatatlan a szépülésre vágyó hölgyek számára!

Szereted a praktikus megoldásokat? Örülsz, ha minden neked fontos dolgot egy helyen elintézhetsz és nem vagy ezzel másképp akkor sem, amikor a szépségedről van szó?
Ez esetben az a jó hírünk van számodra, hogy a Diamond Masszázs Stúdió összeállított neked egy olyan kezeléscsomagot, amiben az arckezeléstől, a kézápoláson át a masszázsig minden benne van.

5 alapos indok, amiért ezt a csomagot válaszd:

  • Mert minden nő szereti a kényeztetést
  • Mert minden nő örül, ha szépülhet és relaxálhat
  • Mert kiváló szakemberekhez, kényeztető szolgáltatásokra küldheted az imádott hölgyeményt
  • Mert rugalmas a nyitva tartásunk, így akár késő este vagy hétvégén is sok szeretettel fogadjuk a Vendégeinket.
  • Mert egy szuper helyen egyszerre szépülhet, relaxálhat és feltöltődhet a megajándékozott.

Diamond Masszázs Stúdió

Mi van a csomagban?

A klasszikus csomag tartalmaz egy feltöltő arckezelést ultrahangos hatóanyag bevitellel, arcmasszázzsal és szemöldök szedéssel és festéssel. A kozmetikai arckezelés segít visszanyerni a bőröd finom rugalmasságát, üde és friss lesz. Minden korosztálynak ajánlott, hiszen a hatóanyagokat a bőrtípusnak megfelelően választjuk ki.

A kézápoló csomag tartalmaz egy spa manikűrt, peelinggel, köröm és bőrformázással, paraffin fürdővel és egy gél lakkozást kézre. A spa manikűrrel finommá, puhává varázsolják a kézfejedet, körmeidet egyformára alakítják. A paraffin megvédi a kézbőrödet a hideg ellen és feltölti értékes hatóanyagokkal azt, hogy sokáig élvezhesd a puha és selymes kézbőrt. A gél lakkozás tartós és ellenálló, mely kérhető egy színben, vagy francia változatban. Heteken át esztétikus látványt nyújt a körmeiden és nem kell aggódnod, mert nem kopik és nem válik fel.

A képen a Diamond Szépségszalon körmösének saját munkáit látod!

Diamond Szépségszalon saját munkák

Az egy órás relaxációs szőlőmagolajos masszázs oldja a befeszült izmokat és görcsöket. Enyhíti a hát, nyak és vállfeszüléseket, testfájdalmakat, izomlázat. Serkenti a vér és nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét és a méregtelenítést. Nem mellesleg oldja a stresszt. A szőlőmagolaj kiválóan táplálja a bőrt, tele van értékes tápanyaggal és vitaminnal, ami szép és rugalmas bőrt biztosít az egész testen. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu