Kikapcsolódás Prágában! 3 vagy 2 éjszaka 2 fő részére, reggelivel a Hotel Taurus****-ban!

Tudjátok, miért forgatnak mostanában rengeteg filmet Prágában? Ha ott lesztek, pár perc alatt megértitek!

Lenyűgöző környezet, patinás épületek, számos látnivaló és megannyi érdekes kulturális program teszik színessé és egyúttal feledhetetlenné a cseh fővárost.

Ismerjétek meg a Száztornyú várost és érezzétek pezsgését, ehhez csak vásároljatok kupont a DiamondDealen, és szálljatok meg 2 vagy 3 éjszakára a Hotel Taurus****ban!

Ár:46.990Ft79.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
40% kedvezmény
79.800 Ft
40%
32.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.09.25. - 2019.11.13

prágai szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

2 vagy 3 éjszaka Prágában a Hotel Taurus****-ban, reggelivel, 2 fő részére.

  • 2x vagy 3x svédasztalos reggeli 2 fő részére, a csomagtól függően. 
  • 1 gyermek 0-2 éves korig ingyenesen elhelyezhető a már meglévő ágyak vagy kiságy igénybevételekor.
  • Ingyenes internet elérhetőség.
  • Háziállatok ingyenesen bevihetőek.
  • Akadálymentesített.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 4 nap/ 3 éjszaka a Hotel Taurusban - 79.800 Ft helyett 46.990 Ft.
  • 3 nap/ 2 éjszaka a Hotel Taurusban - 53.200 Ft helyett 31.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.09.25. - 2019.11.13 között

A kupon beváltásának menete

  • A Diamond Dealtől kapott kupont az érvényességi idején belül voucherre kell váltanod a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével. 
  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően, a partnerünktől email-ben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes! 

A foglalás menete

  • Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik: taurus@avehotels.cz 
  • Felhívjuk a figyelmét, hogy a szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Annak ellenére, hogy más foglalási platformokon még találhat szabad szobát bizonyos dátumokra, előfordulhat, hogy ugyanarra az időpontra a szálloda már nem tud a voucherrel szobát biztosítani.
  • A szabad helyekről az ajánlatban megadott elérhetőségen lehet érdeklődni.
  • Foglalható időszak: 2019. november 1. - 2020. március 31. között a szabad szobák függvényében, a kizárt időszakok kivételével.
  • Foglalásból kizárt időszakok: adventi hétvégék: november 29-30., december 6-7, december 13-14., december 20 - 2020. január 11., február 28-29., március 27-28.
  • Ha szeretnétek több napot eltölteni Prágában, vásároljatok több kupont, és váltsátok voucherre: pl. 2 db 2 éjszakás voucherrel egymás után 4 éjszakát tölthettek a szállodában.

Egyéb, felhasználási feltételek

  • A voucher  szabadon átruházható! Ajándéknak is kitűnő választás!
  • Az utazás egyénileg történik.

Felárak, opciók

Opcionális felárak, helyszínen fizetendő

  • Hétvégi felár: 9 EUR/szoba/éj (péntek, szombat)
  • 1 gyermek 0-2 éves korig ingyenesen elhelyezhető a már meglévő ágyak vagy kiságy igénybevételekor
  • Pótágy kb 15 EUR/éj
  • A szobákban maximálisan 1 pótágy vagy kiságy helyezhető el!

Kötelezően fizetendő a helyszínen

  • Idegenforgalmi adó
  • bármilyen esetleges fogyasztás / plusz szolgáltatás igénybevétele

További információk

Lemondási feltételek

Meglévő foglalás lemondása/módosítása az érkezés előtt 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.

prágai szállás kuponunk leírása

Prága - nem csak a filmesek kedvence!

Manapság Budapest mellett Prága a legfelkapottabb filmes helyszín, ha egy filmhez hangulatos belvárosi képek, történelmi kulisszák kellenek. A cseh fővárosban pedig bőven találni ilyen helyeket, a Károly-híddal a Hradzsinnal, vagy éppen a Vencel-térrel a háttérben. És ezek még csak a legismertebb helyszínek, és Prága ezeknél sokkal többet rejt az oda látogatók számára, bármely évszakban!

A Szallodavoucher és a DiamondDeal közös ajánlata varázslatos 3 nap Prágában!

A meseszép Prága évszaktól függetlenül lenyűgöző célpont mindenkinek, a DiamondDeal kuponjával pedig kedvezményes is!

A '90-es évek után, a vasfüggöny megszűnése után Prága villámléptű fejlődéssel meghódította egész Európát. Megtartva a történelmi hagyományait, s látnivalóit, ezek mellé felzárkóztatva a turistacsalogató szolgáltatások egész sorát, egy rendkívül emberbarát és kifejezetten élhető várossá vált.

A meseszép Prága évszaktól függetlenül lenyűgöző célpont mindenkinek, a DiamondDeal kuponjával pedig kedvezményes is!

Gazdag történelme miatt látnivalók sokaságát kínálja, s a várost alkotó negyedeknek is külön hangulata van, melyek miatt érdemes mindegyikbe ellátogatni. Az Óváros, az Újváros (a híres Vencel térrel), a Zsidónegyed és aVárnegyed persze nem csak a történelem iránt érdeklődőknek lesz feledhetetlen, hiszen Európa fontos kulturális központjaként több száz színház, galéria és kiállítóterem várja az érdeklődőket, és a prágai utcák kulturális élete is kifejezetten mozgalmas minden évszakban, és szinte minden hétre jut egy világsztár vagy híres együttes, aki a városban ad koncertet.

A meseszép Prága évszaktól függetlenül lenyűgöző célpont mindenkinek, a DiamondDeal kuponjával pedig kedvezményes is!

És ne felejtsük el a sört sem, hiszen Prága a sörivók valóságos paradicsoma. Rengeteg kisebb-nagyobb kocsma, söröző található itt, melyekben valódi kincsekre bukkanhatnak a folyékony kenyér ínyencei. Kóstoljátok bátran a kézműves söröket, melyek között igazi gyöngyszemekre bukkanhat még az is, aki addig nem volt az arany nedű nagy kedvelője. Mellé pedig a kitűnő cseh konyha jellegzetes fogásaiból választhattok sörkorcsolyát. Csehországban a sörözés nem szokás, hanem szinte vallás, izgalmas és érdekes szokásokkal, melyeket érdemes megismernetek.

Prága az őszi-téli időszakban is számtalan lehetőséget és látnivalót kínál az oda látogatóknak, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!
 
Erre lehet alkalmatok az őszi-téli időszakban is, hiszen Prága nem csak nyáron kínál megannyi lehetőséget. A karácsonyi vásár december elejétől egészen február elejéig nyújtja az adventi időszakot, így az újévben oda látogatók is válogathatnak még a kézzel készített apróságok és ajándékok közül, s melegedhetnek kezükben egy bögre forralt borral, vagy az utcákról nyíló hangulatos kávézókba, éttermekbe betérve.

Prága az év minden időszakában izgalmas programokkal vár titeket! Csak vásároljatok kupont, és töltsetek el 3 varázslatos napot Európa egyik gyöngyszemében a DiamondDeal és a Szallodavoucher jóvoltából nagy kedvezménnyel!

A szállás - Hotel Taurus****

A Hotel Taurus Prága központjában a Vinohrady negyedben, közvetlenül a Metro mellett található. Nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően a Wenceslas tér, a Nemzeti Múzeum illetve az Óváros is percek alatt elérhető.



A szálloda szobáiban mindent megtalálsz, ami hozzájárul egy nyugodt és kellemes pihenéshez Prágában. Néhány szoba 19. századi antik, míg a többi modern és kényelmes bútorokkal van berendezve.

Taurus Hotel Prága szoba

Mindegyik szoba saját fürdőszobával, síkképernyős TV-vel, telefonnal, hajszárítóval, széffel, minibárral illetve tea-és kávéfőzővel van felszerelve.

Prága az év minden időszakában izgalmas programokkal várja az oda látogatókat. Töltsetek el 3 napot és 2 éjszakát a pezsgő európai nagyvárosban, hogy személyesen győződhessetek meg vonzerejéről! Sokszínűsége titeket is ámulatba ejt majd! Látogassatok el Csehország fővárosába egy exluzív szállodába a DiamondDeal és a szallodavoucher.com jóvoltából hihetetlen kedvezménnyel! 
 

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu