Kézi tészta készítő gép - Készíts tésztákat házilag!

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:4.990Ft5.745 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
14% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
5.745 Ft
14%
755 Ft

tészta készítő gép legfontosabb tudnivalók

Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne az otthon megtapasztalni egy tányérnyi olasz remekművet? Ha igen, akkor ezzel a termékkel nem csak ábrándozhatsz róla! Nem kell mást tenned hozzá, csak meg rendelned ezt a páratlan eszközt. Mindegy milyen tésztára vágysz ma, hiszen a változatos fejeinek köszönhetően bármit elkészíthetsz vele. Egy konyhatündér készletéből sem hiányozhat!

  • Tésztás vagy, de már rég nem ettél egy tökéletesen elkészített fogást?
  • Rozsdamentes házának köszönhetően könnyen takarítható, és akár generációkon át használható!
  • Egyszerre maximum 400 ml tésztát tölthetünk a gépbe.
  • Tészta fanatikusoknak kötelező kellék!

Próbáld ki bátran és kockázatmentesen a terméket 30 napig!!

Ha a megvásárolt termék kipróbálás után nem nyerte el a tetszésed​, a Kütyübazár vissza tudja ​​Tőled vásárolni a kézhez​​vételtől számított 30 napon belül, amennyiben sértetlen állapotban, ajánlott küldeményként visszajuttat​od részükre​.
További részletek »

Hasznos tudnivalók

Időálló kialakításának köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy kedvenc tésztáid nélkül maradsz. Cserélhető fejegységeinek köszönhetően pedig bármit megkívánhatsz, hiszen a tésztakészítő ott lesz a segítségedre. Csak töltsd bele az acél tárolóba a tésztát és válaszd ki a számodra megfelelő fejegységet. Majd a fenti kar csavarásával élvezheted kedvenc tésztádat.

A Kézi tésztakészítő gép tulajdonságai:

  • Anyaga: Rozsdamentes acél

Mit rejt a termék doboza?

  • 1db Kézi tésztakészítő gép
  • 5db Lecsavarható tésztaformázó

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)