Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Készíts tökéletes sminket! 30 órás sminktanfolyam, kezdőknek is, a belvárosban lévő sminkakadémián!

Prokop Kata SminkAkadémia | Budapest, VII. ker.
 • 30 órás sminktanfolyam, melynek során belekóstolhatsz a sminkes szakmába vagy profi módon megtanulhatod saját magad sminkelését.
 • Ha még nem tudod eldönteni, hogy végzett sminkes akarsz-e lenni, vagy csak szeretnél egy új hobbit, rád kacsintott a lehetőség, hogy kipróbáld magad. 
 • Prokop Kata SminkAkadémiáján, a Madách Színház közelében, képezheted magad profi sminkessé mindössze 59.990 Ft-ért, kedvezményes DD kuponunkkal!
Ár:59.990Ft120.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
120.000 Ft
51%
60.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.09.18. - 2020.12.18

profi sminktanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

30x45 perces sminktanfolyam, a Prokop Kata SminkAkadémián, melynek folyamán elsajátíthatod a sminkes szakma alapfortélyait, az alábbiak szerint:

 • Sminktudás alapján egy nappali vagy alkalmi smink elkészítése az oktató által, aki közben elmondja az anyag és eszközhasználatot.
 • Igény szerint otthoni sminkkészlet vagy új sminkeszközök bemutatása, használatának ismertetése. A sminktanácsadás során profi eszközökkel (pl.:MAC, Dior, YSL termékek) dolgoztok.
 • A képzés elméleti oktatással indul, ami után gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el amit minden sminkesnek tudni kell. Például megtanulhatod a nude, a nappali, az alkalmi, füstös sminkeket ill. építetek műszempillát is.
 • A highlighter technikával, az arc természetes árnyékolását tanulod meg. (orr kicsinyítés, arc keskenyítés, toka, szem alatti karikák eltüntetése, csontosítás…)
 • Mivel az okleveles és diplomás képzés alapját is ez a tanfolyam adja, ezért az itt eltöltött időt már a szakmai tanfolyamokba is beleszámolják.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.09.18. - 2020.12.18 között

Bejelentkezés, beváltás

 • Bejelentkezés és időpont foglalás a+36-20/379-1822 telefonszámon, kuponkódod megadásával.
 • A képzés kiscsoportban zajlik, igény szerint egyéni tanrendet állítanak össze neked, majd a tanfolyam végén eldöntheted, hogy szeretnél-e tovább haladni a képzésben.
 • A helyszínen kérjük, mutasd be a kinyomtatott kuponodat.

Megközelíthetőség

A sminkiskola a Király utca/ Erzsébet körút vagy Wesselényi utca/ Erzsébet körút 4/6 villamosmegállótól 300-300 méter sétára helyezkedik el.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.

Videó

profi sminktanfolyam kuponunk leírása

Tanuld el a profi sminkesek fortélyait!

Minden nőben ott rejlik a valódi szépség, csak észre kell venni és megfelelően ki kell emelni! A sminkelésnek számos módja és fajtája van, hiszen teljesen más sminket kell elkészíteni egy hétköznapi viselethez, mint egy színházi esthez. Ajánlatunkkal a sminkes szakmában is elmerülhetsz mélyebben, ugyanis:

A kuponnal egy 30 órás egyéni sminktanfolyamon veszel részt Prokop Kata Smink Akadémiáján, ahol belekóstolhatsz a sminkes szakmába vagy profi módon megtanulhatod saját magad sminkelését.

Amiért ez jó lesz Neked:

 • Ha még nem tudod eldönteni, hogy végzett sminkes akarsz-e lenni, vagy csak szeretnél egy profi hobbit, akkor itt az alkalom, hogy kipróbáld magad!
 • Ha még kezdő vagy a sminkelésben a 30 óra alatt megtanulhatod a sminkes szakma alapjait. 
 • Mivel az okleveles és diplomás képzés alapját is ez a tanfolyam adja, ezért az itt eltöltött időt már a szakmai tanfolyamokba is beleszámolják.

30 órás tanfolyam:

Ezt tanulhatod meg:

 • A képzés elméleti oktatással indul, ami után gyakorlatokon keresztül sajátíthatod el amit minden sminkesnek tudni kell. Például megtanulhatod a nude, a nappali, az alkalmi, füstös sminkeket ill. építetek műszempillát is.

A highlighter technikával, az arc természetes árnyékolását tanulod meg.

 • Arc keskenyítés.
 • Toka, szem alatti karikák eltüntetése.
 • Orr kicsinyítése. 
 • Csontosítás. 

Tanulj meg varázslatos sminket készíteni profitól a DiamondDeal-el!

Vedd meg még ma a kupont, és élvezd ki a remek lehetőséget!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 13% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas géllakkozás bérlet - a folyamatosan tündöklő körmökért! Kiváló ajándék ötlet!
7.990 Ft kupon ár helyett MA csak 6.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu