Készíts bőrápoló natúr kozmetikumokat krémkészítő tanfolyamon! Vár a boszorkány konyha!

Vikitanoda | Budapest, XVIII. ker.
Szívesen kotyvasztanál gyógynövényekből, illóolajokból mint egy igazi boszi? Vár a TINA Kecsketejkozmetikum (X. kerület), ahol ellesheted a natúr krémek és a kecsketej alapú krémkészítés titkait, és gyakorlatban is kipróbálhatod azokat bőrápoló természetes kozmetikumok kevergetése közben. Ajándékként is nagyon jó lehetőség, csak vásárolj kupont csupán 3.490 Ft-ért!
Ár:3.490Ft11.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
11.000 Ft
69%
7.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.09. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal natúr krémkészítő tanfolyamon vehetsz részt.
  • Igazi bőrápoló krémeket készíthetsz pusztán természetes összetevők felhasználásából!
  • Megtanulod, milyen natúr anyagokkal lehet színezni és illatosítani a kozmetikumokat.
  • Az elkészült krémeket hazaviheted a tanfolyam végeztével.
  • A tanfolyam 4 óra időtartamú.
  • A tanfolyam helye: 1066 Bp., Desseffy u. 53. (Soter teaház)
  • A kupon 2016.05.27-ig használható fel.
  • Egy személy több kupont vásárolhat, vagy adhat ajándékba!
  • Az induló tanfolyamok időpontjáról a szolgáltató honlapján tájékozódhatsz.
  • A kupon felhasználásához jelentkezz be egy induló tanfolyamra a +36-70/317-4947 telefonszámon vagy a vikitanoda@gmail.com emailcímen.
  • Amit feltétlenül vigyél magaddal a tanfolyamra:
    • jegyzetfüzet
    • gumikesztyű
    • a kinyomtatott kuponod
  • Időpont lemondására vagy módosítására a tanfolyam kezdése előtt legkésőbb 24 órával van lehetőséged. Ha ezt nem teszed, és nem jelensz meg, kuponod felhasználtnak minősül.
Szolgáltatás helye
1185 Budapest, Lugos utca 26.

Kuponunk leírása

Szívesen "kotyvasztanál" misztikusnak tűnő receptek alapján, mint egy igazi boszorkány? Most a bőrödre nézve mágikus hatású főzetek elkészítésének fortélyait lesheted el a TINA Kecsketejkozmetikumok krémkészítő tanfolyamán, és gyógynövények, illóolajok és más különleges anyagok felhasználásával készíthetsz bőrápolókat!

A krémkészítő tanfolyam során elsősorban megismerheted azokat a természetes anyagokat, amelyekkel illatosíthatod, színezheted a natúr kozmetikumokat anélkül, hogy egészségkárosító anyagokat kevernél beléjük. Másodsorban megtanulod a hidratáló, gyulladáscsökkentő krémek elkészítésének menetét is hidegen sajtolt olajból, kecsketejből, a shea vajból és gyógynövényekből.

natúr szappan, natúr kozmetikum

A tanfolyamon a krémeket kecsketejből készítheted majd, aminek rengeteg jó, az emberi szervezet számára hasznos tulajdonsága van. A kecsketej rendkívül gazdag ásványi anyagokban (kalcium, kálium, magnézium, nátrium, foszfor és klorid) és nyomelemekben (réz, cink, foszfor, bór, titán, króm, jód, kis mértékben vas), valamint vitaminokban is. A-, B1-, B2-, C-, D- és E-vitamin és kis mennyiségben B12-vitamin és folsav is megtalálható benne. Q10 koenzim tartalma az öregedést lassítja, elektrolit tartalma pedig a gyulladások csökkentését szolgálja, így külső alkalmazása kifejezetten javasolt bőrallergia, ekcéma vagy kiütések tüneteinek enyhítésére. A kecsketej kozmetikumok nem szárítják a bőrt, és lúgos kémhatásuk révén visszaállítják a bőr normál PH-értékét is.

A színezéshez és illatosításhoz olyan természetes anyagok használatát tanulhatod meg, mint pl. a kamilla, hárs, levendula, mentalevél, citromfű, rozmaring, teafa, chili, ördögi meggy, cseh sör, étcsoki és rengeteg fajta finom illóolaj, de a sor még nagyon sokáig folytatható lenne, hiszen a természet tárháza szinte végtelen, ha az illatanyagokat vesszük.

Az oktatás végén természetesen minden elkészített krémet hazavihetsz a tanfolyam végeztével, és a megszerzett tudás révén később saját használatra vagy ajándékba is készíthetsz natúr kozmetikumokat!

Tanuld meg, hogyan készíthetsz természetes anyagokból bőrápoló hatású krémet a TINA Kecsketejkozmetikumok oktatásának segítségével! A Diamond Dealen most nagy kedvezménnyel megvásárolhatod a lehetőséget kuponnal, és akár ajándékba is adhatod!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu