Keratinos hajkiegyenesítés a legelnyűttebb hajnak is, a szép egészséges hajért a XIV. kerületben!

Boros Kozmetika | Budapest, XVI. ker.
Egyenes tincsekre vágysz, de a vegyszerektől száraz és szálkás lesz a hajad? A tartós keratinos hajkiegyenesítéssel egy igazi vitalitás bombát kapsz. A Hájos Ikrek Szépségszigetben (XIV.ker.) élettel teli, hidratált, sima hajkoronát varázsolnak neked hihetetlen kedvező áron 8.990 Ft-ért! Csak kattints, és vedd meg most nagy kedvezménnyel!
Ár:8.990Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
25.000 Ft
65%
16.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.21. - 2016.08.02

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Tartós keratinos hajkiegyenesítés Alfa Parf-Lisse Design Keratin Therapy termékcsaláddal.
  • Ajánlott a roncsolt, fénytelen, töredezett, gyakran szőkített haj rendbe hozatalára.
  • A Lisse Design alapvetően egy hajkiegyenesítő termék, de a keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat.
  • Extra keratinnal táplálja és egészségesebbé, simábbá, kezelhetőbbé fényesebbé teszi a hajad!
  • Tartós eredmény, akár 2-3 hónapig tartó hatás!
  • A kupon 2016. augusztus 2.-ig érvényes.
  • Korlátlan számban megvásárolható saját részre, vagy ajándékba.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a +36-30/510-8478 telefonszámon Balogh Ildikónál, legkésőbb a kupon lejárata előtt 1 héttel ajánlott!   
  • Más akcióval nem vonható össze.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Menyhért utca 53.

Kuponunk leírása

Ha eleged van a vasalásból, és sima és kezelhető hajra vágysz akkor neked a keratinos hajkiegyenesítés a megoldás! 

A Lisse Design egy olyan termék, ami simítja és „lezárja” a hajat. Ideális bárki számára, aki a göndörödő-hatást szeretné kontrollálni és könnyebben kezelhetővé szeretné tenni a haját. Szintén segít a göndörség lazításában, miközben fényessé, simává és ragyogóvá teszi a hajat. Minden hajtípusra megfelelő és használható, más színező vagy egyenesítő módszerek mellett is, vagyis minden vendég számára ajánlott.

A folyamat:

1. lépés: A fodrász megmossa a hajadat a speciális samponnal, amely megnyitja a kutikulát, hogy a hatóanyag bejusson a hajszerkezetedbe, és ezzel elősegítse a simulást. Gubancmentessé teszi a hajat, só és szulfát mentes. Ezután megszárítja a hajadat.

2.lépés: Jön maga a keratin. 4 részre osztja a hajadat, majd fésű segítségével eloszlatja a hatóanyagot a hajadon. 20 percig a hajadon marad.

3. lépés: Ez a mozzanat akkor lép érvénybe, ha a hajad extrém módon sérült, vagy göndör és nehézséget okoz a fésülése. A fodrász kézzel viszi fel, különösen ügyelve a hajvégekre majd öblítés nélkül megszárítja a hajadat

4. lépés:  Ezután (szintén feltűzött hajjal) elkezdi kisebb tincsenként átvasalni. Egy tincsen kb. 6-20 alkalommal halad át a hajvasalóval, szintén attól függően, hogy milyen a hajad. A folyamat közben gőz szabadul fel, ettől nem kell megijedni. Ezután lemossa a hajadat. és a nedves hajadra felviszi a maszkot, és 5 percig rajta hagyja, miközben belemasszírozza a hajadba. Ezután leöblíti, és kezdődhet a beszárítás, formázás. (Festheti is!)

Árt a hajamnak ez a kezelés? Dehogy, épp ellenkezőleg. A keratin szó hallatán mindenki a hajhosszabbításnál használt szilárd keratinra gondol, és sokan úgy tartják, hogy az tönkreteszi a hajat. Ez nem így van mert még 4 hónap után sem sérül ott a hajad, ahol a keratin volt. 

Mennyi ideig marad meg a hatás? 3-4 hónap. Igazából minél jobban sérült a hajad, annál nagyobb eredményt érnek el, és annál tartósabb. 

Érdemes otthon próbálkoznom ezzel a kezeléssel? Semmiképpen sem, nincs értelme. Túl sok pénzt dobnál ki feleslegesen, ezt szalonszolgáltatásnak találták ki. Épp ezért viszont érdemes mihamarabb bespájzolnod a kupont mielőtt lejár az akció!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu