Keratinos hajhosszabbítás hajvágással, hogy neked is álomszép hajad legyen!

Trend Fodrászat | Budapest
Régi vágyad a derékig érő haj, de a sajátod sosem nő meg olyan hosszúra, vagy már esküvőre készülsz és szeretnél gyönyörű hajkoronát? Most teljesülhet ez a vágyad, mert hajhosszabbítási ajánlatunkkal 1. osztályú, európai, hosszú hajat kapsz keratinos illesztési technikával, ajándék hajvágással csupán 7990 Ft-ért veheted meg a Trend Fodrászatban Budaörsön.
Ár:7.990Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
25.000 Ft
69%
17.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.18. - 2016.04.30

Kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma: 1. osztályú (európai haj) felrakása, 100 tincs, amely maximum 65 cm hosszúságú, keratinos hőillesztéssel, összevágással.

  • Az ajánlat a póthaj árát nem tartalmazza a haj megvásárlásra a fodrászatban van lehetőség.
  • Az ajánlat 100 hajtincs felrakására vonatkozik, ami 100g hajat jelent. A hajhosszabbítás során I. osztályú, válogatott, osztályozott, európai hajakból kerül sor a keratinos hőillesztéssel történő hajhosszabbításra. A póthaj festhető, vágható és szabadon formázható (pl. vasalható), azonban a speciális kezeléséről kérjük, tájékozódj a fodrásznál.
  • Az ajánlat az összevágást is tartalmazza.
  • Hozott hajból külön díj ellenében 15.000 Ft-ért van lehetőség a szolgáltatás igénybevételére.
  • A professzionális fodrász garanciát vállal a munkájára és a felrakásra, így ez is bizonyíték arra, hogy kiváló ajánlatban részesülsz.
  • A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes időpont egyeztetés és konzultáció szükséges, amit a +36-20/381-7146-os telefonszámon tudsz megtenni!
  • A kupon 2016.április 30-ig használható fel!
  • Saját célra 1 db kupon használható fel, ajándékba bármennyi megvehető.
  • A szolgáltatás hétvégén, szombat-vasárnapis igénybe vehető!
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont mindenképp vidd magaddal!
  • A szalon Budaörsön könnyen megközelíthető helyen az Aldi mögött és a Premiere Outlet szomszédságában található ingyenes parkolási lehetőséggel.
  • Tömegközlekedési eszközzel: BKV: 188 E, Volánbusz: 756, 758, 760, 761, 762, 763, 767, 779-es járatok vonalán.
  • Akár Budakeszi, Biatorbágy,Törökbálint, vagy Érd vonzáskörzetében élsz, egy exkluzív szalonban  elegáns, kellemes környezetben, szépülhetsz, elérhető árakon Budaörsön, a Trend Fodrászatban  a Trend Üzletházban!
  • Időpont lemondás vagy módosítás a legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9h-18h-ig, Szombat: 9h-17h-ig, Vasarnap: 9h-14h-ig.
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Gyár utca 2

Kuponunk leírása

Van egy 1 jolly joker tippünk hogy felturbózd a tincseidet!  

Az ajánlat révén egy csodás hajhosszabbítási kupont vásárolhatsz, ahol európai, 1. osztályú hajat kapsz, amely maximum 65 cm hosszúságú lehet, ajándék hajvágással.

 

Trend Szalon,Budaörs, Hajhosszabítás, Fodrászat

A felrakott póthaj körülbelül 3 hónapig hordható, utána újra (feljebb) kell illeszteni a lenövéshez megfelelően. A haj megvásárlására a fodrászatban van lehetőség, azonban a kiváló minőségű haj lehetővé teszi, hogy azt többször használd, így azt már a következő hajhosszabbításhoz nem kell megvásárolnod. Amennyiben hosszabb vagy több hajat szeretnél felrakni, úgy ez is lehetséges a kuponnal, a plusz költségét pedig a helyszínen kell fizetned a szolgáltatónak. További részletekért kérjük, érdeklődj a szolgáltatónál.

A póthaj felrakása korunk egyik legtermészetesebb szépítő módszer, amit számtalan híresség is  használ. A kiváló minőségű póthaj viselése természetes, nem igényel időtöbbletet az ápolásra és nem gubancolódik. A hajhosszabbítást nem ajánlott terhesség ideje alatt, raszta haj viselésnél (utóbbi 2 év), valamint erős hajhullás jelenléte esetén.

Ajánlatos a hajhosszabbítás előtt konzultálnod a fodrásszal ez azért is fontos, mert a póthajat elő kell készíteni, hogy a lehető leghasonlóbb legyen a saját hajadhoz képest. A hajszín, a haj göndörsége, vagy simasága mindenképpen számít ebben az esetben.

A hajhosszabbítás több órát vesz igénybe a felrakásnál, ezért fontos az előzetes bejelentkezés, illetve, hogy arra a napszakra kalkuláld bele ezt az időt. Fontos, hogy a fodrásszal beszéld meg a póthaj ápolását, illetve a kezelését, hogy ugyanolyan természetes legyen a viselése számodra, mint a saját hajad.

A professzionális szakértő garanciát vállal a munkájára, ezért, ha most vágsz először ilyen procedúrába, aggodalomra semmi ok, mert nagyszerű kezekbe kerülsz.

A DiamondDeal újabb alkujának köszönhetően hajhosszabbításban részesülhetsz, ahol a kupon tartalmazza az európai póthaj  felrakását, amely szabadon választható és az összevágást és egy ajándék hajvágást. A hajat a fodrászatban tudod külön megvásárolni. A kupon ajánlatban 100 tincs felrakása tartozik bele 65 cm-es hajra, mindezt most 25.000 Ft helyett, 7990 Ft-ért vásárolhatod meg, így spórolhatsz és szinte harmad áron lehet gyönyörű, derékig érő hajkoronád.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu