Kényeztető parabénmentes arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs a csokoládé erejével, a XVII. kerületben

  • Add át magad a csokoládés kényeztetésnek!
  • Olyan spa-masszázsban lehet részed mely kiterjed az arc, nyak, dekoltázs területekre, minőségi kozmetikumokkal, mely a legérzékenyebb bőrön is alkalmazható!
  • A Siluett Beauty Szépségszalon a XVII. kerületben található, ahol kedvezményes DD kuponunkat barátságos környezetben tudod masszírozássá varázsolni!
Ár:2.490Ft4.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
4.900 Ft
50%
2.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.03.18. - 2020.06.18

arcmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Minőségi GIGI vagy Vagheggi kozmetikumokkal és valódi csokoládéval történő kényeztető arc-, nyak-, dekoltázsmasszázs, mely során masszőröd kb. 30 percen keresztül csak a te kedvedben jár, valamint érezheted a csokoládé gyengédségét bőrödön és finom illatfelhőben fürödhetsz kedvedre.

A felhasznált termékek rugalmasabbá teszik a bőrt, késleltetik az öregedési folyamatokat az adott területeken.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.03.18. - 2020.06.18 között

A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/894-4962 számon, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.

1 fő maximum 2 db kupont használhat fel.

Ellenjavallatok: a masszázs súlyos betegség fennállása, illetve terhesség ideje alatt nem vehető igénybe.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása vagy lemondása, az adott időpont előtt legalább 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, maximum 15 perc késés elfogadott!

★★★★★
★★★★★
5 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
November 7-től hosszú és hétvégi nyitvatartással is várják a vendégeket
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Uszoda utca 2.
Füstifecske Újlak u. sarok
★★★★★
★★★★★
"Erről a masszázsról is csak a legjobbakat tudom elmondani, maga az arcmasszázs a finom könnyedségével valósággal elvarázsolt."
Sélyi Katalin

arcmasszázs kuponunk leírása

Felfrissült, feltöltekezett üde bőr: arc, nyak és dekoltázs területeken

Érdemes extra energiatöltetet szerezned, hogy energiaraktáraid annyira fel legyenek töltve, amennyire csak lehet. Add át magad egy testet-lelket felpezsdítő, frissítő arc-, nyak- és dekoltázsmasszázsnak, mely kedvezményes DD kuponunkkal vár rád a Siluett Beauty Szépségszalonban.

Arc-, nyak-, dekoltázsmasszázs

A masszázs alapvetően jótékony hatással van az izmaidra, ízületeidre is, segítségével endorfin szabadítható fel a szervezetben, mely komplexen az egész testre-lélekre kedvező hatással van. Ennek hozadékát a mindennapok során élvezheted. Például nyugodtabb alvásra számíthatsz. A szegmentált masszázs javítja a vérkeringést, anyagcserét, segít a méregtelenítésben, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

A választott GIGI vagy Vagheggi kozmetikum és csokoládékrém felszívódása energetizáló hatással lesz bőrödre, vérkeringésedre. Javul a vér-oxigén ellátottság, a rostok újra hidratáltak lesznek, csökkennek az esetleges bőrön található barázdák mélységét. Ásványi anyagokkal is kellő mértékben feltöltekezik a bőr, hogy a masszázst követő időszakban is jól érezze magát!

Ha te is szeretnéd feltölteni bőröd megfelelő tápanyagokkal az öregedési folyamat megelőzése, lassítása, visszafordítása érdekében, kikapcsolódásra vágysz, vagy meglepnél vele valakit, ez az ajánlat a te érdekedben jött létre, vásárolj DD kupont!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu