Keleti botox csomag: a feszeszebb, simább, frissebb arcbőrért.

  • Frissítsd fel az arcbőröd a keleti botox segítségével, élvezd újra bőröd feszességét, rugalmasságát.
  • A „Keleti botoxra” keresztelt ősi arcfeszesítő és méregtelenítő arcmasszázs, amely a meridiánrendszer és nyirokrendszer masszázsán alapul.
  • Ne hagyd ki ezt a nagyszerű ajánlatot, hiszen most DD kuponnal kedvezményesen veheted igénybe ezt a nagyszerű ajánlatát!
Ár:12.900Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
49% kedvezmény
25.000 Ft
49%
12.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.30. - 2023.01.15

Keleti botox csomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amelynek tartalma egy keleti botox csomag: arcdiagnosztika, reflexzónás arcmasszázs, antiaging arcezelés a (sz)ép bőrért japán bőrfiatalító és gua sha arckezelési technikákkal magyar prémium minőségű natúrkozmetikumokkal.

  • A kezelés időtartama: 90 perc.
  • A teljes arckezelés magában foglalja az arctisztítást, a zsályás-iszapos arcradírozást, a karotinos arcpakolást és a biobotox olajjal való arckezelést is melyet kizárólag hazai gyártású prémium minőségű natúrkozmetikai termékekkel végeznek.
  • Már a kezelés után látható, hogy feszesebb, rugalmasabb lesz az arcbőr, ez a hatás megfelelő hidratáltság mellett 2-3 hétig tartható.
  • Arc, nyak, dekoltázs területre vonatkozik.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.30. - 2023.01.15 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a 0630/332-45-30 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával. Kérjük a helyszínre vidd magaddal kinyomtatva a kupont vagy mutasd be telefonodon.

Nyitva tartás: 

  • Kedd, Csütörtök, Péntek 8:00-21:00-ig

Bejelentkezés: Telefonon, a nap folyamán bármikor lehetséges.

Egy személy több kupont is vásárolhat.

Szeptember végéig van lehetőség a megadott szalonban beváltani a kupont, utána a szolgáltató új helyszínre költözik.

További információk

Ellenjavallatok: fertőzés, láz, bármilyen akut betegség esetén.

A kezelés napján nem javasolt a napfény, a citrusok fényérzékenyítőt tartalmaznak.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Mindenkivel megesik, hogy közbe jön bármi, ezzel nincs is semmi gond, ha időben szólsz, legkésőbb a kezelést megelőző napig tudja a szolgáltató fogadni a lemondásokat. A le nem mondott vagy a túl későn (aznapi) lemondott alkalom bérlet esetén levonásra kerül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Kedd, Csütörtök, Péntek 8:00-21:00-ig
Szolgáltatás helye
1039 Budapest Pünkösdfürdő utca 38.

Keleti botox csomag kuponunk leírása

Legyen Neked is sugárzóan feszes, rugalmas az arcbőröd a keleti botox csomag segítségével!

A „Keleti botoxra” keresztelt ősi arcfeszesítő és méregtelenítő arcmasszázs, amely a meridiánrendszer és nyirokrendszer masszázsán alapul. A speciális, szisztematikus mozdulatok hatására a meridiánokban az energiaáramlás fokozódik és megszűnnek a pangások. Nemcsak a talpon, kézen hanem arcunkon is vannak olyan reflexpontok/akupresszúrás pontok, melyet ha megfelelően átmasszírozunk, kedvezően hathatunk nemcsak kozmetikai szempontból, hanem egészségünk érdekében is. Arcunkon számtalan izom található, melyek felelősek arcbőrünk feszességéért. Ezen izmok, pontok, zónák megfelelő érintésének hatására a bőr és a bőr alatti kötőszövetek vérellátása fokozódik, élénkül a sejtanyagcsere, ezáltal bőrünk rugalmassága fokozódik. Elősegíti a bőr és kötőszövet salaktalanítását. A japán nők bőre híres szépségéről. Sugárzó arcuknak, feszes bőrüknek köszönhető, rajtuk nem fog az idő, nemcsak pár évet, akár évtizedet is letagadhatnak. Persze, hogy mindent tudni akartam a technikájukról. Genetikájuknak és arcápolási szokásaiknak ugyanúgy köszönhető szép, sima bársonyos bőrük.

A hatóanyagok a japán technikával könnyen bejutnak a bőr mélyebb felszínére ezáltal rugalmasabb lesz a bőrFelső hámréteg leválását stimulálja a relfexzónás arcmasszázs, így fiatalabb, rugalmasabb bőrt eredményez. Csökken a bőr alatti kötőszövet zsírtartalma, így kedvezően alakul a testkontúr. Maga a kezelés egy tiszta olajos esszenciával kombinálva nemcsak a nyak és az arcbőrre hat, hanem a bőr alatt lévő izmokra is, így emeli a bőr tónusát és serkenti a kollagén előállítását és nem mellesleg beindítja a méregtelenítést is. Ennek lesz az eredménye a feszesebb arc, mert frissíti és sugárzóvá „varázsolja” a bőrt.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu