Kecsketejes tusfürdő és bőrtápláló krém! Szépülj natúr kozmetikumokkal!

Vikitanoda | Budapest, XVIII. ker.
Szépítsd és védd bőrödet természetes kozmetikumokkal, vagy lepj meg velük valakit! Bőrvédő és tápláló vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag kecsketejes tusfürdőt és bőrtápláló krémet tartalmazó csomag a TINA Kecsketejkozmetikumtól (X. kerület)! Ápold bőrödet káros tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, kuponunk révén nagy kedvezménnyel, mindössze 1.490 Ft-ért!
Ár:1.490Ft3.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
3.000 Ft
51%
1.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2015.12.18. - 2016.02.26

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal egy natúr kozmetikumokból álló szépségápolási csomagot vehetsz át, melynek tartalma:
    • 1 db Kecsketejes tusfürdő
    • 1 db Bőrtápláló krém
  • Csupa természetes összetevőből készült termék!
  • Tartósítószerektől és színezékektől mentesek!
  • A tusfürdő választható illatú: levendula, narancs, vanília, kókusz, jázmin tea, kokain (a kokacserje virágillata, finom, könnyű illat), vadrózsa, barack, mézrózsa, barackvirág, grapefruit.
  • Lepd meg vele natúr kozmetikumokat kedvelő rokonodat, barátnődet!
  • A kupon 2016. február 26-ig használható fel.
  • A csomag csak személyesen vehető át a kupon birtokában, előzetes egyeztetés után! Ezért kérjük, hogy hívd a +36-70/317-4947 telefonszámot vagy írj a vikitanoda@gmail.com emailcímre.
  • Egy személy több kupont vásárolhat, vagy adhat ajándékba!
Szolgáltatás helye
1185 Budapest, Lugos utca 26.

Kuponunk leírása

Használsz natúr kozmetikumokat? Ha igen, akkor nem kell ecsetelnünk előnyeit, ha még nem, akkor épp itt az ideje! Hogy miért? Mert nem tartalmaznak semmilyen mesterséges színezéket vagy tartósítót, ezáltal hosszú távon sem károsak az emberi szervezetre. Élvezd a természet kényeztetését, és tedd bársonyosan puhává bőrödet kecsketejes tusfürdővel és tápláló krémmel!

Az alábbi kozmetikumok elkészítésének alapja a kecsketej, aminek rengeteg előnye van. Kifejezetten gazdag vitaminokban (A-, B1-, B2-, C-, D- és E-vitamin, kis mennyiségben B12-vitamin és folsav), ásványi anyagokban (kalcium, kálium, magnézium, nátrium, foszfor és klorid) és nyomelemekben (cink, réz, bór, foszfor, titán, króm, jód, kis mértékben vas). Ke kell emelni még a Q10 koenzim tartalmát, amely fontos antioxidáns, és pótlása az életkor előrehaladtával rendkívül fontos, mivel a szervezet 40. életév környékétől egyre kisebb mennyiségben képes előállítani.

fodrászat, hajvágás, hajápolás

A kecsketej kiválóan alkalmazható gyulladáscsökkentésre is elektrolit tartalma miatt, ezért külső alkalmazása csökkenti a bőrallergiás, ekcémás és kiütéses panaszokat. Továbbá épp azokat az ásványi anyagokat tartalmazza nagy mennyiségben, amelyek a bőr védőrétegét felépítik, ezért a kecsketejből készült tusfürdők, szappanok nem szárítják a bőrt mindennapos használat során sem, és lúgos kémhatásuk révén helyreállítják a bőr normál PH-értékét is.

A csomag tartalma:

  • 1 db Kecsketejes tusfürdő
  • 1 db Bőrtápláló krém

A kecsketejes tusfürdő illata választható: levendula, narancs, vanília, kókusz, jázmin tea, kokain (a kokacserje virágillata, finom, könnyű illat), vadrózsa, barack, mézrózsa, barackvirág, grapefruit.

Óvd bőrödet természetes tisztálkodószer és bőrtápláló krém segítségével, vagy szerezz örömet rokonodnak, barátnődnek, ismerősödnek ezzel a kecsketejes natúr kozmetikumokból álló csomaggal! A Diamond Deal ajánlata révén most nagy kedvezménnyel megteheted ezt, csak vásárolj kupont!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu