Karcsúsító termo öv

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:3.290Ft3.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
18% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
3.990 Ft
18%
700 Ft

Termo öv legfontosabb tudnivalók

Karcsúsító termo öv

  • Legyen mindig tökéletes a megjelenésed!
  • Érezd magad otthonosan a kedvenc nyári ruhádban!
  • A gyors és könnyű karcsúsodás könnyedén elérhető!
  • Segíti a hastájéki fogyást továbbá a kívánt alak elérését!
  • Stabilan tartja a derekadat és támogatja a helyes testtartást!
  • Ragyogj úgy, hogy megirigyeld a tükörképed!

Előfordult már veled is, hogy hiába edzel hastájékról nem tudod eltűntetni azokat a fránya plusz kilókat? A megoldás közelebb van, mint gondolnád. Ragyogj újra a kedvenc nyári ruhádban, amiről már rég lemondtál! Legyen mindig tökéletes a megjelenésed, hogy még a tükörben is megirigyeled önmagad! Ezzel a termékkel sokkal egyszerűbben és hatásosabban elérheted, a kívánt alakot. Ezt nagyban segíti, hogy a termék nem csak hőhatással segíti az alakformálást, hanem fűző hatású kialakításával is. Mindössze vedd fel a Karcsúsító termo övet és a hatás nem marad el! A Designja lehetővé teszi, hogy ruha alatt észrevétlenül viseld. Többé nem álom az igazi darázsderék, csak egy pár kattintásra van tőled!

Hasznos tudnivalók:

A Karcsúsító termo öv kettős hatással bíró termék. Elsődleges hatása az, hogy a hőmérséklet növelésével serkenti a zsírégetést. Másodlagos hatása pedig segíti a csípő szűkítését hasonlóan, mint egy fűző, de a vele járó kellemetlen érzés nélkül. Ruha alatt viselhető, zavaró érzés nélkül. Kialakítása biztosítja a derék stabilitását és még segítheti a helyes testtartás elérését is. Mosása nem igényel semmilyen egyedi eljárást.

A Karcsúsító termo öv tulajdonságai:

- Anyaga: 80% neoprene és 20% nylon
- Javasolt viselési időtartam: 6-8 óra
- Méretek: M,L,XL,XXL,XXXL
- M - 67 cm
- L - 82 cm
- XL - 87 cm
- XXL - 92 cm
- 3XL - 100 cm

Mit rejt a termék doboza?

- 1db Karcsúsító termo öv

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)