Karcsúsító, nyirokkeringés és vérkeringés fokozó Dr.Life hullám és nyirokmasszázs - 1 vagy 3 alkalom

4,9/5Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont | Budapest, II. ker.
  • Légy mindig fitt és karcsú, szezontól függetlenül, hiszen a szép alakot mindig mindenki megirigyli.
  • A kezelés hatására jelentősen csökkenthetőek a narancsbőr tünetei és még centiméterben is mérheted az eredményt!
  • Válassz 1 vagy rögtön 3 alkalmas kezelést a tartós eredményért és látogass el a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontba!
Ár:5.900Ft18.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
18.000 Ft
59%
12.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.09.21. - 2023.12.21

Hullám és nyirokmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma 1 vagy 3 alkalmas Dr.Life hullám és nyirokmasszázs.

  • 1 kezelés időtartama 30 perc.
  • Dr. Life rendszeres használata ellazít, segít a jó közérzet fenntartásában, friss energiával tölt fel, erősíti az immunrendszert, könnyebbé teszi a járást. Duzzadt lábaknál azonnali látványos eredményt biztosít.
  • Nagyon hatékony ez a kezelés méregtelenítés, fogyókúra ideje alatt, nyirokelvezetés fokozásával növeli a salakanyagok kiürülését. Jelentősen csökkenthetők a narancsbőr tünetei a kezelés eredménye centiméterekben mérhető.
  • A kezelés has, láb és kar területekre vonatkozik.
  • A kezelés előtt 2-3 órával nem ajánlott az étkezés! Nagyon fontos viszont a víz fogyasztása 3 l naponta.
  • Váltóruha szükséges, pamut nadrág, póló és zokni!

A szolgáltató ezen kedvezménnyel az új vendégek számára szeretne kedveskedni, ezért 1 fő egy kupont vásárolhat és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 3 alkalom Dr.Life hullám és nyirokmasszázs - 18.000 Ft helyett 5.900 Ft.
  • 1 alkalom Dr.Life hullám és nyirokmasszázs - 6.000 Ft helyett 2.490 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.09.21. - 2023.12.21 között

Előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között a +36-30/565-8257 telefonszámon. A kupont a relaxspa.eletmod@gmail.com e-mail címen tudod beváltani, vagy személyesen kinyomtatva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 08:00-20:00

További információk

Ellenjavallatok: láz, fertőzőbetegségek, bőrbetegség, nyílt seb, műtét, daganatos betegség, akut gyulladás, trombózis gyanús esetek, friss szívinfarktust követően, tüdőödémában, terhesség folyamán, kezeletlen magas érnyomás, cukorbetegség, súlyos szívbetegség esetén, érszűkület esetén, kezeletlen nyiroködéma esetén, daganatos betegségben (ciszta is) szenvedők, szívbetegség, magas vérnyomás, visszérgyulladás, trombózis, menstruáció, terhesség és szoptatás

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
7 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
★★★★★
★★★★★
"Tökéletes kikapcsolódás és teljes ellazulás. Magasan ajánlott szolgáltatás."
Nagy Tibor

Hullám és nyirokmasszázs kuponunk leírása

Szabadulj meg a testedben felgyülemlett méreganyagoktól!

Hatékony megoldást keresel a visszeres, ödémás láb kezelésére? A hullámmasszázs kezelés tökéletes megoldás lehet számodra is! Ajánlatunk tökéletes megoldás visszér kezelésére, ödémás láb kezelésére, székrekedési problémákra.

Mit kell tudnod a hullámmasszázs kezelésről?

Az emberi szervezet élettani folyamatait a vér- és nyirokkeringés szabályozza. A mozgásszegény életmód, az egész napos álló vagy ülő munka, a test öregedési folyamatai, a túlsúly, az egészségtelen táplálkozás, esetleg a genetikai adottságok mind lassíthatják a keringést, így a felhalmozódó salakanyagok a lassuló anyagcsere és a romló immunrendszer kellemetlen tüneteket, sőt idővel akár komoly betegségeket is okozhat.

A hullámmasszázs a hagyományos kézi nyirokmasszázs hatékonyságának többszörösével ható nyirokmasszázs. A hullámmasszázs készülék segítségével megelőzhető, illetve kezelhető a nyirokpangás, de használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel ez a kezelés biztosítja, hogy a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. A hullámmasszázs más kezelésekkel együtt kombinálva is használható.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított kezelő egységeket, (kompressziós csizmák, kesztyűk, deréköv) helyezünk fel. A gép által vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek a láb legalsó pontjától kiindulva végig hömpölyögnek a bokán, combon, fenéken - egészen fel a csípőig és kellemes masszázsérzés kíséretében masszíroznak a szív irányába.

Ez rendkívül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok-, mind a vérkeringés sebességére. A hullámok követik egymást, percenkénti számuk és a nyomás erőssége a kezelésnek megfelelően szabályozható. Az eljárás során a nyirokfolyadék, a különböző salakanyagok és az egyéb, kezelés által mobilizált anyagok, zsírsejtek a perifériás visszerekből és nyirokerekből a nyirokcsomók felé terelődnek, és így visszakerülve a keringésbe, természetes úton, a vesén, májon át távozhatnak a szervezetből.

Hullámmasszázs jótékony hatásai:

  • Visszerek kezelése: Az izmok folyamatos stimulációja újra felgyorsítja a véráramlást, így tehermentesítve a már károsodott ereket is.
  • Ödémás lábak kezelése: A felgyülemlett folyadékban felszaporodik a fehérjék mennyisége, és gyakran krónikus gyulladásra jellemző anyagok is megjelennek. A kezelés segít az ödéma csökkentésében. A sportolóknál segíti az ízületekben felhalmozódott víz elszállítását is, így könnyíti a mozgást.
  • Vérömleny eltüntetése: Kisebb-nagyobb ütődések helyén a bőr alatti kötőszövetben vérömleny alakulhat ki, ami a kezelés hatására gyorsabban felszívódik.
  • Székrekedési problémák: A renyhe bélműködésre az alhasi masszázs serkentőleg hat, javítja a bélmozgást, gyorsítja az anyagcserét.

A hullámmasszázs kezelések hatására felélénkülő nyirokkeringés segít a comb, a fenék, a derék körfogatának csökkentésében, a bőr esztétikai megjelenése sokat javul, simává, bársonyossá, feszessé válik a kötőszövet, csökken a narancsbőr mennyisége.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu