Jutalmazd meg magad egy jól megérdemelt masszázs bérlettel! 3x60 perces aromaterápiás masszázs

Merilyn Szépségszalon | Budapest, XVI. ker.

Feledkezz meg kicsit a stresszes gondolataidról és a mindennapi hétköznapok rohanásáról, és lazulj el egy masszázs segítségével a Merilyn Szépségszalonban! 

Most itt a lehetőséged vásárolni egy 3 alkalomra szóló, aromaterápiás masszázs kupont! A masszázsoknak rengeteg jótékony hatása van, és garantáltan javítanának a közérzeteden, hangulatodon és a szervezeteden!

Válaszd a XVI. kerületben található Merlyn Szépségszalont és garantáltan új embernek érzed majd magad a masszázs után.

Ár:13.200Ft24.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
45% kedvezmény
24.000 Ft
45%
10.800 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.03.28. - 2023.06.28

3x60 perces aromaterápiás masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amelyeknek tartalma egy 3x60 perces aromaterápiás masszázsok. 

  • A kupon 3 alkalom masszázsra szól.
  • A kezelés időtartama 60 illetve 90 perc lehet.
  • A masszázs általában lassú, simító, de mély masszázsfogások alkalmazásával történik.
Mi az aromaterápiás masszázs?
A vendég igényeit figyelembe véve, a masszázsolajba, krémbe 100% tisztaságú illóolajat kevernek, majd elvégezik a masszázskezelést.
A masszázs során használt illóolajok részben belégzéssel, másrészt bedörzsöléssel, a vérbőség kialakulásával, a vérkeringésbe jutva fejtik ki jótékony hatásukat. Így sarkallva a szervezetet a természetes, öngyógyító folyamatok beindítására. 
 
Választható olajok kezeléskor:

Narancsolaj, citromfűolaj, borsmentaolaj, rozmaringolaj, levendulaolaj, rózsaolaj

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.03.28. - 2023.06.28 között

  • Az ajánlat új vendégeknek szól, ajándékba is egy kupon használható fel saját részre.

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/20-283-2800 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával. A helyszínen kérjük mutasd fel kuponod telefonodon vagy vidd magaddal kinyomtatva.

Amennyiben a szolgáltató nem tudja felvenni a telefont épp dolgozik, kérjük keresd bizalommal kicsit később.

További információk

  • Az aromaterápiás masszázs szintén a pihentető wellness masszázsok közé sorolható.
  • A terápiás illóolajok nem csak a bőrön keresztül bejutva fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagaiknak a belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában. 

Ellenjavallatok: akut gyulladás, lázas állapot, fertőző betegség, fertőző bőrbetegségek, daganatos megbetegedések, friss trauma pl.: törés rándulás ficam izom- és szalagszakadás, heveny ízületi és egyéb gyulladások esetén, epilepszia, menstruáció első 3 napja, műtétek utáni lábadozási időszak, kezeletlen magas vérnyomás, nem kompenzált szívpanaszok, perifériás keringési problémák pl.: mélyvénás trombózis, csontritkulás (osteoporosis) előrehaladott fázisában, sebek, hámhiány, terhesség I. és III. trimeszter, alkoholos állapot, és vérzékenység pl.: gyógyszer, betegség, haemophilia vagy leukémia miatt

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
1164 Budapest, Vidámvásár u. 40

3x60 perces aromaterápiás masszázs kuponunk leírása

Frissítsd fel magad egy aromaterápiás masszázzsal!

Itt az ideje kicsit elengedned magad, és elmenned egy jól megérdemelt masszázsra! 

Vásárold meg DiamondDeal kuponunkat, hiszen a segítségével most 3 alkalomnyi aromaterápiás masszázsban lehet részed, amiknek számtalan jótékony és nyugtató hatása van!

Mi is az aromaterápiás masszázs?

A vendég igényeit figyelembe véve, a masszázsolajba, krémbe 100% tisztaságú illóolajat kevernek, majd elvégezik a masszázskezelést.

A masszázs során használt illóolajok részben belégzéssel, másrészt bedörzsöléssel, a vérbőség kialakulásával, a vérkeringésbe jutva fejtik ki jótékony hatásukat. Így sarkallva a szervezetet a természetes, öngyógyító folyamatok beindítására. 

Az aromaterápiás masszázs szintén a pihentető wellness masszázsok közé sorolható. Ez a fajta masszázs az aromaterápiával kiegészítve, az illóolajok jótékony hatásaival kombinálva, segíti a fáradtság csökkentését, stresszoldó hatású, javítja a vér- és nyirokkeringést. Fokozza a szervezet természetes méregtelenítését, valamint megfiatalítja, táplálja és tisztítja a bőrt. A 100 százalék tisztaságú illóolajok pedig segítik az izmok ellazulását.

A terápiás illóolajok nem csak a bőrön keresztül bejutva fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagaiknak a belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában. 

Tudnivalók a választható illóolajokról:

  • Citromfűolaj: vírusölő hatású, támogatja az egészséges emésztést, nyugtatja a fájó izmokat, tisztítja és tonizálja a bőrt, enyhíti a szorongást és ingerlékenységet, kiváló az alvási zavarokra
  • Borsmentaolaj: frissítő illatot kölcsönöz, hűsítő és nyugtató hatással van a bőrre, segíti az emésztést, éberségfokozó, kiváló a légúti betegségek ellen, hatékony a fejfájás ellen, görcsoldó és fájdalomcsillapító egyben, kellemes hatású citromfűvel vagy rozmaringgal keverve is
  • Rozmaringolaj: támogatja az egészésges emésztést, memóriajavító, élinkíti a vérkeringést, segít csökkenteni az idegi feszültséget és fáradtságot, ellazítja a fáradt izmokat
  • Levendulaolaj: idegerősítő, nyugtató és pihentető, keringésjavító, alvási zavarokra és kezdődő depresstió ellen is hatásos, rovarriasztó, valamint sebgyógyító, segíti a bőr gyors regenerálódását
  • Rózsaolaj: segít a test megnyugtatásában és a normál állapot helyreállításában, enyhíti a fájdalmakat, serkenti a vérkeringést
  • Narancsolaj: hangulatjavító, relaxáló és antidepresszáns hatású, kiváló az álmatlanság, levertség és szorongás ellen, valamint segíti az emésztést.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu