Ismerd meg a Shakira titkát! Bomba alak, feszes bőr 3 alkalmas Ultratone Excel Pro kezeléssel!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
Tudd meg, mi Shakira és Madonna gyönyörű alakjának, bőrének titka. Most Te is felfedheted a bomba alak, fiatal és feszes bőr rejtélyét. Mondj búcsút az úszóguminak és a narancsbőrnek ezzel a hatékony fogyasztó csomaggal a Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.)! Válaszd a hírességek luxus alakformáló kezelését, 3 alkalom csak 4.290 Ft-ért lehet a Tiéd!
Ár:4.290Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
86% kedvezmény
30.000 Ft
86%
25.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.24. - 2016.08.04

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 3 alkalom 30 perces (3x30 perc) Ultratone Excel Pro kezelés ingyenes életmód tanácsadással
  • A kezeléseknél választhatsz a fogyasztás, a cellulit kezelés, szülés utáni izomműködés helyreállítása és az izomtónus fokozás közül. 
  • Szülés utáni bőrrekonstrukció és medence izomzat helyreállítására is kiváló (lógó hasköpeny feszesítésre is).
  • Egyénre szabott kezeléseket állítunk össze a kor, nem, fizikai adottságnak megfelelően. Már egy alkalom is látványos eredményt biztosít!
  • Nők és férfiak egyaránt használhatják.
  • A kupont 2016. augusztus 4-ig kell beváltanod.
  • Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod. A többi alkalomról bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod. Több kupon vásárlása esetén a felhasználási időszak meghosszabbodik.
  • A kupon beváltásnál biztosított bérletet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod. 
  • Mindenkinek ajánlott, aki szeretne bomba alakot és szép feszes bőrt.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni kizárólag email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz, ha több kupont vásárolsz, még ajándék kezeléssel is kedveskedünk Neked.

További kedvezmények:
Amennyiben legalább 3 kupont vásárolsz egyszerre teljes áron, úgy kapsz +1 ajándék kezelést, ami lehet Magicpolar, Ultratone vagy vákuummasszázs. Az ajándék kezelés szabadon választható. Amennyiben legalább5 kupont vásárolsz egyszerre, úgy kapsz +2 ajándék kezelést.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • A fentieken kívül más akcióval nem vonható össze.
  • Arckezelésre nem használható fel az akció.
  • Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!
  • Beváltás helye: Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió - 1074 Budapest, Csengery u. 26. (Könnyen megközelíthető gépkocsival, és tömegközlekedéssel - 4,6 villamos (Király utcai megálló), 70,78 troli, Nyugatitól 2 perc autóval).
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perces késést tudunk elfogadni. Köszönjük a megértéseteket!
  • Kiváló parkolási lehetőség (fizető övezet 8-18-ig hétköznap).
  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig.
  • Bővebb információ: www.masszazs-budapest.hu
★★★★★
★★★★★
114 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"meg voltam elégedve mindennel jó kezekben voltam köszönöm"
SZONDINÉ PELLER IBOLYA

Videó

Kuponunk leírása

A sztárokra általában irigykedve nézünk, hiszen mindig tökéletes megjelenést mutatnak a médiában. Nézzük Madonnát, a kor mintha nem is látszana rajta. Csak találgatni tudunk, hogy valójában hány éves, mert sem az arcán, sem a testén nem látjuk az öregedést. Ugye, Te is cserélnél vele?

Egy biztos, ő is ezt a kezelést választotta, hogy a sok turné és fellépés sorozatban tökéletes megjelenést mutasson. Hiszen a kezelés az egész testen végezhető, lehet arcot és mellet feszesíteni. Bármilyen testrészt le lehet fogyasztani – legyen szó karról, hasról, derékról, fenékről vagy a combokról.

Ezt a luxus alakformáló kezelést sok híresség alkalmazza rendszeresen itthon és külföldön is. Légy Te is sztár, mert a luxust most elérhetővé tesszük a szépségedért! Bomba alak, feszes bőr számodra többé nemcsak álom.

Diamond Masszázs Stúdió

Hogyan működik az Ultratone Excel Pro kezelés?

Az eljárás lényege, hogy az Ultratone a biostimuláció elvén működik és a megfelelő módon tornáztatja az izomzatunkat. Impulzusai ott fejtik ki a hatásukat, ahol szükséges. Számos program kombináció közül tudjuk kiválasztani a számodra leghatékonyabb kezelés tervét. Így személyre szabott kezelésben lesz részed!
Teljesen más ugyanis egy 21 éves kicsit narancsbőrös női test és más egy két szülés utáni 40 éves női test felépítése és állapota. A férfiak is nagyszerűen ki tudják használni a kezeléseket, hiszen izomfeszesítésre, tónusfokozásra, szálkásításra tökéletesen megfelel. No meg valljuk be őszintén, őket sem kíméli a kor, vagy a hízás. Elkezd hirtelen növekedni a pocak, de nem izmos kockák formájában, hanem leginkább egy nagy gömb formájában. Ők is bátran használhatják, ha újra hódító macsók szeretnének lenni.

A kezelést profi szakember végzi, aki kellően tájékoztat, hogy miben is lesz részed. De ezt már most eláruljuk, hogy a kezelés kellemes és nem jár fájdalommal.
Te csak kényelmesen fekszel és élvezed, ahogy a zsírpárnácskáid elkezdenek rezegni rajtad, majd egyre zsugorodnak. Tehát itt a zsírsejtek térfogatát, vagyis a testzsír százalékát csökkentjük. Ezzel érjük el a körméret csökkenést, vagyis a fogyást, ami centikben és ruhaméretben egyből megmutatkozik.

Próbáld ki ezt a forradalmian új alakformáló kezelést, hogy ne kelljen többet irigykedve tekintened a legnagyobb sztárokra!

Valódi luxus kezelés elérhető áron a Diamond Deal jóvoltából!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu