iPhone 11 üveg védőfólia, 1db

Store24.hu | www.store24.hu
Ár:3.200Ft3.520 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
10% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
3.520 Ft
10%
320 Ft

iPhone 11 üveg védőfólia legfontosabb tudnivalók

A GLASS fólia egy 0.4 mm vastag speciális üveglap okos készülékekhez, hasonló tulajdonságokkal, mint az okostelefonok érintőüvege: kémiailag kezelt, így rugalmas, és természetesen tökéletesen átlátszó, értelemszerűen kivágással a hangszórónál és a home gombnál.
Természetesen ezt is bevonták oleofób (zsírtaszító) réteggel, így bármiféle szennyeződés nagyon könnyen, általában két törléssel tökéletesen eltávolítható.

A hátoldalán található speciális ragasztóanyagnak köszönhetően tökéletesen az okostelefon érintőüvegének a felületére tapad, és ugyanazt az üvegérzést nyújtja, mintha csak az eredeti felületet érintenénk, így egyáltalán nem befolyásolja az érintésérzékelést.
Emellett ha esetleg megrepedne, egy, az autók szélvédőihez hasonlóan apró darabokra válik szét, amelyek nem karcolnak, és nem élesek, és a ragasztóanyag miatt nem is potyognak szanaszét.

Mi van a dobozban?

Minden szükséges kiegészítőt megkapunk ahhoz, hogy tökéletesen fel tudjuk tenni az üveglapkát a készülékünkre:

  • üveglap (persze elő- és hátoldali fóliákkal védve, külön papírtokban)
  • 1 db mikroszálas törlőkendő
  • 1 db alkoholos párnácska
  • 1 db gumis anyagú simítóeszköz az esetleg alászoruló buborékok kisimogatására

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Store24.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Store24.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Store24.hu információk

A Store24.hu, az online shop, ahol csak nyerhetsz. Folyamatosan bővülő kínálattal, állandó akciókkal és kedvezményekkel, kedvező árú szállítással, valamint a megrendelések követési lehetőségével várnak téged is, ha telefon tartozékokat, alkatrészeket keresel. Jobbnál-jobb termékeikből már a DiamondDealen is találsz a szokásos nagy kedvezménnyel.

Az általad megrendelt termékeket házhoz is tudják szállítani neked MPL futárral.

Rendelésed átveheted a Foxpost csomag-automatáiból. Kézbesítőnk elhelyezi küldeményed a hozzád legközelebb eső automatában, amiről értesítést küld telefonodra. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az általad ismert kóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja. Fontos, hogy őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot. Foxpost automata kereső.

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Cityrabat Kft
info@store24.hu
+36-20/829-2950

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.600 Ft  (5-7 munkanap)

Átvétel FoxPost csomagautomatából

798 Ft  (5-7 munkanap)

Videó