4D szempillák építése és egyéniségedhez illő gél lakkozás kezeidre, hogy a partyk királynője lehess!

Csábos tekintet, csodás körmök csak csajoknak! Legyenek igéző szempilláid arcod legszebb ékei! A Diamond Szépségszalonban a legtrendibb 4D szempillákkal teszik ellenállhatatlanná tekinteted, míg kezeidre egyszínű vagy francia stílusú gél lakkozást kérhetsz! Légy visszafogott üzletasszony vagy a legnagyobb nyári bulik királynője, ahogy kedved tartja! Csak 3.990 Ft!
Ár:3.990Ft12.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
12.500 Ft
69%
8.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.07.29. - 2017.10.30

szempilla építés kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom 4D szempilla építés és gél lakkozás kézre 1 fő részére.
  • A szempilla építés kb. 1,5 órát, a gél lakkozás maximum 30-40 percet vesz igénybe. Tehát összesen kb. 2 órás programra kell számítanod.
  • Pillák több méretben, 8-15 mm hosszúságban és több vastagságban állnak rendelkezésre.
  • A pillák felhelyezhető hossza függ a saját pillád állapotától és hosszúságától, ezért felhelyezés előtt közösen választjuk ki a hozzád legjobban illőt, hogy a lehető legjobb és tartós eredményt érjük el!
  • A pillák tartóssága 3-7 hét.
  • A kupon csak építésre használható fel mind a szempilla, mind a gél lakkozás esetében, a díszítést nem tartalmazza!
  • Szemgyulladás, bőrbetegség vagy retinabetegség esetében a pilla felhelyezése ellenjavallott. Ritka esetben a pillaragasztó irritációt okozhat.
  • Amennyiben kontaktlencsét viselsz, kérjük, a pilla felhelyezés idejére vedd ki és ne viseld felhelyezés közben!
  • A gél lakkozás natúr körmökre vonatkozik és csak egészséges körmökre vihető fel! Ha előző gél lakk van a kezeden, akkor 500 Ft leszedési költséget számítunk fel a helyszínen.
  • A gél lakkozás előtt körmeidet formára igazítják.
  • A szalonban Crystal Nails, Brillbird és más professzionális alapanyagokkal dolgozunk, így a minőség garantált!
  • A gél lakk tartós, ellenálló és akár 3-4 hétig ékesíti a körmeidet, ez a köröm növekedésétől függ. Utána érdemes eljönni egy újabb gél lakkozásra hozzánk.
  • A gél lakkozást egészen fiatal vagy akár idős korosztály is bátran választhatja.
  • Az itt látható képek a szalon valós munkáját reprezentálják!
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is!
  • A kupon 2017. október 30-ig váltható be.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. A +36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.
  • Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!
  • Egy vásárló egy kupont használhat fel saját részre, de ajándékba többet is vehet!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?
Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • Töltésre nem használható fel, azonban nálunk a Szép kártyáddal szépülhetsz tetőtől-talpig, így a töltés árát már akár ezzel is fizetheted! (A Szabadidő zsebet tudod felhasználni nálunk!).
  • A szolgáltatás igénybe vétele előtt egészségügyi adatlap kitöltése kötelező.
  • A kupon egy fő részére szól, nem bontható fel részekre!
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perc késést tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.
  • Kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Kedvesek.Aranyosak.Szeretek ide járni."
Litványi Krisztina

szempilla építés kuponunk leírása

Csábos tekintet, csodás körmök!

A 4D szempilla feltűnő, nőies, csábító és kifejező tekintetet biztosít minden nő számára, nem beszélve a gyönyörű gél lakk-kal ékesített körmökről, amelyektől igazán vonzóvá válik a hölgyek keze!

Legyen az egy szalagavatóra készülő tini lány, egy menyasszony vagy egy érett nő, mindenki megérdemli, hogy szép, hosszú, ívelt és tartós pillákkal és csodaszép körmökkel ékeskedjen

Igéző pillantások 4D szempilla építéssel!

A 4D pilla korunk egyik legdivatosabb szépészeti beavatkozása, amikor a műpillákat a saját pilláinkra ragasztják. A pillák vastagsága, íveltsége és hosszúsága ma már számtalan változatban létezik, ezért mondhatni, hogy akár egyénre szabottan mindenki megkaphatja az ellenállhatatlan pilláit. Természetesen a felhelyezhető pillák függnek attól, hogy milyen a saját adottságaink.

Hogyan történik a 4D pilla felhelyezés?

Te kényelmesen fekszel egy kezelőágyon, a kozmetikus lefedi az alsó pilláidat a kezelés előtt, hogy a két pillasorod ne ragadjon össze. Speciális, csakis erre a célra kifejlesztett, antiallergén ragasztóval megkezdi a pillák felhelyezését. Addig te kényelmesen, lecsukott szemmel relaxálhatsz és kipihenheted a napi fáradalmakat. Kb. 60-90 perc elteltével kész is a nőies, csábító istennői tekinteted.

Műszempilla építés a Diamond Szépségszalonban.

4D pillák 3-7 hétig biztosítják a gyönyörű tekintetet. Azonban tartóssága függ egyrészt az egyéni adottságaidtól is, illetve tanácsos, hogy közvetlenül a pillák felhelyezése után legalább 24 óráig ne érje víz, sminklemosó vagy más kozmetikai szer a szemedet. Az olajos alapú kozmetikumok (sminklemosók, arckrémek) oldhatják a pilláidat, ezért kerüld ezeknek a közvetlenül pillákra való kerülését. A klóros víz (uszodák, medencék vize), valamint a szaunázás is oldhatja a pillák ragasztóját. A gyakori intenzív sport is megrövidíti a pillák tartósságát, ezért, ha épp a fitness szakmában tevékenykedsz, vagy nem tudsz élni a konditerem nélkül, gyakrabban lesz szükséged a pillák töltésére. Nagyon ritka esetben hormonális változások és megváltozott egészségügyi állapot is okozhatja a 4D pillák sűrűbb hullását. Ilyen előfordulhat a terhesség, menopauza ideje alatt is.

Mutasd meg igazi egyéniséged!

Mi jut eszedbe a gél lakkozásról? Nőies, színes, egyszerű, sokszínű, határozott…. és még folytathatnánk a sort. A gél lakkozás kézre megmutatja, hogy te egy határozott nő, anyuka, főnök vagy éppenséggel diák vagy. Hogy miért? Mert a gél lakk egy erős személyiséget tükröz, aki a természetesség és nőiesség híve. Hiszen a gél lakkot a saját körmeidre viszik fel. Sokszínűsége mégis garantálja az alkalomhoz illő megjelenést. Klasszikus francia, csajos pink, démoni piros vagy  éppenséggel bulis neonszín. Válassz az egyéniségedhez illőt!

A képen a Diamond Szépségszalon körmösének saját munkáit látod!

Diamond Szépségszalon saját munkák

A minőség maximálisan garantált, hiszen a Crystal Nails jelenleg az egyik legkedveltebb és legelismertebb körömalapanyag márka hazánkban. Továbbá más professzionális alapanyagok kerülnek felhasználásra. A gél lakk tartós és ellenálló, így körmeid ékességét akár 2-4 héten át élvezheted. Ha ez nem lenne elég, akkor tapasztald meg, hogy milyen egy kedves és professzionális műkörmös munkája, aki pillanatok alatt gyönyörű körmökkel szerel fel.

A műkörmös és 4D pillás galériában látható képek a szalon valós munkáját tükrözik!

Professzionális és csúcsminőségű 4D pillákra és körmökre vágysz? Akkor látogass el a Diamond Szépségszalonba, ahol mindezt személyesen élheted át.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Frissebb és Ragyogóbb arcbőr a gyümölcs erejével - 2 alkalmas Ananász enzimes arckezelés, 3 helyszín
14.990 Ft kupon ár helyett MA csak 13.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu