Igazi toszkán ízek! 1 kávé vagy cappuccino és 2 választható tortaszelet vár a Toscana Club Cafféban!

Toscana Club Caffé & Shop | Budapest, I. ker.
Tudtad, hogy az I. kerületben, a Toscana Club Cafféban nem csak belekóstolhatsz Toscanába, de meg is tervezheted az olasz paradicsomba az álomutazásodat? Egy kávé vagy cappuccino és 2 választható tortaszelet mellett jó tanácsokat is kaphatsz, ha tervezed meglátogatni az olasz reneszánsz bölcsőjét! Kóstolj bele Itáliába kuponunkkal mindössze 780 Ft-ért!
Ár:780Ft1.620 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
1.620 Ft
52%
840 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.20. - 2016.03.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 1 fő részére 1 kávé vagy cappuccino valamint 2 szelet szabadon választható tortából.
  • Amennyiben nem szereted a kávét, választhatsz helyette frissítőt, vagy üdítőt.
  • A következő torta szeletek választhatóak napi kínálat szerint: Ricottás-Csokoládé torta szelet, Habos Citromtorta szelet, Nutellás Sajttorta szelet, Csokihabos Narancstorta szelet, Vaníliakrémes Torta fenyőmaggal 1 szelet, Tiramisu szelet
  • A kupon tartalmazza továbbá egy személyre szabott Toscana-i utazás összeállítását. A kupon akkor is érvényes, ha nem tervezel utat Toscanaba, valamint ha nem szeretnéd még megtervezni sem, akkor is gyere hozzánk bátran, lehet hogy kedvet kapsz hozzá.
  • Időpontot egyeztetned nem szükséges, de szeretnénk, ha jeleznétek érkezéseteket. Kérjük figyeljétek a facebook bejegyzéseinket.
  • Egy fő több kupont vásárolhat saját részre vagy ajándékba, viszont 1 kupon csak 1 fogyasztásra érvényes.
  • A kupon felhasználható 2016.03.31.-ig
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 7:30 – 17:00 Szombat-Vasárnap: 9:00 – 17:00
Szolgáltatás helye
1016 Budapest, Mészáros utca 4.
18-as villamossal a Krisztina térig vagy a 178-as, ill. 105-ös busszal a Krisztina tér vagy Ág utcai megállóig.

Kuponunk leírása

Még el sem kezdődött a tél, de már a nyarat várod, és hogy utazhass? Mondjuk szívesen belekóstolnál Olaszországba, egészen pontosan Toscanába? Most egy finom kávé vagy cappuccino és két még finomabb tortaszelet mellett elsőkézből kaphatsz tippeket a vidékről!

Ha nem tervezel utazást, akkor is megízlelheted a toszkán vidék hamisítatlan ízeit a Toscana Club Caffé & Shopban, és akár valódi olasz különlegességeket is hazavihetsz.

Toscánai torták

Utazási tanácsadás: Toscana az olasz reneszánsz szülőföldje, így ha a képzőművészeti remekművek, vagy az olasz építészet csodái hoznak lázba mindenképpen megtalálod számításaidat, de ha a természet szerelmese vagy, akkor sem maradsz hoppon, hiszen a lankás dombok, olíva-ligetek, szőlősök és levendula ültetvények vagy a tengerpart csodálatos élményeket tartogathat számodra!

Több mint 10 év toszkánai élet után alig várom, hogy újra és újra megoszthassam élményeimet és tapasztalataimat mindazokkal, akik ebbe a csodálatos régióba készülnek. Térítésmentesen megszervezem a minden részletre kiterjedő, személyre szabott utazásotokat, míg volt munkatársaim a helyszínen kísérnek el benneteket.

Látogassatok el a Club-ba, olasz cukrász álomdesszertjei és egy csésze finom cappuccino mellett megbeszéljük a részleteket! Szeretettel várok minden Toszkána rajongót!

Toscana Club belső tere

Ezzel a kuponnal már kaphatsz egy kis kóstolót Toscana ízeiből, de ha többre vágysz, akkor a Shopból további hamisítatlan olasz ízeket vihetsz haza, hiszen igazi toszkán borok, kávék, olívaolajak, szószok, tészták és egyebek várnak, valamint friss szendvicseket, salátákat, süteményeket és pékárukat szintén fogyaszthatsz, ha megéheznél. És ha ezután kedvet kapnál egy valódi toszkán kiránduláshoz, vagy mindig is álmod volt, akár helyben meg is tervezheted az utat, és szívesen megosztanak veled 10 évnyi tapasztalatot a régiót illetően!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu