Hűtőbe helyezhető tárolódoboz

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.490Ft1.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
26% kedvezmény
Már csak 200 db maradt!
1.990 Ft
26%
500 Ft

Tárolódoboz hűtőbe legfontosabb tudnivalók

Megoldódnak a hűtőben lévő helyproblémáid! Növekszik a tároló kapacitásod.

Tele a hűtőd bevásárlás után és csak a fejedet vakargatod, hogy hova pakold, amit megvásároltál? Betuszakolsz mindent, de 1 nap múlva már csak a fejetlenség van a polcokon, és nem találod azt, amit keresel? Azon gondolkodsz, hogy venned kellene egy drága, új és nagyobb hűtőt?

Nincs szükség fölösleges pénzköltésre, ezzel a kütyüvel sokkal olcsóbban orvosolhatod problémáidat. Tökéletes megoldás a Hűtőbe helyezhető tárolódoboz az ilyen jellegű problémákra. Nagyszerű megoldás a hűtő maximális helykihasználására, és a tárolt élelmiszerek rendezésére. Akaszd be a polcok alá, és pakold tele a dobozt, így sokkal több mindent tudsz hidegen tartani. Bármilyen élelmiszer tárolására alkalmas.

  • Gondot okoz a helyhiány a hűtődben?
  • Növeld meg a tároló kapacitását!
  • Hozz létre új fiókokat!
  • Akaszd rá a tartólapra és máris plusz helyed lesz!

Próbáld ki bátran és kockázatmentesen a terméket 30 napig!!

Ha a megvásárolt termék kipróbálás után nem nyerte el a tetszésed​, a Kütyübazár vissza tudja ​​Tőled vásárolni a kézhez​​vételtől számított 30 napon belül, amennyiben sértetlen állapotban, ajánlott küldeményként visszajuttat​od részükre​.
További részletek »

Hasznos tudnivalók

Könnyen tisztántartható műanyagból készült. Segít, hogy rendszerezni tudd hűtőd tartalmát, hiszen segítségével akár kategóriák szerint is rendszerezheted élelmiszereidet. Szellőzőnyílásainak köszönhetően a bele helyezett élelmiszer friss levegőhöz jut, így akár zöldségek tárolására is alkalmas.

A tároló tulajdonságai:

  • Hűtő üvegpolcaira helyezhető
  • Anyaga: műanyag
  • Méret: kb.15 x 14 x 5 cm
  • Szellőzőrésekkel ellátva

Mit rejt a termék doboza?

  • 1db tároló doboz

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)

Videó