Hollywoodi Mosoly elérhető áron! Komplex fogászati kezelés most 4.890 Ft-ért!

Nem mersz mosolyogni csak somolyogni? A fényképeken már nem tűnsz olyan felszabadultnak? Tudjuk, hogy viszolyogsz a fogászattól, de mi most egy teljesen fájdalommentes kezelést kínálunk neked 22.500 Ft helyett 4.890 Ft-ért! (XIV.ker.)
Ár:4.890Ft22.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
79% kedvezmény
22.500 Ft
79%
17.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.09.12. - 2016.12.12

Kuponunk fontos tudnivalói

  • 1 alkalom komplex fogászati kezelés (kb. 45 perc)
  • A kezelés részletei: Orvosi konzultáció, kezelési terv, szájhigiéniás kezelés, fogkő eltávolítás, polírozás, góckutatás, digitális panoráma röntgen.
  • A fogkő eltávolítás, nem csak széppé teszi a fogaidat, hanem segít az egészségük megőrzésében.
  • A polírozásnak fehérítő hatása van, így lesz biztos a siker.
  • A Kupon 2016. december 12-ig váltható be.
  • Előzetes időpont egyeztetés +36-1/220-7434 telefonszámon szükséges.
  • A vásárló egy kupont használhat fel, ajándékba bármennyi vásárolható
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
HÉTFŐ-PÉNTEK 09:00-20:00
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Pillangó utca 12

Kuponunk leírása

Lehet, hogy már érezted, hogy valami nincs rendben. Kellemetlen lehelet, néha belehasító fájdalom. Lehet, hogy már nem jártál fogorvosnál évek óta? Tudtad, hogy évente ajánlott elmenni ellenőrzésre?

Képzett, külföldi tapasztalatokkal rendelkező szakembergárdánk teljes körű fogászati szolgáltatást nyújt a fogászati rendelés során.

Ez azért fontos, hogy elkerüljük a problémákat és megelőzzük azokat, vagy időben észrevegyük őket még mielőtt komolyabb bonyodalmat és bosszúságot okoznának nekünk.

Rettegünk attól, hogy találnak valamit. Egy apró lyukat, egy kis fogszuvasodást, beteg ínyt vagy bármilyen rendellenességet.

Pedig a fog fájdalma pedig semmivel sem összehasonlítható. Abban leszünk a segítségedre, hogy ezt a fájdalmat megelőzzük, és a biztonságérzeted visszaadjuk.

Természetesen az egész kezelést megelőzi egy orvosi konzultáció, amely során megbeszélitek, hogy milyen egyéni igényekre és problémákra kell jobban odafigyelni. Ezt követően készítetek egy kezelési tervet, amely alapján a későbbi fogászati ellátásaidat tudod figyelemmel kísérni.

Fogápolás

Ha ezekkel végeztetek, akkor fogaidat megtisztítják a káros fogkőtől annak érdekében, hogy biztosan ne legyen semmilyen szájhigiéniás problémád. Ezután pedig fogaid újra csillogni fognak, fehérebbek lesznek. Önbizalmad megnő és bátran mersz majd mosolyogni, így a kisugárzásod is jelentősen javulni fog.De itt még nincs vége, hiszen még egy panoráma röntgen is készül, ami a későbbi kezelések alkalmával a segítségünkre lesz.

Fogászati klinikánk Budapest XIV. kerületében, Zugló szívében, igényes környezetben várja vendégeit rendelőjében. Fogszakorvos gárdánk a legújabb technológiákat alkalmazza.

Még egyszer összefoglalva a DiamondDeal által most egy Fogászati kezelést ad neked szinte ajándékba 22.500 Ft helyett csak 4.890 Ft-ért. Vásárolj, spórolj és lájkold a DiamondDealt a facebookon is.

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu