Hatékony kezelés fogyáshoz, bőrfeszesítéshez - Parafangó terápia

4,9/5Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont | Budapest, II. ker.
  • A Parafangó egy innovatív és hatékony kezelés, amivel könnyedén megszabadulhatsz a feleslegtől és újra feszes bőrrel tündökölhetsz a tükör előtt!
  • Ugye milyen jól hangzik? Kuponunkkal pedig óriási kedvezménnyel vásárolhatod meg a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontba a kezelést.
  • A parafango kezelés célzottan hat majd testrészeidre, így garantált a látványos eredmény.
Ár:14.990Ft25.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
41% kedvezmény
25.000 Ft
41%
10.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 2 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.10. - 2024.07.10

Parafangó terápia kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Parafangó terápia.

  • Hatékony kezelés fogyáshoz, bőrfeszesítéshez, cellulitbontáshoz, striakezeléshez, karcsúsításhoz. A parafangó ereje pont abban rejlik, hogy célzottan azokra a testrészekre kerül, ahol a problémát orvosolni kell.
  • A faggyúmirigyek működésének szabályozásával fogyaszt, a nyirokkeringés serkentésével és a méreganyagok távozásával csökkenti a narancsbőrt, miközben feszesít. A hatás tekercseléssel tovább fokozható.
  • A föld és a tenger ereje új formát és új kondíciót ad a bőrnek. A felmelegített parafangó (fango = mélytengeri iszap) és hő hatására felgyorsul az anyagcsere, intenzív nyirokáramlás indul a szervezetben, mellyel egy időben felgyorsul a toxikus anyagok zsírsejtekből és a szervezetből való kiürülése. 
  • Kezelés menete: Bőrradírozás után egy-két ampulla zsír-, vagy cellulitbontó hatóanyagot masszírozunk térdtől gyomorig a bőrbe. Majd ecsettel felkenjük a felmelegített parafangót. Ezután térdtől-mellig tekerjük fel szorosan az ozmotikus fóliát. Hőtakaró alatt pihen a vendég 45 percet.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.10. - 2024.07.10 között

Előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között a +36-30/565-8257 telefonszámon. A kupont a relaxspa.eletmod@gmail.com e-mail címen tudod beváltani, vagy személyesen kinyomtatva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 08:00-20:00

További információk

  • Hatékony cellulit bontó, stria halványító, karcsúsító fogyasztó kezelés.
  •  Javítja a bőr rugalmasságát.
  • A stria gyakori bőrprobléma.
  • A fogyás-hízás okozhatja, a bőr megnyúlik maga után hagyva a kellemetlen csíkokat.
  • Alakformáló, karcsúsító, méregtelenítő, narancsbőr ellen, kötőszövet erősítés.

A nagyobb hőmérséklet és a fóliás testtekercselési technika következtében (a természetes tengeri iszappal kevert, ásványi anyagokban gazdag paraffin), még erősebben fejti ki hatását, mert összenyomja a bőrt, és tömöríti a lágy zsírszövetet, valamint elősegíti az intenzívebb vérkeringést és a test méregtelenítését.

A parafangó eltávolítása után cellulit- vagy zsírbontó krémet masszírozunk a kezelt felületre, amely serkentőleg hat a folyadékcirkulációra, illetve tonizálja és feszessé teszi a bőrt. Kúraszerűen ajánlott, minden másnap 10-12 alakalom.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
7 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész és szuperul dolgozik."
Határi Genovéva

Parafangó terápia kuponunk leírása

Alakformálás természetesen!

Az alakformálás területén már rengeteg kezelés és csodagép közül válogathatunk és csak kapkodjuk a fejünket. Most azonban a természetesség jegyében egy klassz és tutira hatásos kezelést ajánlunk a figyelmedbe!

Mit kell tudnod a parafango terápiáról?

Hatékony kezelés fogyáshoz, bőrfeszesítéshez, cellulitbontáshoz, striakezeléshez, karcsúsításhoz. A parafangó ereje pont abban rejlik, hogy célzottan azokra a testrészekre kerül, ahol a problémát orvosolni kell.

A faggyúmirigyek működésének szabályozásával fogyaszt, a nyirokkeringés serkentésével és a méreganyagok távozásával csökkenti a narancsbőrt, miközben feszesít. A hatás tekercseléssel tovább fokozható.
A föld és a tenger ereje új formát és új kondíciót ad a bőrnek.

A felmelegített parafangó (fango = mélytengeri iszap) és hő hatására felgyorsul az anyagcsere, intenzív nyirokáramlás indul a szervezetben, mellyel egy időben felgyorsul a toxikus anyagok zsírsejtekből és a szervezetből való kiürülése. 

Hatékony cellulit bontó, stria halványító, karcsúsító fogyasztó kezelés. Javítja a bőr rugalmasságát. A stria gyakori bőrprobléma. A fogyás-hízás okozhatja, a bőr megnyúlik maga után hagyva a kellemetlen csíkokat.
Alakformáló, karcsúsító, méregtelenítő, narancsbőr ellen, kötőszövet erősítés.

  • Kezelés menete: Bőrradírozás után egy-két ampulla zsír-, vagy cellulitbontó hatóanyagot masszírozunk térdtől gyomorig a bőrbe. Majd ecsettel felkenjük a felmelegített parafangót. Ezután térdtől-mellig tekerjük fel szorosan az ozmotikus fóliát. Hőtakaró alatt pihen a vendég 45 percet.

A nagyobb hőmérséklet és a fóliás testtekercselési technika következtében (a természetes tengeri iszappal kevert, ásványi anyagokban gazdag paraffin), még erősebben fejti ki hatását, mert összenyomja a bőrt, és tömöríti a lágy zsírszövetet, valamint elősegíti az intenzívebb vérkeringést és a test méregtelenítését. A parafangó eltávolítása után cellulit- vagy zsírbontó krémet masszírozunk a kezelt felületre, amely serkentőleg hat a folyadékcirkulációra, illetve tonizálja és feszessé teszi a bőrt. Kúraszerűen ajánlott, minden másnap 10-12 alakalom.

A PARAFANGO ELŐNYEI 

  • Nem jár kellemetlen szagokkal
  • Jól idomul az adott testrészhez
  • Nagyon könnyen eltávolítható a kezelés után

Csapj le ajánlatunkra és ne hagyd ki ezt az óriási kedvezményt!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz Te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk! 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu