Hatásos ellenszer a makacs zsírpárnák ellen! 6 kezeléses fogyasztó csomag, Debrecenben

  • Bomba alakra vágysz fáradság nélkül, és ehhez egy kis segítségre?
  • Itt egy kupon, mely 6 alakformáló kezelést gyúrt egy fogyasztó alkalomba, többek között rádiófrekvenciás és ultrahangos zsírbontással.
  • Az Orvoskozmetológia-Biokozmetika Debrecen belvárosában vár, a Tóth Árpád Gimnázium szomszédságában!
Ár:7.900Ft16.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
16.500 Ft
53%
8.600 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.13. - 2023.02.13

Fogyasztó csomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalmas, hatásos fogyasztó csomag, Debrecenben, a következő 6 kezeléssel:

  • rádiófrekvenciás és ultrahangos zsírbontás,
  • vákuummasszázs,
  • elektrogimnasztika,
  • kavitációs zsírbontás,
  • vibrotréner edzés és
  • testtekercselés.

Dobd le a felesleges zsírpárnákat hatékony, egymás erejét erősítő kezelésekkel, látványos eredménnyel, és várd bomba alakkal a nyarat!

Olyan helyekről is eltüntethető a pluszsúly, ahonnan edzéssel és kemény diétával is szinte lehetetlen.

Formáld alakodat Debrecen belvárosában, kellemes környezetben, nyugodt légkörben, tapasztalt szakember és csúcstechnológia segítségével!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.13. - 2023.02.13 között

Előzetes időpont egyeztetés szükséges, amihez hívd a +36-70/277-7934-es számot hétfőtől péntekig 12.00 és 19.00 között.

1 fő 1 db kupont használhat fel saját részre!

Ellenjavallatok

Artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, nem kezelt cukorbetegség, sebek, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, szívizom-érelmeszesedés, daganatos megbetegedés, epilepszia, pace-maker,fertőző betegségek, lázas állapot, csont-tuberkulózis, központi idegrendszer krónikus sérülése, autoimmun betegségek, fémprotézis, fémspirál, terhesség, szoptatás.

Megközelítés

  • Az Orvoskozmetológia-Biokozmetika Debrecenben, a Tóth Árpád Gimnázium és az Istenszülő oltalma görögkatolikus templom közelében vár téged is.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 24 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.
Kérjük a pontos érkezést! Ellenben az alkalom felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
4024 Debrecen, Szent Anna utca 66.

Videó

Fogyasztó csomag kuponunk leírása

Ez nem varázslat, ez tudomány! A kutatók már rájöttek a zsírpárnák leadásának egyszerű módjaira. Próbáld ki őket Te is, még ma!

Ahhoz, hogy úgy nézz ki, ahogyan szeretnéd, muszáj tenned! Elég az önsajnálatból, dobd el a chipset, vedd meg a kuponunkat, és használd fel a 6 alkalmas fogyasztó csomagot, hiszen elképesztő áron próbálhatod ki azokat a kezeléseket, amit már előtted oly sokan, látványos eredményt elérve! Nem véletlenül imádják a nők ezeket a kezeléseket, hiszen tényleg leolvasztják a zsírt!

A szépségápolás számára mára már semmi nem megoldhatatlan. Az orvosi, már kipróbált módszerek segítségével leadhatod végre magadról a kilókat. Hogy hogyan? Olvass tovább!

Teljes szépülés Debrecenben kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A csomag tartalma

Testtekercselés

Ha Te is küzdesz a megfelelő súlyod eléréséért, vagy szeretnél még picit vékonyodni egy-két helyen, akkor biztosan hallottál már a testtekercselésről! Az egészséged (és ezzel a szépséged és feszességed is) nagy mértékben befolyásolja az anyagcseréd. Ez a szervezet egyik legfontosabb folyamata, hiszen ez felelős azért, hogy friss tápanyag kerüljön a megfelelő helyekre, az elhasznált anyagok illetve méreganyagok pedig távozzanak.

Tudtad? A narancsbőrt is leginkább a felgyülemlett, elhasznált anyagok alkotják.

A testtekercselés meggyorsítja a szervezet anyagcseréjét. A kezelés alatt bekennek egy vérkeringést gyorsító krémmel, ezt követően pedig különleges fóliába csavarnak. Nem túl szorosan, éppen annyira hogy még kényelmes, de hatásos legyen! A kezelés alatt Neked csak relaxálnod kell, és hagyni, hogy a krém és a kompresszió tegye a hatását!

Teljes szépülés Debrecenben kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Vákuummasszázs

A kezelés alatt üveg kezelőfejjel masszíroznak. Ez vákuumot hoz létre, így pedig a zsírsejtek kitágulnak, átjárhatóak lesznek. A salakanyag kipréselődik, így kerületcsökkenést érnek el, és a narancsbőröd is csökkenni fog tőle.

Ne várj tovább, hogy ilyen alakod legyen, hiszen a kezedben a lehetőség rá!

Teljes szépülés Debrecenben kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Az ultrahangos zsírbontás 

A zsírsejtek csomókba rendeződnek a bőröd alatt. A kezelés alatt ezeket választják szét! A fókuszált, 40 000 Hz-s ultrahang rezgésbe hozza ezeket a "görcsöket", az ütközésektől pedig megbomlik a sejtmembránjuk, a benne lévő sejtvíz felhevül, a zsír pedig alkotó elemeire bomlik, kiürül, és távozik a szervezetedből. Persze, ezt orvosi nyelven is elmondják Neked, a részletekbe menően, ha kéred.

Teljes szépülés Debrecenben kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A rádiófrekvencia 

Először is: nem kell megijedni, a kezelés csak a zsírsejtekre veszélyes! Tökéletes kombináció az ultrahang után, hiszen már korábban megbontotta a zsírpárnákat. A 0,5 MHz-s  rádiófrekvencia  felmelegíti a zsírsejteket. A melegség a bőr felszínére is kihat, amely elérheti a 42°C-ot is.

Ezért is fontos, hogy profi kezelőt válassz: a speciális műszer hőmérővel rendelkezik, a kezelőfejet folyamatosan mozgatják, így nem melegedhet túl a szövet, tehát nem eshet bántódásod. (Ha csak nem vagy zsírsejt.)

A szétbontott zsírt konkrétan kiizzadod a kezelés alatt.

Izomgimnasztika

A kezeléscsomag alatt egy picit mozognod is kell. Ilyen például az izomgimnasztika. Előnye azonban, hogy olyan helyekről is leolvasztja rólad a zavaró párnákat, ahol eddig nem tudtad. Az edzés alatt serken a nyirokkeringés is, így a megkezdett kezelések még hatásosabbak lesznek!

Teljes szépülés Debrecenben kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Vibrotréner

A vibrotréner az egyik legjobb alakformáló eszköz! Lényege, hogy folyamatosan rezeg, így a testnek minden izmát használnia kell ahhoz, hogy megtartson. Ezt azonban Te nem  feltétlenül érzed. Javítja az állóképességedet, és már akár 10 perc edzéssel olyan hatást érhetsz el, mint egy hagyományos, 1 óráig tartó edzéssel! Javítja a test oxigén ellátását, csökkenti a narancsbőrt, feszesíti a testet, és a szülés utáni alakformálásra is tökéletes. Soroljam még?

Pozitív vélemények az Orvoskozmetológia-Biokozmetikáról

"Ha sok rétű és jó kezelést szeretnél itt a helyed én csak a doktórnőhöz járok minden téren nekem már sokat segített" (N. Irén)

"Egyszerűen kis imádni való csapat minden téren 

Teljes szépülés Debrecenben kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Nem véletlenül annyi kutatás és fejlesztés, hiszen igenis egyszerűen meg lehet szabadulni a felesleges zsírpárnáktól, csak megfelelő szakembert kell hozzá választani! A kuponunkkal nem csak gyorsan és egyszerűen, de fájdalommentesen és kedvezményesen szabadulhatsz meg a plusz kilóktól!

Mire vársz? Kattints a Megveszem gombra kattintva, és válj Te is a szalon elégedett kliensévé!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu