Hát-, nyak- és fejmasszázs ízület kimozgatással! Szabadulj meg a kínzó izomfájdalmaktól!

Megvisel az ücsörgés a nap végére igencsak kényelmetlenné váló irodai székben? Engedd, hogy leginkább igénybe vett testtájékaid levegővételhez jussanak! A hát, nyak, fejmasszázzsal és ízület kimozgatással elnyűtt tested-lelked új életre kel! A Zöld Sziget (IX. ker.) a pihenés ideális terepe, ahol gyógyító kezek gondoskodnak a kikapcsolódásodról! Vedd meg az ajánlatot csak 2.390 Ft-ért!
Ár:2.390Ft6.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
6.800 Ft
65%
4.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.09.19. - 2016.11.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom klasszikus svédmasszázs ízület kimozgatással 45 percben
  • A masszázst tested leginkább igénybe vett területein, azaz fejeden, nyakadon és hátadon végzik, 45 perc időtartamban
  • Regeneráló hatása révén a masszázs oldja az izomgörcsöket, a befeszült hátizmokat, felpezsdíti a vérkeringést, méregtelenít és hatására gyorsul az anyagcsere.
  • Az ízület kimozgatással eltűnhetnek az izomgörcsök, letapadások, visszakaphatod ízületeid szabad mozgását.
  • Saját célra 1 db kupon használható fel, ajándékba bármennyi megvehető.
  • A kupon beváltása: 2016. november 30-ig
  • Időpont egyeztetés céljából hívd Földi Máriát, a +36-30/337-2484-es telefonszámon! Az előzetes telefonos bejelentkezés alkalmával az időpont lefoglalásához diktáld be a kuponkódod a szolgáltatónak!
  • A masszázs ellenjavallatairól érdeklődj a szolgáltatónál!
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Kálvin tértől 200 méterre található.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő és Szombat: 8:00-20:00-ig
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 16 I/21.
Kálvin tértől 3 perc séta Kaputelefon: 113

Kuponunk leírása

Lestrapál a munka? A monoton napjaidat már az egészséged is megsínyli?  Egész nap egy irodai székben görnyedsz, a munkaidő végére pedig már hazamenni is alig van energiád. Ismerős az érzés? 

Itt az idő, hogy végre ne csak a munkáddal törődj, hanem magadra is áldozz egy kis időt! Hiszen a lelked mélyén Te is tudod, hogy ezt az időt senki nem adja vissza neked, ráadásul többszörösen megtérül.

A Zöldsziget Masszázs Stúdióban kellemes, barátságos környezetben vár Téged is Földi Mária profi masszőr!

Javaslatunk a következő: válaszd ajánlatunkat, gyere el a Zöld Szigetbe, ahol cserébe 45 percnyi kényeztetésben részesítik felfrissülést óhajtó tested svédmasszázzsal és ízület kimozgatással! A masszázst tested fizikailag legjobban igénybe vett területeire alkalmazzák, azaz a masszőr a fejedre, nyakadra és hátadra koncentrál majd.

Mire jó a svédmasszázs?

A svéd masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent - stresszes fejfájás -, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. Földi Mária varázskezei 45 perc alatt alaposan átmasszírozzák a görcsös izmokat tetőtől talpig.

Feladata, az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

Svédmasszázs

Mire jó az ízületi kimozgatás?

Az Ízületi kimozgatás révén visszakaphatod blokkolt ízületeid, letapadt izmaid szabadságát! Javíthat a mozgásszegény életmód okozta panaszokon, vagy baleset és műtét utáni rehabilitációra is kiváló! Ne félj, nem a csontkovácsoláshoz hasonló ropogtatásról van szó, csupán az ízületek normál mozgástérben való bejáratásáról. Kúraszerű alkalmazása sokat segíthet neked is, hogy visszakapd a szabad mozgás örömét. Ha merevnek érzed izmaidat, vagy ízületeid mozgástere szűkült be kissé, mindenképp érdemes kipróbálni!

Használd ki e kombinált kezelés minden jótékony hatását, hogy megújulva futhass neki a mindennapok kihívásainak! Válaszd a DiamondDeal ajánlatát!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu