Grafológia elektronikus oktatóanyag (e-book) +ajándék önismereti teszt! Válj az írás szakértőjévé!

LTD. Akadémia | Országos
Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy kézírásod nagyon sokat árul el a személyiségedről! Egy profi írásszakértő előtt semmi nem maradhat rejtve! Izgalmasan hangzik? A jó hír, hogy mindez tanulható és az LTM Akadémia (III. ker.) ebook-jának segítségével Te is elsajátíthatod ezt a misztikusnak ható tudást! Azt mondtuk már, hogy ehhez ki sem kell mozdulnod az otthonodból? Csak 1.490 Ft!
Ár:1.490Ft3.490 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
3.490 Ft
58%
2.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.03.15. - 2017.06.14

grafológia elektronikus oktatóanyag kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: grafológia online oktatóanyag e-book formátumban
  • Az online oktatóanyagnak köszönhetően otthonodban mélyülhetsz el a grafológia rejtelmeiben, nem kell kötelezően megjelenned az iskolapadban.
  • A tananyag révén képes leszel kézzel írott szövegek elemzésére és a mögötte megbújó személyiségjegyek felismerésére. 
  • Az oktatóanyag e-book formájában kerül elküldésre e-mail útján, grafológiai elemzéseket és értelmezésüket tartalmazó PDF dokumentum + a tanultakra épülten 45 kép illusztráció, teljes íráselemzéssel, valamint az íráselemzések folyamata.
  • Az e-book megvásárlása ajánlott azoknak, akiknek szükségük van a munkájukban grafológiai ismeretekre vagy csupán szeretnék tudásukat egy érdekes és gyakorlati haszonnal bíró tudománnyal bővíteni.
  • Az elektronikus oktatóanyag mellé ajándékba kapsz egy grafológiai önismereti tesztet is!
  • A kupon beváltási ideje: 2017. június 14-ig 
  • A kupon megvásárlását követően az oktatóanyag igénylésére a szolgáltatónál az ltdakademia@gmail.com email címen van lehetőség, akár azonnal át is veheted a vásárlás után!
Szolgáltatás helye
1038 Budapest, Vasút sor 20

grafológia elektronikus oktatóanyag kuponunk leírása

Gondolnád, hogy a kézírásod még azt is elárulja rólad, amit te nem szeretnél magadról a világgal tudatni? Persze, ezt nem mi mondjuk, hanem a profi írásszakértők. Egy grafológusnak gyerekjáték az, ami akár egy pszichológusnak is órákba telik!

Jól vigyázz, mit írsz le, ugyanis a papírra vetett betűid egyediségükben csak az ujjlenyomatodhoz hasonlíthatók. Avatott szemek számára csak addig vagy ismeretlen, amíg az írásodat nem látják.

Felcsigáztunk? Ez a tudás most a Tied lehet! Sajátítsd el a grafológia alapjait!

Az LTD Akadémia online oktatóanyagának köszönhetően egy barátod vagy ismerősöd valódi személyisége sem maradhat rejtve előtted! Az ebook segít a kézzel írt szöveg minden pontjának elemzésében. Hangozzon akármilyen sejtelmesen, de az írás sokat elmond tulajdonosának családi hátteréről, lelki alkatáról, környezetéhez és önmagához való viszonyáról.

Az elektronikus formátumnak köszönhetően pedig ki sem kell mozdulnod otthonról, akár a kedvenc foteledben ülve is megtanulhatod a hasznos ismereteket.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: Grafológiai önismereti teszt!

A grafológiai önismereti tesztel saját magadon kezdheted az írás mélyebb megértését.

Ismerd meg önmagad és barátaidat egy teljesen új szemszögből, biztosan meglepő dolgokra derül majd fény a grafológiai utazás során! Válaszd a DiamondDeal ajánlatát!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Titkos polinéz technikán alapuló különleges Lomi-Lomi páros masszázs 90 percben az Oktogonnál.
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 24.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu