Gondolj fogaid egészségére időben! - Intraorál kamerás szűrővizsgálat, fogászati panorámaröntgennel

4,3/5Hollán Dentál Fogászat | Budapest, XIII. ker.
  • Ha fontos neked fogaid állapota és szeretnéd időben megtudni, hogy komolyabb probléma is állhat-e panaszaid mögött, akkor itt az ideje, kivizsgáltasd magad!
  • Amennyiben érzékenyek fogaid vagy rendszeres ízületi fájdalmakkal küzdesz, esetleg hullik a hajad és kiütéses a bőröd, akkor könnyen elképzelhető, hogy a háttérben fogászati probléma áll. Ennek a megállapítására kiváló az intraorál kamerás szűrővizsgálat és a panorámaröntgen!
  • Ne habozz, ha észlelsz bármilyen fogászati tünetet vagy panaszt, és légy tudatos az egészséged megőrzésében.
  • Vegyél részt a szűrővizsgálatokon a XIII. kerületi Hollán Dentál Fogászatban és tegyél azért, hogy egészséges mosolyoddal hosszú távon is élvezhesd az életet!
Kiárusítás ár:

3.990 Ft

Korábbi kedvezményes ár: 5.990 Ft13.980 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
72% kedvezmény
13.980 Ft
72%
9.990 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 10 nap múlva.
Az ajánlat csak bankkártyával vásárolható meg!
A kupon beváltható:
2024.04.18. - 2024.07.18

Fogászati vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Intraorál kamerás szűrővizsgálat és fogászati panorámaröntgen.

  • Az intraorál kamerás vizsgálat alkalmával egyenként megvizsgálják fogaid állapotát, valamint a teljes szájüreg is átvizsgálásra kerül. 
  • A vizsgálat segítségével fényt deríthetnek olyan már meglévő problémákra, amik eddig tünetmentesek voltak, így időben megoldást találhattok a kezelésre.
  • A panorámaröntgen a kisebb röntgenekkel ellentétben nem csak egy-két fogad állapotát képes bemutatni, hanem megbízható képet mutat a teljes fogsorod állapotáról, így időben fény derülhet az esetleges problémákra, továbbá, nélkülözhetetlen segítséget ad ha fogászati beavatkozások előtt állsz.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.18. - 2024.07.18 között

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon:+36-30/153-2269 vagy +36-1/303-1436 telefonszámon.

További információk

  • Az intraorális kamera segítségével a fogorvos részletesen megvizsgálhatja a fogak és a szájüreg állapotát. A kamera képes megmutatni a nehezen látható területeket is, ezáltal elősegítve a korai problémák felismerését.
  • A korai problémák felismerése és kezelése lehetővé teszi, hogy elkerüljük a súlyosabb fogászati problémák kialakulását, és csökkentsük a szükséges beavatkozások mértékét.
  • A panorámaröntgen által készített kép teljes körű és átfogó információt szolgáltat az egész szájüreg állapotáról, nem csak a fogakról, hanem az állcsontokról, foggyökerekről, fogak pozíciójáról és ínyállapotról is.

Az Intraorál kamerás szűrővizsgálat és a fogászati panorámaröntgen együttes alkalmazása segít a megelőzésben és a korai diagnózis felállításában, így hozzájárul az egészséges fogak és a szájhigiénia fenntartásához.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra! Késés esetén a kezelés ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
24 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9-18h
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51 fsz/2
Pár percre a Lehel tértől
★★★★★
★★★★★
"Kiváló ár-érték arány. Kedves, szakértő kezelés."
Bognár Géza

Fogászati vizsgálat kuponunk leírása

Fogaid egészsége az első!

A mosolyunk épsége és egészsége az egyik legfontosabb szempont, amire figyelmet kell fordítanunk. A szűrővizsgálatok kulcsfontosságúak a szájüregi problémák időben történő felismeréséhez és megelőzéséhez.

Ajánlatunk keretein belül Te is megtudhatod, hogy mi áll a problémák hátterében egy intraorál kamerás szűrővizsgálattal és panorámaröntgennel!

Mit kell tudnod az intraorál kamerás szűrővizsgálatról?

Az intraorális kamera egy forradalmi eszköz a szájüreg mélyebb régióinak feltérképezésére. A vizsgálat során szakorvos jelenlétével, olyan fogászati gócpontokat is fel lehet fedezni, melyek az adott pillanatban még nem okoznak problémát. Mindemellett egyenként átvizsgálható a fogak állapota valamint a szájüreg is átvizsgálásra kerül, amelyet a páciens kényelmesen elhelyezkedve nézhet végig egy monitoron. Átnézésre kerülnek a koronák, a fogtömések, az esetleges fogközi szuvasodások, a fogélek, továbbá a fogínygyulladásokat is könnyedén fel lehet fedezni ezzel a vizsgálattal.

A vizsgálatot követően a szakorvos felállítja a diagnózist, majd ellátja a pácienst egy kezelési tervvel.

Intraorál vizsgálat

Mit kell tudnod a fogászati panorámaröntgenről?

A panorámaröntgen teljes képet ad a szájüreg állapotáról. Megmutatja a fogakat, az állkapcsot, foggyökeret és az íny állapotát is. A fogászati panorámaröntgen gyors, fájdalommentes és kényelmes eljárás, amely nélkülözhetetlen az alapos diagnózishoz!

Ne aggódj a fogászati vizsgálatok miatt! A Hollán Dentál fogászatbantapasztalt és barátságos szakemberek gondoskodnak rólad, és a modern technológiai eszközöknek köszönhetően a vizsgálatok kényelmesek és gyorsak lesznek.

Tegyél egy lépést az egészségesebb mosolyért és az elkerülhető fogászati problémák megelőzéséért!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu