Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Gasztroenterologiai állapotfelmérés konzultációval a XIII. kerületben.

Dr. Kósnai Diagnosztikai Központ | Budapest, XIII. ker.
Emésztési zavarokkal küzdesz? Derítsd fel valódi okát a problémáidnak! Az egészségünkkel nem érdemes játszani, ez kellene, hogy a legfontosabb dolog legyen. Nem szabad tehát halogatni a problémát, inkább megoldást kell találni rá! Ebben lesz segítségedre a Dr. Kósnai Diagnosztikai Központ( XIII. kerület), csak vásárolj kupont mindössze 7.290 Ft-ért!
Ár:7.290Ft15.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
15.990 Ft
55%
8.700 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.11.08. - 2017.02.08

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon 1 alkalom gasztroenterologiai állapotfelmérést tartalmaz 1 fő részére, amely az alábbi vizsgálatokból áll:
  • gyomor, nyelőcső vizsgálata
  • vékonybél, vastagbél vizsgálata
  • máj méregtelenítő képességének vizsgálata
  • epehólyag vizsgálata
  • Candida-teszt, fehérje, zsír, szénhidrát bontási zavarok 
  • konzultáció (humán biológusnál)
 • Ajánlott a vizsgálat azoknak, akik szeretnének tisztába lenni egészségügyi állapotukkal vagy esetleg valamilyen hasi, vastagbél, vékonybél problémákkal küzdenek!
 • A vizsgálat nem jár fájdalommal! Ideje kb. 45 perc!
 • Dr. Voll-féle eljárással kiemelkedő pontossággal, teljes kiértékeléssel. 
  A vizsgálat képes kimutatni a szervezetben még lappangó gyulladásokat és degeneratív elváltozásokat.
 • A kezelés nem javasolt: pacemaker viselése, epilepszia, terhesség első felében!
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül.
 • A kupont 2017. február 8-ig használhatod fel telefonos időpont egyeztetést követően.
 • Időpont egyeztetés a+36-30/356-2177 es telefonszámon lehetséges.
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9:00-20:00-ig. Az egyes vizsgálatok rendelési ideje eltér, így ezzel kapcsolatosan kérje a recepciós segítségét.
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 18. II. emelet
(7-es kapucsengő)

Kuponunk leírása

Hasi fájdalmak? Étvágytalanság? Gyakori émelygés? Nyelési nehézségek? Esetleg a hosszú ideje fennálló székrekedés vagy épp az ellenkezője?

Tudjuk ez nagyon kellemetlen téma, viszont mivel a gyomor, vékonybél, vastagbél betegségei korunk legtöbbek életét megkeserítő népbetegségeivé léptek elő az elmúlt évtizedekben fényében ideje kivizsgáltatnod magad amennyiben ilyen kellemetlen problémáid vannak!

dr. Kósnay Diagnosztikai Központ,

 Miért érdemes minél hamarabb rászánni magad a gasztroenterológiai állapotfelmérésre?

Mert a panaszok hátterében álló betegség, valamint ezek okainak felderítése nemcsak a kellemetlenségek enyhítése miatt fontos, de a további károsodások megelőzése céljából is, hiszen a kezeletlen állapot további betegségek forrása lehet. Fontos tehát tisztázni, hogy egy-egy panaszunk hátterében mely szerv működés zavara áll, majd ennek ismeretében felállítható a kezelési terv.

Kinek ajánlott a komplex gasztroenterológiai állapotfelmérés?

Ajánlott a vizsgálat azokban az esetekben, ha:

 • Ön teljesen egészséges, szeretne azonban megbizonyosodni róla, hogy a szervezetében biztosan nincsen jelen semmiféle gyomor- és bélrendszeri probléma,
 • Önnél enyhébb vagy súlyosabb, a gyomrot vagy a bélrendszert érintő panaszok állnak fenn rövidebb vagy hosszabb ideje, és szeretné magát a legszakszerűbb módon kivizsgáltatni,
 • Ön vastagbéltükrözésen szeretne részt venni, amely előtt több okból is előnyös egy komplex gasztroenterológiai állapotfelmérés elvégzése.

Miért előnyös Önnek a komplex gasztroenterológiai állapotfelmérés elvégzése?

A vastagbéltükrözés elvégzése 50 éves kor felett egészségesen is mindenki számára javasolt. A vizsgálatra azért van szükség, hogy a vastagbélrák megelőző állapotainak tekintett polipok időben történő eltávolításával megelőzhető legyen a vastagbélrák későbbi kialakulása. A vastagbéltükrözéses vizsgálatot megelőzően azért szükséges részt vennünk egy általános állapotfelmérésen is, mert egyes esetekben a megfelelő előzetes kezelések nélkül nem javasolt a kolonoszkópia azonnali elvégzése. Melyek lehetnek ezek az esetek?

 • Ilyen eset lehet például, ha Önről kiderül, hogy cukorbetegségben szenved, ekkor előbb megfelelően be kell állítanunk a vércukorszintjét, és csak ezt követően fogunk sort keríteni a vastagbéltükrözéses vizsgálatra.
 • Ugyanez igaz a magas vérnyomásra is,ha Önnél túlságosan magasnak adódnak a vérnyomás értékei, akkor előbb ezt kell kezelni, és csak ezt követően szabad elvégezni a kolonoszkópiás vizsgálatot.
 • Szintén szükség van egy előzetes állapotfelmérésre és a vizsgálat megtervezésére abban az esetben is, ha Ön valamilyen gyógyszert szed. A véralvadásgátló és a vérlemezkék összecsapzódását gátló gyógyszerek, köztük az aszpirin szedését is fel kell függeszteni akkor, ha Ön kolonoszkópiás vizsgálatot szeretne végeztetni a közeljövőben.

A fenti néhány általános példa egyaránt jól illusztrálja, hogy mennyire fontos számunkra az Ön biztonsága. Az ideális belgyógyászati állapot megteremtésével mind a vastagbéltükrözés, mind az esetlegesen szintén elvégzett gyomortükrözés során a lehető legalacsonyabbra csökkentjük a vizsgálatokkal járó esetleges komplikációk vagy szövődmények megjelenésének kockázatait. A vizsgálatok személyre szabott előkészítéséről van tehát szó, amelyet követően Ön maximális biztonságban érezheti magát a diagnosztikai központunkban elvégzendő vizsgálatok alatt.

Milyen vizsgálatokból áll a komplex gasztroenterológiai állapotfelmérés?

A gasztroenterológiai állapotfelmérés részeként szakorvosunk először átbeszéli Önnel az esetlegesen jelen lévő belgyógyászati- és bélrendszeri panaszait, korábbi kórelőzményeit, valamint a családjában korábban rendszeresen előforduló bélproblémákat (amennyiben voltak ilyenek). majd pedig következnek az alábbi vizsgálatok: 

 • gyomor, nyelőcső vizsgálata,
 • vékonybél, vastagbél vizsgálata,
 • máj méregtelenítő képességének vizsgálata,
 • epehólyag vizsgálata,
 • Candida-teszt, fehérje, zsír, szénhidrát bontási zavarok.

A dr. Voll-féle eljárásról:

Dr. Reinhold Voll német orvos 1953-ban dolgozta ki azt a számítógépes programot, amely mintegy fél-egy óra alatt az elektro-akupunktúra segítségével feltérképezi az emberi szervezetet. Alapja a klasszikus kínai akupunktúra, mely szerint akkor vagyunk egészségesek, ha szervezetünk energetikailag egyensúlyban vanDr. Voll-féle eljárás elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. (Ilyen elven működik néhány igen elterjedt vizsgálómódszer, mint az EKG, EEG is, de pl. az idegtudomány területén számtalan, kevésbé ismert elektromos vizsgálómódszert alkalmaznak.) Ilyen mérések végezhetők bizonyos elektromágneses elven működő készülékek segítségével, mint amilyen ez is. 

Az adott szövet/szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások mérhetők, és információt adnak a szervek működéséről. Mivel a energetikai zavarok hamarabb megjelennek, mint a kémiai változások, ezért a működési rendellenességek hamarabb észrevehetők ilyen módon. A teszt a szervek működési zavarait vizsgálva fokozott vagy csökkent vezetőképességet állapíthat meg, mely előbbi gyulladást, utóbbi degeneratív eltérést jelezhet. 

A Voll-féle vizsgálati módszer során az egészséges szerv a rákapcsolt elektronos áramot azért képes szinten tartani, mert jó a vezető képessége. A beteg szerv esetében az áram csökkenő tendenciát mutat. Az elektro-akupunktúrának különösen nagy jelentősége van a rejtett gócok felkutatásában és gyógyításában.


A műszerrel nemcsak az emberi szervezet állapota mérhető, de az is tesztelhető, hogy a beteg számára milyen készítmények, szerek a megfelelőek. Melyek a szervezetnek legalkalmasabb vitaminok, táplálékkiegészítők.A páciens egy elektródát fog, mellyel az áramkört zárja, másik kezén pedig egy elektródával ingereljük (nyomjuk), miközben egy kis erősségű áramot vezet a rendszer a testre. A szervezet válaszát számítógépes program detektálja és elemzi. A kezelés nem jár fájdalommal! 

A Candidáról:

A Candida albicans számos más mikroorganizmussal együtt, szervezetünk normál flórájához tartozik, vagyis velünk együtt élő ártalmatlan élőlény. Amennyiben azonban túlszaporodik, zavart okozhat szervezetünk működésében. Ennek tünetei eleinte csak zavarják életminőségünket, súlyos esetben azonban betegséget okozhat!

A Candida-túlszaporulat szervezetünkben egyúttal információt is szolgáltat, a Candida túltengés tünetei lehetnek:

 • fáradékonyság, levertség, hullámzó kedélyállapot
 • gyengülő koncentrációs képesség, erősödő hajhullás
 • bőrkiütések, szívpanaszok, gyakori felfázás, hólyaghurut
 • szorulás vagy épp ellenkezőleg, krónikus hasmenés
 • erős édesség utáni vágy


Most mindenre fény derülhet! Megtudhatod, hogy mire kell odafigyelned, hogy megszüntesd most még bizonytalan eredetű panaszaidat. Vásárolj kupont most!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Változatos hátmasszázsbérlet 3 alkalommal - a hát, nyak, váll és fejfájás ellen!
10.990 Ft kupon ár helyett MA csak 9.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu