Frizura felújítás hajvágással és keratinos vagy argán olajas ápoló pakolással bármilyen hajhosszra!

Fodrászat - Kárpáti Anikó | Budapest, XV. ker.
Hajadnak is sok volt már az idei év? Lelapult, fénytelen, kezelhetetlen? Sürgősen add meg hajadnak a szükséges törődést, hogy hajkoronád tényleg fényes éked lehessen! Teljes frizura felújítás bármilyen hajhosszra hajvágással, mosással, szárítással és választható keratinos vagy argán olajas pakolással Kárpáti Anikó, fodrásznál (XV. ker.)! Kattints, és vedd meg most, mindössze 1.890 Ft-ért!
Ár:1.790Ft4.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
4.500 Ft
61%
2.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.12. - 2016.06.03

Kuponunk fontos tudnivalói

  • Az ajánlat tartalma egy alkalom hajvágás, mosás, szárítás, valamint választható hajápoló pakolás: keratinos vagy argán olajas.
  • A hajvágás révén nem csak a töredezett hajvégektől szabadulhatsz meg, de teljesen új frizurád is készíthetnek neked.
  • Az argánolaj, hidratálásának és E vitaminos táplálásának köszönhetően a töredezett haj ismét magára talál, valamint enyhíti a száraz, viszkető fejbőr problémáit is.
  • A keratin a haj természetes alkotója, hajba táplálásával újraépül a haj szerkezete.
  • Mindkét kezelés enyhíti az igénybe vett, károsodott haj problémáit.
  • A kupon 2016.06.03-ig váltható be, előzetes időpont egyeztetés alapján.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz, és ajándékba is adhatsz.
  • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8-19 előre egyeztetett időpontban
Szolgáltatás helye
1156 Budapest, Páskomliget u 16.

Kuponunk leírása

Gyakran fested, szárítod, vasalod hajadat, és ez már nagyon meglátszik a hajvégeken? Esetleg sérült, töredezett, gyenge a hajad és nem tudod az okát, bármennyire is odafigyelsz az ápolására? Most olyan ajánlatunk van számodra, ami a hajtövektől a hajvégekig megváltoztatja frizurádat! Ráadásul te döntheted el, hogy mivel újítanád fel hajadat!

Az egyik versenyző az argánolaj, amely a hajszerkezet újraépítés és a hajápolás egyik legkorszerűbb és legdrágább hatóanyaga. Rendkívül gyorsan helyreállítja és hidratálja a nagyon száraz, sérült vagy porózus hajat is. Erősíti és regenerálja a haj belső szerkezetét, látványos gyorsasággal helyreállítja, és puhává teszi a hajrostokat. A folyékony aranyként is emlegetett argánolaj, magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat, és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt is. Háromszor több E vitamint tartalmaz, mint az olívaolaj, ezzel újra ellenállóvá, rugalmassá és természetessé teszi a hajad.

Ezzel szemben a keratin a haj, a köröm és a bőr természetes alkotóeleme, amely könnyedén visszaépíthető a hajszálakba pakolás révén. A keratin kitölti a mikroszkópikus repedéseket, töréseket, és a haj ismét egészséges, puha, rugalmas lesz. Visszakapja régi, természetesen fényét, és ténylegesen ékességed lehet majd hajkoronád.

A teljesen tönkrement hajvégeket sajnos nem lehet helyreállítani a hajszerkezet javítással, így erre csak az olló nyújt megoldást. Ezért a hajápolás után jöhet a trendi hajvágás, hogy már másnap új frizurával bűvölhess el mindenkit.

Vége a kezelhetetlen haj idejének, új korszak érkezik frizurád életébe a keratinnak vagy az argánolajnak köszönhetően! És persze a Diamond Deal alkujának köszönhetően!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu