Frissítsd fel arcbőröd egy oxigénes, sejtmegújító kezeléssel és élvezd újra a bőröd rugalmasságát!

  • Frissítsd fel arcbőröd egy oxigénes, sejtmegújító kezeléssel és élvezd újra a bőröd rugalmasságát!
  • Oxigéngenerátor segítségével bőrtípusnak megfelelő szérumokat és vitaminokat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe. 
  • Újra üde, friss és fiatalos arcbőrt szeretnél? Akkor próbáld ki a Holisztikus Kozmetika szalonjában az Oxigénes arckezelést MOST kedvezményes áron. 
  • Móricz Zsigmond körtérhez közeli, XI. kerületi Holisztikus Kozmetikában fiatalodhatsz meg, ehhez csak vásárolj kupont nagy kedvezménnyel!
Ár:5.990Ft13.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
13.900 Ft
57%
7.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.23. - 2023.02.23

Oxigénes arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalomra szóló kupon, ami egy oxigénes, sejtmegújító arckezelést tartalmaz.

  • oxigéngenerátor segítségével 99%-os oxigénnel
  • bőrtípusnak megfelelő szérumokkal és vitaminokkal
  • kezelés végén arcpakolás

A kezelés alatt az oxigéngenerátor 99%-os tiszta oxigént termel a bőrre, amelynek már önmagában is sejtmegújító hatása van. Ezáltal megköti a szabad gyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissíti és fiatalítja az arcbőrt

  • Megköti a szabad gyököket, Fertőtleníti a gyulladt bőrt
  • Halványítja a bőrhibákat , Frissít és fiatalít
  • A bőr visszanyeri eredeti hamvasságát, üdeségét
  • Feltöltődnek a ráncok, Halványabb pigmentfoltok

Az oxigéngenerátornak köszönhetően 2,5 bar nyomással megfelelő szérumokat és vitaminokat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A kezelés időtartama kb. 45 perc.

A kialakult ráncok, pigmentfoltok, gyulladások kötőszöveti problémák ellen is nagyon hatásos az oxigénes arckezelés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.23. - 2023.02.23 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges, kedvezményes kuponkódod megadásával a +36-70/384-8633 vagy a +36-70/369-4342 telefonszámon.
  • Kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre, és mutasd fel szolgáltató partnerünknek.
  • Az ajánlattal a szolgáltató az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer vehet részt kuponnal a kezelésen.

HELYSZÍN:

A szalon könnyen megközelíthető helyen, a Móricz Zsigmond körtértől 2 perc sétára, 150 méterre található. 

1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7. Kapucsengő: 55. 

További információk

 A kezelés hatására bőr visszanyeri eredeti hamvasságát, üdeségét, továbbá élettelivé varázsolja. A bőrkép jelentősen megváltozik, természetesen pozitív irányba, és feltöltődnek a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, szinte éveket fiatalodik az arcbőr.  A bejuttatott szérumok és vitaminok azért fejtenek ki ekkora hatást, mert a bőr mélyebb rétegeibe jutnak be, így sokkal intenzívebb hatás érhető el, mint bármilyen más körülmények között. 

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy  lemondani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

★★★★★
★★★★★
32 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-P: 09:00-19:00; Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7.
Kapucsengő: 55
★★★★★
★★★★★
"Szuper jó volt!!!!!!"
dr. Szebeni Andrea

Oxigénes arckezelés kuponunk leírása

Oxigént az arcbőrnek!

Azzal mindenki tisztában van, hogy a szép és ápolt arcbőrért tenni kell. A napi hidratálás elengedhetetlen, de az oxigén pótlására vajon eleget gondolunk? Az emberek csak nagyon kis százaléka tudja, hogy a bőrnek is ugyan olyan szüksége van az oxigénre, mint a szervezetnek. Ugyanis ez alapfeltétele a sejtek regenerálódásának. Sajnos 25 év felett a bőr egyre kevesebb oxigént hasznosít az értékes oxigénből. 

A kialakult ráncok, pigmentfoltok, gyulladások kötőszöveti problémák ellen is nagyon hatásos az oxigénes arckezelés.

A rossz minőségű városi levegő, dohányzást, dohányfüst, illetve egy egész napos fűtött térben való tartózkodás is elősegíti az oxigénhiányos bőrt. Túlzás lenne azt mondani, hogy ez olyan, mint amikor nem kapunk levegőt, de, ha a sejtek kevesebb oxigénnel rendelkeznek az a bőrképet is negatív fényben tünteti fel. Vagyis a testben zajló anyagcsere működése nincs egyensúlyban a szervezetünkkel, ami a bőrünk szenved meg a legjobban, és rohamosan romlani fog. Átlagosan 25 éves kortól a bőr oxigénmegkötő képessége  fokozatosan csökken, amitől a vérkeringés nem olyan lesz, ezáltal lelassulnak a bőrszövetek méregtelenítő és regeneráló folyamatai. Továbbá meggyengül a bőr ellenálló képessége, amitől sokkal könnyebben és gyorsabban elkezd a bőr öregedni, ráncosodni. 

A Holisztikus Kozmetikában éppen erre a problémára találták meg a megoldást az oxigénes arckezeléssel. 

No, de mit is kell tudni róla? 

Az orvostudomány által használt technikát most bevetették a kozmetikában is a bőr tisztasága és egészsége érdekében. 
Ahogy azt már fentebb is említettük a bőrtípusnak megfelelő szérumokat és vitaminokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe az oxigéngenerátor segítségével 2,5 bar nyomással.

A kezelés alatt az oxigéngenerátor 99%-os tiszta oxigént termel a bőrre, amelynek már önmagában is sejtmegújító hatása van. Ezáltal megköti a szabad gyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissíti és fiatalítja az arcbőrt. Így újra visszanyeri a bőr eredeti hamvasságát, üdeségét, továbbá élettelivé varázsolja. A bőrkép jelentősen megváltozik, természetesen pozitív irányba, és feltöltődnek a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, szinte éveket fiatalodik az arcbőr. 
A bejuttatott szérumok és vitaminok azért fejtenek ki ekkora hatást, mert a bőr mélyebb rétegeibe jutnak be, így sokkal intenzívebb hatás érhető el, mint bármilyen más körülmények között. 

Nem csak te veszel részt egy frissítő arctisztításon, de a bőröd is relaxál, miközben szépen feltöltődik oxigénnel és regenerálódik egyszerre.

A csomag azonban eltávolító peeling is van, azaz az elhalt, szürke hámsejteket eltávolítják, így a tápanyagok felszívódását semmi nem akadályozza. A friss felszínre kerül, így az élő bőrsejtbe könnyebben felszívódnak. A kezelést pedig egy lezáró pakolás követi, aminek köszönhetően pihentető élménnyel zárul a bőröd megújulása. 

Ha te is száraz, ráncos, megereszkedett arcbőröddel szenvedsz, akkor csapj le gyorsan erre a kedvezményes ajánlatra és adj esélyt az arcbőröd természetes légzéséhez és regenerálódásához! Ha viszont valami igazán jó ajándékkal szeretnéd meglepni szerettedet, akkor válaszd ezt a kupont.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu