Frissítő talpmasszázs és hátmasszázs 60 percben a hát, a váll, a derék és a lábak egészségéért.

Ildi Masszázs Stúdió | Budapest, XV. ker.
Az álló- és az ülőmunka napjaink legnagyobb gonosztevői, és nap mint nap számolatlanul szedik áldozataikat. Káros hatásuk megmutatkozhat a hát, a derék vagy a lábak fájdalmában. De most mindettől megszabadulhatsz egy 60 perces frissítő talpmasszázs és hátmasszázs során az Ildi Masszázs Stúdióban (XV. kerület), csak vásárolj kupont most csupán 2.590 Ft-ért!
Ár:2.590Ft13.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
Már csak 23 db maradt!
13.000 Ft
81%
10.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.04.06. - 2017.07.11

frissítő talpmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 60 perces frissítő talpmasszázs és hátmasszázs, egy alkalomra.
  • A hátmasszázs ellazít, nyugtat, fájdalmat csillapít, oldja az izomgörcsöket és segít csökkenteni a stresszt. A masszázshoz olajat használnak.
  • A talpmasszázs azoknak ajánlott, akik folyamatos lábfájással küzdenek vagy szeretnének felfrissülni egy méregtelenítő és közérzet javító masszázzsal.
  • Súlyos betegség vagy terhesség esetén a masszázst nem veheted igénybe.
  • Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 10-19 óráig
  • Cím: 1156 Budapest, Páskomliget u. 55. 45 kapukód
  • A kupont 2017. május 8-tól, 2017 július 11-ig használhatod fel, előzetes időpont egyeztetés után.
  • Bejelentkezéshez hívd képzett, s nagy tapasztalattal rendelkező masszőrödet, Hegedűs Ildikót, a +36-20/205-3625 telefonszámon.
  • Amennyiben nem veszi fel, éppen dolgozik, de mindenképpen visszahív majd, ha nem rejtett számról hívod.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is tökéletes! 
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom és a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést. Késés esetén a masszázs ideje lerövidülhet.
Szolgáltatás helye
1156 Budapest, Páskomliget u. 55.

frissítő talpmasszázs kuponunk leírása

Frissülj fel talpmasszázzsal és hátmasszázzsal!

Gondoltad volna, hogy a talpmasszázst már az ókorban is alkalmazták a szervezetre gyakorolt jótékony hatása miatt? Nem véletlen, hogy a modern orvostudomány is elkezdte alkalmazni az 1900 évek elejétől, s innentől nem volt megállás, világszerte elterjedt eme masszázsfajta. Ajánlatunkkal most kipróbálhatod Te is, hogy milyen fantasztikus hatásai vannak az emberi testre és lélekre, és mellette még hátmasszázs is ellazítja izmaidat!

Lazulj el a talpmasszázs és a hátmasszázs áldásos hatásainak hála, s a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A frissítő talpmasszázsról

Lábaink a leginkább igénybe vett, és elhanyagolt részei a testünknek. Állás (járás, séta, futás) közben lábainkra nehezedik testünk súlya, ami igencsak igénybe veszi lábunkat. Nem csoda hát, ha a nap végére lábainkban, talpunkban fájdalmat érzünk. Ilyenkor igazán kellemes, üdítő élményt nyújt egy alapos talpmasszázs. A talpmasszázs azonban nem csak a lábban jelentkező fájdalom enyhítésére alkalmas, hanem a talpi reflexpontok stimulálásával más szervekre is hatás lehet kifejteni, valamint serkenti a méregtelenítést, javítja a közérzetet.

A gyógyító hátmasszázsról

A hátmasszázs hátfájás, derékfájás esetén csodát tud tenni bárkivel. A masszázs során a letapadt izmok kilazulnak a fájdalom megszűnik. Fájdalomcsillapító hatása mellett stresszoldó jellegű is. A masszázs végén könnyednek, frissebbnek érezheted magad, mikor kilépsz az Ildi Masszázs Stúdióból, úgy érzed majd, mintha kicseréltek volna.

Az Ildi Masszázs Stúdió a nyugalom szigeteként vár, ha szeretnéd megoldani lelki problémáidat, s a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen töltődhetsz fel!

Élvezd e kombinált masszázs előnyeit 60 percben az Ildi Masszázs Stúdióban, nyugodt körülmények között, és nem csak fájdalmaidtól, testrészeid fáradtságától, merevségétől szabadulhatsz meg, de lazíthatsz is egyet a mindennapi hajtás közben! Kattints a megveszem gombra, és vásárolj kupont!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu