Frissítő, lazító 90 perces relax masszázs választható illóolajjal!

Ha még nem elég édes a kedvesed, úgy most tényleg édes illattal látjuk el! Ezen felül megnyugszik, relaxál, így tényleg igazi kikapcsolódást és felfrissülést ajándékozhatsz számára. Egy élményt! A masszázs, mindig csodás ajándék, hiszen gondolj bele, Te is szeretsz kényeztető felfrissüléssel fűszerezett élményt kapni! Nemde? Lepd meg őt, vagy saját magadat most csupán 2.990 Ft-ért!
Ár:2.990Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
8.000 Ft
63%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.09.30. - 2016.11.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 1 alkalom 90 perces relaxációs masszázs választható illóolajjal!
  • Kényeztesd magad, vagy akár párodat egy csokis-mandulás illóolajos, ellazító masszázzsal, hiszen élményt adni a legszebb ajándék! 
  • Amennyiben nem szeretné pont ezt az illóolajat, úgy a szolgáltató biztosít alma-fahéj illóolajat.
  • A masszázs és az időtartam 1 főre szól; a 90 perc nem megosztható.
  • A kupont2016. november 30-ig használhatod fel.
  • Időpont egyeztetés céljából hívd Földi Máriát, a +36-30/337-2484-es telefonszámon! Az előzetes telefonos bejelentkezés alkalmával az időpont lefoglalásához diktáld be a kuponkódod a szolgáltatónak!
  • Saját célra 1 db kupon használható fel, ajándékba bármennyi megvehető, de a megajándékozott is csak 1-et használhat fel.
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Kálvin tértől 200 méterre található.
  • Az illóolaj terápia kényezteti az érzékeket, különleges hangulatot adva a pillanat varázsának. Lepd meg kedvesed!
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést, nem áll módunkban megváratni a következő vendéget. Amennyiben késik, úgy a szolgáltatás időtartama rövidülhet!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő és Szombat: 8:00-20:00-ig
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 16 I/21.
Kálvin tértől 3 perc séta Kaputelefon: 113

Kuponunk leírása

Relaxálj illóolaj-varázs masszázzsal! 

Szeretnél igazán és hosszasan ellazulni? Itt a lehetőség egy igazi, hosszú, relaxációs programra. Ajánlatunk 1 főre szól, de senki nem akadályoz meg, ha meglepnéd kedvesedet is egy kuponnal! ;)

A masszázs teljes testre szól, így tetőtől-talpig teljesen ellazulsz, feltöltődsz. A hozzátartozó édes, csokoládés-mandulás illóolaj pedig biztosítja a kellő ápoltságot a bőrödnek.

Relaxációs masszázs, a teljes felfrissülésért

A relaxációs masszázs a svédmasszázs oldalágaként fejlődött ki, de a svédmasszázsnak csak a finomabb, simító, dörzsölő fogásai dominálnak benne. Képes teljes testen (nyak, váll, hát, lábak) oldani a kellemetlen, sokszor fájdalmas izomgörcsöket, de leginkább a felfrissülést és ellazulást szolgálja a keringés gyorsításával, mely elűzi a fáradságérzetet, és csökkenti a stresszt, a feszültséget is. A 90 perces kezelés végeztével úgy érzed majd, mintha több órát aludtál volna.

Masszázs

Mi is az az illóolajterápia?

Az illóolajterápia, vagyis aromaterápia a természet csodás élőlényei, a növények esszenciáját, mondhatjuk nyugodtan: a lelkét használja fel, hasznosítja különböző kezelési formák során, mint pl. az illóolajos fürdő, borogatás, inhalálás, bedörzsölés és a masszázs. A módszer nem újkeletű, az ember ősidők fogva alkalmazza ezeket a finoman dolgozó, de annál hatékonyabb technikákat egészségének megőrzése ill. helyreállítása céljából. Az illóolajok rendkívül erőteljes gyógyhatású anyagok, melyek jó néhány testi és lelki tünet, probléma esetén hasznosíthatóak. Alapvetően fertőzésgátló hatással bírnak és sokuk rendelkezik baktériumölő, vírusölő, fájdalomcsillapító, görcsoldó, gombaölő, antidepresszáns, lazító, lelkileg felemelő, stresszoldó ill. immunerősítő hatással.

Masszázsolajok 

Várandósoknak is tökéletes választás, gondosan megválasztott olajokkal, a megfelelő hígításban. Az illatok alkalmazása a masszázs során felerősíti a masszázs eredendően is jótékony hatásait. Az illóolajok a bőrön keresztül bekerülve a véráramba kapcsolatba kerülnek a szervezettel, s mind fiziológiásan, mind pszichésen hatást gyakorolnak ránk. Rendszeres, tudatos alkalmazásuk mindhárom – testi-lelki-szellemi – szinten kifejti hatását. Természetesen mindez kizárólag 100%-osan tiszta, terápiás olajokkal érhető el, szintetikus úton előállított illatok nem kerülhetnek szóba. Angol (Fragrant Earth) ill. német (Ingeborg Stadelmann) földről származó, terápiás illóolajokkal ill. keverékekkel dolgozik a szolgáltató, hordozóolajként, melybe az illatokat keveri, mandula ill. kókuszolajat használ, kiegészítve szükség szerint ligetszépe-, avokádó- vagy argánolajjal, jojobaviasszal és sheavajjal.

Masszázsolaj

Az illóolajterápiás masszázs során az aktuális állapotodnak megfelelő olajkeveréket alkalmazzák ill. lehetőség van egy aromaterápiás kérdőív kitöltésére, mely alapján egy árnyaltabb képet kap rólad a szolgáltató, s ennek alapján állítja fel a kezeléssorozat menetét. Személyreszabott illóolajkeveréket kapsz, amit szükség szerint haza is vihetsz, így otthon is tudod folytatni a kezelést és tapasztalni az illatok különleges birodalmát. Használd bátran a természet erejét egészséged, jól-léted fenntartása érdekében!

Válaszd pihenésedhez a relaxációs masszázst, vagy lepd meg kedvesedet ezzel az igazán kényeztető 1,5 órával! Tudod, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel megteheted!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj bárhol, bármikor kényelmesen.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu