Frissítő indiai fejmasszázs vagy talpmasszázs 30 percben

Zuglói Masszázsoázis | Budapest, XIV. ker.
Fejfájás gyötör vagy valamilyen egészségügyi problémára keresel természetes gyógymódot? Vagy nincs semmilyen problémád, csupán lazítani szeretnél kicsit? Vár a Zuglói Masszázsoázis (XIV. kerület), hogy indiai fej- vagy talpmasszázzsal vegyen kezelésbe! Hiszen fél óra kényeztetés neked is jár! Vásárolj kupont, most akár 1.450 Ft-ért, és kapcsolódj ki, vagy lepj meg valakit az alkalommal!
Válassz opciót
6.900 Ft3.450 Ft
Ár:3.450Ft6.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
6.900 Ft
50%
3.450 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.05. - 2016.03.15

Kuponunk fontos tudnivalói

  •  A kuponnal 30 perces indiai fejmasszázst vagy talpmasszázst vehetsz igénybe. A Megveszem gombra kattintva választhatsz:
    • 1 alkalom - 2.900 Ft helyett 1.450 Ft
    • 3 alkalom - 6.900 Ft helyett 3.450 Ft
  • Az indiai fejmasszázs kiváló a depresszió és a migrén tüneteinek enyhítésére.
  • Az indiai talpmasszázs számos problémára gyógymód: szív- és érrendszeri panaszok, légúti-, hólyag-, vese-, emésztési panaszok, reuma, egyes bőrproblémák, pajzsmirigy elégtelenség.
  • Súlyos betegség esetében a masszázs ellen javasolt: pl. daganatos megbetegedés, pacemaker, szívritmus zavar, gyulladásos, lázas vagy fertőző állapotban.
  •  A kupont 2016. március 15-ig tudod felhasználni, előzetes telefonos bejelentkezést követően.
  • Ha 3 alkalomra vásárolsz kupont, a felhasználási határidőn belül elegendő az első alkalmat felhasználni, a többiről egyeztess a szolgáltatóval!
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük! Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. Késés esetén a masszázs ideje lerövidül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 17-20-ig, Szo-V 10-20-ig.
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Vezér u. 121.
Az Őrs vezér tértől a 82-es trolibusszal 6 megálló.

Kuponunk leírása

A legtöbb természetes gyógymód keletről érkezik, hiszen ott olyan népek élnek, amelyek már évezredekkel ezelőtt is virágzó civilizációk voltak, és rendkívül sokat foglalkoztak a gyógyítással, valamint az ember és a természet viszonyával. Így alakult ki az indiai fejmasszázs és a talpmasszázs is, melyek nem csak kellemes érzést nyújtanak, hanem gyógyhatást is.

A migrén és a depresszió ellenszereként vált ismertté az india fejmasszázs, ami - bár véglegesen gyógyítani nem tudja ezeket a problémákat - de a tüneteket nagyszerűen enyhíti. Maga a masszázs laza fogásokkal történik, és manapság már az arc-, nyak- és vállizmok masszázsára is kiterjed, hogy a fej, mint legfőbb szervünk, körüli keringést rendbe tegye, és felfrissítse ezáltal a tudatot. Ha nem konkrét panaszt szeretnél kezelni vele, akkor kiválóan szolgálhatja az ellazulást, relaxációt.

A nyirokrendszer serkentése, s ezáltal az immunrendszer erősítése mellett számtalan belső szervi panasz enyhítője lehet a talpmasszázs. Erre az úgynevezett reflexzóna pontokon keresztül képes, hiszen a talpon kicsiben megtalálható a teljes szervezetünk "térképe", és minden belső szervhez egyértelműen tartozik egy pont, melyen keresztül stimulálható. Ezáltal megoldhatja a szív- és érrendszer problémáit, a légzőszervi panaszokat (asztma, allergia), a hólyag- és vesepanaszokat, emésztési zavarokat, reumát, egyes bőrbetegségeket, de még a pajzsmirigy működési elégtelenségeit is. A fejmasszázshoz hasonlóan alkalmazható csupán testi-lelki felfrissüléshez is, melynek révén a fáradt lábak is szinte újjászületnek.

Akár testi, akár lelki problémád van, a fej- vagy talpmasszázs enyhítheti panaszaidat, de ha csak az ellazulásod érdekében keresel valamit, akkor is tökéletesek! Irány hát a Zuglói Masszázsoázis, de előtte vásárolj kupont!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól!Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu