Fogyj le gyorsan! Extra Hatékonyan! Fogyi csomag a Pesti Szépségszalonban!

Pesti Szépségszalon | Budapest, VI. ker.
Felszaladtak a kilók az ünnepek alatt? Nincs időd fitness terembe járni? Méregteleníts és fogyj nálunk a legegyszerűbb módon, koplalás nélkül. Most a Pesti Szépségszalonban, a VI. kerületben csak 8.990 Ft-ért lehet a tiéd az Extra hatékony fogyasztó csomag.
Ár:8.990Ft38.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
38.400 Ft
77%
29.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.17. - 2016.05.31

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma : Két alkalom fogyasztó és méregtelenítő csomag
  • 1. alkalom 20 perc kavitációs és fényterápiás kezelésből, 10 perc rádiófrekvenciás zsírelvezetésből, 30 perc nyomásterápiából és infravörös mély-meleg terápiából , 10 perc flabélosz testvibrációs kezelésből áll
  • 2. alkalom 20 perc kavitációs és fényterápiás kezelésből, 10 perc rádiófrekvenciás zsírelvezetésből, 30 perc ultraton izomstimuláló kezelésből, 10 perc flabélosz testvibrációs kezelésből áll
  • Ellenjavalt a kezelés a következő problémák fennállása esetén. Fertőző betegségek esetén, Lázas betegség esetén, Menstruáció alatt (hason), Terhesség esetén, Bőrbetegségek esetén, Koponyán, szemen, fül környékén, szív felett, Epilepsziás betegeknél, Daganatos megbetegedéseknél, Szív és érrendszeri megbetegedéseknél, Visszér-tágulat felett, Fokozott vérzékenységgel járó megbetegedések esetén, Fémprotézis pacemakerrel rendelkező vendégeknél.
  • Egy ember 1 kupont használhat fel, ajándékba bármennyi kupon vásárolható.
  • Időpont módosítást csak 24 órával előbb tudunk elfogadni.
  • Csak 10 perc késést tudunk tolerálni.
  • A nyomásterápiához szükséges magunkkal vinni egy pamut pólót, pamut nadrágot és zoknit.
  • Telefonos bejelentkezés szükséges (06-30-479-9257)
  • A kupon 2016.05.31-ig felhasználható
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 13-21-ig Kedd, Péntek: 7-15-ig
Szolgáltatás helye
1066 Budapest. Dessewffy utca 30

Kuponunk leírása

Szeretnél Te is tenni a felszaladt kilók ellen? A sok süti és finomság az Ünnepek után nyomott hagyott?

A méregtelenítés egyre természetesebb a mai modern ember számára. Aki egyszer kipróbálta, hogy milyen érzés hosszú vegetálás után megszabadítani testünket a felgyülemlett zsíroktól és a nem kívánatos toxikus anyagoktól, az biztos, hogy évente legalább egyszer belevág egy kúrába. Ha úgy érzed, hogy nem elég a belső méregtelenítés, hanem külsődnek is szüksége van egy megújulásra, akkor használd ki a Pesti Szépség Szalon ajánlatát!

Az ultrahangos kavitáció az első sebészeti beavatkozás nélküli végleges zsíreltávolításra alkalmas kozmetikai eljárás. A kavitáció nem csak kiüríti a zsírraktárakat, hanem a zsírsejteket véglegesen lebontja. Sejtek a kezelés alatt, hő hatására vizet veszítenek és összezsugorodnak, az ultrahang energiájától ütköznek és a keletkező vákuum buborékok, elpattannak, a zsír elfolyik és az üres sejtburok, pedig hatásosan megtámasztja a laza kötőszövetet. A lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokrendszeren, a májenzimjein keresztül távoznak. Csak a zsírszöveteket bontja meg egyéb szerveink nem károsodnak. A kezelés teljesen fájdalommentes a legkritikusabb helyekről faragják le a zsírt, egy kúra alatt az adott területen látványos eredményt hoz.

A fényterápia javítja a narancsbőrös szövetek állapotát, és regenerálja a bőrt, szépíti a testfelületet.

Rádiófrekvenciás kezelőfejjel segítjük a szervezetbe került, lebontott zsírsejtek végleges távozását. A rádióhullámok bejutnak a mélyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is. A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert fokozza a méregtelenítést. A kezelés után a lebontott zsír eltávolítása nagyon fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttördelt méreganyagokat.

Serkenti a kollagéntermelés. A kollagén felelős a bőr rugalmasságáért és vitalitásáért.

 Az infravörös mély-meleg terápia a bőr alatt kb. 4 cm mélységig, eljut mélyreható tisztító erejével. A kezelés hatására a vérkeringés fokozódik, valamint a bőrszövetek vér- és oxigén ellátottsága nő. A verejtékezésnek köszönhetően a zsír és cellulit eredményesen eltávozik. Miután a zsírsejteket felbontottuk, a nyirokmasszázs vagy más néven hullámmasszázs kellemes módon gondoskodik a zsír kiürítéséről, a kötőszövetek és a bőr teljes megújításáról. Beindítja egész szervezet a salaktalanítási és méregtelenítési folyamatát, ezáltal kezeli a narancsbőrödet és felgyorsítja a vér- és nyirokkeringésedet is. Mozgáshiányos életmódunk következtében ráadásul vér-és nyirokkeringésünk is le van lassulva, ami nem csupán ezen anyagok távozását lassítja, de egyúttal a test regenerációs folyamatait is, vagyis lassabban termelődnek újra az új sejtek. Gyorsabban öregszünk! Javítja a sejtek oxigénellátását, ezért az immunrendszeredet is erősíti, sőt ez a masszázs az egyik leghatékonyabb módszer a migrénnel szemben, alvászavarok kezelésénél is, segíti felépülést műtét után, megoldást jelenthet, vagy a láb vizesedésére, ödémájára. A kezelés jótékonyan hat a cukorbetegségre is! A folyamat során 50-szeresére gyorsítja a keringést, amely így hatékonyan segíti a már sejt közötti térbe kijutott zsírok kiürülését a szervezetből és megakadályozza a visszaépülést. Az Ultraton kezelés során pedig elektromos stimulációval dolgoztatják izmainkat, ami így erőfeszítés és fáradtság nélküli sportolást jelent. Nagy előnye, hogy ez a készülék olyanok számára is biztosítja a sport lehetőségét, akik egészségügyi állapotuk miatt egy hagyományos edzést nem látogathatnak meg, hiszen ez nem terheli az ízületeket, nem kíván semmiféle teherbíró képességeket, viszont olyan területeket is képes átmozgatni, amiket a hagyományos sportok nem! Izomstimuláció: kb. 36 000 izom-összehúzódást, eredményez a testeden - mindössze 20 perc alatt. E csomagban 30 percet kapsz!

Ledolgozza a cellulitist, feszesíti a bőrt, szülés után regenerálja a testet, sérülés és hosszabb lábadozás utáni rehabilitációra is alkalmas, javítja a tartást, formálja az alakot.

A Flabélos egy testvibrációs edzőgép,  nem kell mást tenned, mint ráállni a billegő felületre, ami folyamatosan mozog alattad, így az agy automatikusan jelzést küld az izomzatnak, hogy korrigálja az egyensúlyvesztést. Ez pedig másodpercenként akár 10-60 izom-összehúzódást is követel, így 10 perc alatt mintegy 50 percnek megfelelő edzőtermi izommunkát tudsz elvégezni. Növeli az anyagcserét, gyorsabban égnek el a kalóriák, hatékonyan hat a Cellulitisz és a zsírlerakódások ellen. Idősebb korosztálynak különösen ajánlott, mert növeli az izmok munkabírását, erejét és megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz. Javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos! Csökkenti a fejfájást, derékfájást. Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését.

Ez a kezelési rendszer egymásra épülve foglalja magában a zsír lazítását, bontását, és a bőr minőségének javítását.

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu