Fogkőeltávolítás polírozással két fő részére Budapesten az ápolt fogakért!

White Smile Fogászat | Budapest, VI. ker.

Akármilyen alaposan mosod is a fogad mégis ott marad egy kis fogkő az ínyednél? Tudtad, hogy a fogkőben rengeteg baktérium is el tud bújni, amiből kiindulhat a fogszuvasodás?

Ennek nem szükséges így maradnia, a White Smile Fogászat (VI. kerület, a Nyugatitól nem messze) egy remek ajánlat keretében, megszabadít a fogkőtől, ráadásul most vihetsz is magaddal valakit!

Válaszd ezt a kupont vagy vedd meg ajándékba, és vidd magaddal párodat, családtagodat, vagy egy barátodat, hogy Nektek is egészséges, ragyogó mosolyotok legyen!

Ár:15.000Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
30.000 Ft
50%
15.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.03.05. - 2020.06.05

fogkőeltávolítás polírozással Budapesten kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Fogkőeltávolítás polírozással két fő részére Budapesten, a Nyugati pályaudvartól két perc sétára!

A fogkő eltávolítás a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem fájdalmas. A rendszeres fogkő eltávolítás segít abban, hogy fogaid egészségét minél hosszabb ideig megőrizd és szebbé tehesd azokat.

A fogkő eltávolítását a fogak felszínének simára polírozása követi. A polírozás során finom sörtéjű kefével és speciális polírozó pasztával polírozzák simára a fogaidat.

Profi fogászati szakemberek várnak, akik minden megtesznek azért, hogy megelégedve lépj ki a rendelőből.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.03.05. - 2020.06.05 között

  • Az ajánlatot Te és veled érkező párod/családtagod/barátod kizárólag két, egymást közvetlenül követő, időpontban tudja igénybe venni! (Például Te 14 órakor, a párod/családtagod/barátod pedig 15 órakor.)
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre, és ajándékba.
  • Kérjük a pontos érkezést! Késést nem tudunk elfogadni, mert az a többi vendég hátrányára válna.
  • Előfordulhat, hogy akár 6-8 hetes várakozással is kell számolni.

BEJELENTKEZÉS:

  • Előzetes időpont foglalás szükséges a kuponkód megadásával a +36-30/604-4644 telefonszámon.
  • Ha épp nem éred el a fogászatot, akkor az épp ott lévő pácienssel foglalkoznak, ezért kérünk, hogy próbáld többször különböző időpontokban, amint lesz lehetőségük visszahívnak egyeztetés céljából.
  • A telefonon egyeztetett időpontot, kérjük pontosan jegyezd le, mert a téves időpont feljegyzésért a fogászat felelősséget nem vállal!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával díjmentesen lehetséges az első alkalommal. Ha az első időpontlemondás kezelés előtt 24 órán belül történik, akkor +5.000 Ft fizetendő.

A következő lemondásokkor, történjék bármikor a megbeszélt időpont előtt, mindig +5.000 Ft fizetendő/alkalom. Kérjük, akkora foglalj időpontot, amikor el tudsz menni, hogy a többi vendég is mindig a leghamarabbi kezelést tudja igénybe venni.

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 65. 4/4.
Tombola nyereményjáték

fogkőeltávolítás polírozással Budapesten kuponunk leírása

Készülődtök az ünnepekre, vagy páros fotózásra mentek és szeretnétek a legjobb formátokat mutatni? A legszélesebb mosoly is csak akkor szép, ha a fogak ápoltak rajta. 

A fogak egészsége mindig és minden korban fontos, ezért érdemes rendszeresen figyelni a szájhigiéniai ápolásra. A fogkőeltávolítás minimum fél évente ajánlott.

A fogkőeltávolítás, a modern fogászati technikának köszönhetően, ultrahang segítségével történik, így ez teljes mértékben fájdalommentes. A foglepedék, ami a fogakra tapadt baktériumokból és körülöttük képződött kocsonyás anyagból áll, ebből alakul ki a fogkő. A fogkövön lévő baktériumoknak két káros hatása van, fogszuvasodást és ínygyulladást is okozhatnak. Hogy ezeket a problémákat megelőzzük rendkívül fontos a szájhigiéniai ápolás, vagyis a rendszeres fogkőeltávolítás.

White Smile

A fogkő eltávolítását polírozás követi, mely a nehezen elérhető helyeken is megoldást nyújt a fogak védelmére. A fogpolírozást követően a fog felszíne sokkal simább lesz, így kevésbé tud rajta megtapadni a plakk, így nem keletkezik fogínygyulladás, a fogkőképződés pedig jelentősen visszaszorítható. Ezt az eljárást 3-6 havonta ajánlott megismételni, hogy hosszú távon is fogkőmentesek maradhassanak a fogaink, így sok kellemetlen betegséget megelőzve.

A White Smile Fogászat igényes rendelőben, barátságos környezetben és szakemberekkel vár Titeket! 

White Smile fogászat

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Csökkentsd a ruhaméreted! 5x60 perces VelaShape kezelés + Vibrotréner edzéssel, az Oktogonnál
24.990 Ft kupon ár helyett MA csak 22.290 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu