Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Fogfehérítés komplex tisztítással és szájhigiéniás tanácsadással a Dentium Implant Centerben!

Dentium Implant Center | Budapest, V. ker.
Bármennyire is szereted a kávét és a teákat, az a rossz hírünk van, hogy ezek mind ádáz ellenségei a hófehér fogaknak. Ha neked nem adatott meg a természetesen fehér fogak kiváltsága, ne búsulj! Most szebbé varázsoltathatod mosolyodat a Dentium Implant Center (V. ker. ) komplex fogászati ajánlatával mely csupán 19.900 Ft-ért a tiéd!
Ár:19.900Ft49.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
49.000 Ft
60%
29.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.08.27. - 2016.11.29

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: komplex fogászati kezelés, ultrahangos fogfehérítés, fogkő eltávolítás, szájhigiéniás kezelés, góckutatás, fehérítő hatású polírozás, homokfúvás, orvosi konzultáció egy fő részére
 • A fogfehérítés kényelmes, fájdalommentes és azonnal látványos hatású.
 • A csúcsminőségű kezelés, akár 4-5 árnyalatnyi fehéredést biztosít a fogaid számára, akár 1-2 év időtartamra.
 • A rendszeres fogkő eltávolítás segít abban, hogy fogaid egészségét minél hosszabb ideig megőrizd.
 • A fogkő eltávolítás alsó és felső fogsoron ultrahang segítségével történik.
 • Profi fogászati szakemberek várják jelentkezésed, akik minden megtesznek azért, hogy megelégedve lépj ki a rendelőből.
 • A kezelés hossza körülbelül 45 perc.
 • A kupon érvényes: 2016. november 29-ig.
 • Előzetes bejelentkezés a +36-1/788-8333-as telefonszámon.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül.
 • A kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes telefonos időpont egyeztetésekor a szolgáltatónak.
 • A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak az alábbi ajánlatra érvényes.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Sz: 8:00 - 20:00
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István krt. 9. I. em. 3.

Kuponunk leírása

Szebb mosoly, jobb benyomás!

Sajnos a fogak az idő előre haladtával egyre inkább elszíneződnek, és az alattomosan lerakódó fogkő is csökkenti fogaid fehérségét. Az ápolt, tiszta és fehér fogak nem csupán vonzó külsőt kölcsönöznek, de az egészség és a magabiztosság szimbólumai is. A Dentium Implant Center csúcsminőségű esztétikai fogászati szolgáltatást kínál. Céljuk, hogy pácienseik az igényeiknek legmegfelelőbb fogászati és szájsebészeti szolgáltatásokat vehessék igénybe. 

Mit is tartalmaz a komplex fogfehérítéses csomag? 


1. Szájhigiéniás tanácsadást 
Szakembereiktől választ kaphatsz arra, hogy milyen technikákkal tarthatod távol a fogkövet, hogyan és mivel tisztítsd hatékonyan fogaid, és hogyan őrizd meg fehérségüket. Bátran felteheted nekik kérdéseidet, és megoszthatod problémáidat. Meghallgatnak, és személyre szabott tanácsokkal látunk el. 

2. Fogkő eltávolítást
A fogkő eltávolítás a tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem fájdalmas. Mindössze kb. negyed órát vesz igénybe. Dental higiénikusuk ultrahang segítségével távolítja el a fogkövet.

3. Polírozást
A fogkő eltávolítása után a fogak felszíneinek simára polírozása követi. A fogak polírozása során finom sörtéjű kefével és speciális polírozó pasztával simára polírozzák a fogaidat. Az így létrejött sima felületen nehezebben tapad meg a lepedék, melyből a fogkő képződik.

4. Homokfúvást
Homokszerű finom szemcsés anyagot fújnak a fogak közötti részekbe, ezzel még alaposabban tudják tisztítani azokat. Az egészséges, nyugodt íny érdekében nagyon fontos a fogkő alapos eltávolítása mindenhonnan.

5. Fogfehérítést
Az ultrahangos fogfehérítés teljesen fájdalommentes. Akár négy-öt árnyalattal fehérebb fogakat érhetünk el, egy kezelés után. Választhatunk peroxidos és peroxid mentes anyagok közül. 

Minden fogászati beavatkozást egy átfogó konzultáció előz meg, melynek során orvosaik ismertetik a pácienssel a beavatkozások folyamatát, hatásait, esetleg mellékhatásait, valamint a kezelés után is hasznos tanácsokkal látják a pácienst. A Dentium Implant Center igényes rendelőjében, profi szakemberekkel vár Téged is! Itt a lehetőség, hogy szebbé varázsoltasd mosolyod, és több árnyalattal világosabb fogszínnel emeld megjelenésed fényét!

Dentium

Minél szebb a mosolyod, annál jobb benyomást kelthetsz másokban! A Dentium Implant Center legújabb ajánlata, mely Fogfehérítés komplex tisztítással és szájhigiéniás tanácsadással a DiamondDeal alkujának köszönhetően csupán 19.900 Ft-ért a tiéd!  

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj bárhol, bármikor kényelmesen.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon, és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Teljes körű egészségügyi állapotfelmérés és szűrővizsgálat 7 vizsgálattal a Medklinikben!
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 7.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu