Fogászati állapotfelmérés, szükség esetén panorámaröntgennel, 1 db egyfelszínes esztétikai töméssel

5/5Smilefactory Fogászat | Budapest, XIII. ker.

Ha rég jártál fogászaton, fogaid egészségét megóvandó itt az ideje, hogy elmenj egy állapotfelmérésre!

Szükség esetén panorámaröntgen is készül a megfelelő kezelési terv felállításának érdekében a Smilefactory Fogászatnál (XIII. kerület), valamint 1 fogadra egyfelszínes esztétikai tömést is tartalmaz a kupon.

Vedd meg most nagy kedvezménnyel, és győződj meg fogaid egészségi állapotáról, és óvd épségüket!

Ár:9.990Ft35.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
35.000 Ft
72%
25.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.01.18. - 2022.04.18

Fogászati állapotfelmérés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Fogászati csomag az alábbiakkal:

  • általános fogászati állapotfelmérés
  • szükség esetén 1 db panorámaröntgen
  • szükség esetén 1 db egyfelszínes esztétikai tömés

Ha komolyan veszed szád és fogaid állapotát, akkor időről-időre ellátogatsz fogászati állapotfelmérésre, és az esetleges problémákat fogász segítségével orvosolod. Ezzel a kuponnal meggyőződhetsz fogaid állapotáról, amit szükség esetén panorámaröntgen is segít, és ha szükséges 1 fogadat egyfelszínes esztétikai töméssel be is tömik.

Amennyiben nem egy egyfelszínes tömésre lenne szüksége az állapotfelmérés és a panoráma röntgenfelvétel alapján, a kupon 20.000,- Ft értékű más fogászati kezelésre beváltható egy következő megbeszélt időpontban.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.01.18. - 2022.04.18 között

  • A kupon felhasználható keddenként és péntek délután előzetesen egyeztetett időpontban.
  • Előzetes időpont egyeztetéshez és bejelentkezéshez hívd a +36-30/565-6567 telefonszámot, és add meg kuponkódodat.
  • Kuponunkkal kizárólag új pácienseinknek szeretnénk kedvezni. Egy személy csak egy alkalommal, egyféle kezelésre, és egy kupont használhat fel.
  • Kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal a kezelésre.
  • A kupon más kedvezménnyel nem összevonható, nem osztható fel külön kezelésekre, készpénzre nem váltható, csak ezen ajánlatra érvényes.

További információk

  • Az időben észrevett fogászati panasz hatékonyabban kezelhető, ezért ajánlott rendszeres ellenőrzésre járnod. És ne feledd: az egészséges fogsornál nincs szebb!
  • A  szakképzett orvosok Budapest XIII. kerületében várnak, ahol nyugodt körülmények között, modern berendezésekkel felszerelt rendelőben nyújtanak világszínvonalú fogászati és szájsebészeti szolgáltatásokat.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Cs: 09:00-13:00; P: 13:30-19:00
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Szent István krt. 4. félemelet 5a
(26-os kapucsengő)

Smilefactory Fogászat értékelése

★★★★★
★★★★★
"Könnyen megközelíthető, nagyon igényesen berendezett rendelő, szuper jól nézett ki. Sok helyen voltam már ultrahangos főgkő eltávolításon, de eddig itt volt a legjobb az élmény. Viszonylag gyorsan végzett a doktor úr és a szokásos kellemetlen érzés is itt volg a legkisebb. Szinte meglepődtem, hogy már kész is volt, pedig a kezelés ugyanolyan eredményes volt, mint máshol. Legközelebb is ide fogok jönni, ha tudok."
Papp Miklos

Fogászati állapotfelmérés kuponunk leírása

Fogaidat jobb félteni, mint megijedni!

Ez az alap bölcsesség fogaid esetében is igaz, hiszen jobban jársz, ha rendszeres szűrésen ellenőrizteted fogaid állapotát, már időben fülön csípve az esetleges fogászati problémákat, mintha rendszeres állapotfelmérés nélkül egyszer fogfájással ébrednél. Ne hanyagold hát fogaidat, hiszen a szép, egészséges mosoly mindenkinek nagy magabiztosságot ad!

Viszont a fogászattól egyáltalán nem kell félned!

Hidd el, nyugodt környezetben, kiváló fogorvos vizsgál majd, és a legnagyobb körültekintéssel végzi majd a dolgát. Így nem marad előle rejtve egyetlen fogászati probléma sem. Az állapotfelmérés után máris kiderül, hogy mosolyodon szükséges-e dolgoznia, vagy tökéletes, ahogy van.

Amennyiben látható valamilyen probléma, és újdonsült fogorvosod szükségesnek látja, panorámaröntgen is készül. Ez a fogsorod egészének állapotáról ad komplett képet, egyúttal meghatározza a kezelési tervet is. A panorámaröntgen szükséges ahhoz, hogy gyorsabban és egyszerűbben kiszúrhatók legyenek azok a problémák is, melyeket szabad szemmel szinte képtelenség lenne észre venni. Ezáltal kezdődő panaszok is időben elcsíphetők, még mielőtt valóban gondokat okoznának.

Ha a fenti vizsgálatok alapján indokolt, egy fogadon egyfelszínes esztétikai tömés is készül. Ez a tömés nem csupán a lyuk elfedésére szolgál, hiszen amellett, hogy elzárja a lyukat, fehér színének köszönhetően nem is lesz olyan feltűnő, mint a régi, amalgám tömések. Ezáltal a szép, fehér mosolyodon nem esik csorba.

Ha fogaid állapotát komolyan veszed, mindenképpen vegyél részt ezen az állapotfelmérésen a DiamondDeal kuponjával, és ha szükséges panorámaröntgen is erősíti a diagnózist, valamint esztétikai töméssel orvosolható egy lyukas fogad. Ha pedig ezekre nincs szükséged, választhatsz mást is a fogászat kínálatából 20.000 Ft értékben egy következő megbeszélt időpontban!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu