Flabélos, Presszóterápia és Izomstimuláció, 3 az 1 ben az egészséges testformálásért!

Ha nem érzed jól magad bőrödben, tegyél ellene! Segítségedre lesz ebben a Megvalósítható Álom Stúdió (V. kerület) tripla alakformáló ajánlata, mely nem csak testedet formálja, de egészségi állapotodat is javítja, s mindezt fáradságod nélkül! Presszóterápia, flabélos és izomstimulálás egy csomagban, hogy ismét jó formában légy! Vedd meg kuponnal, mindössze 6.435 Ft-ért!
Ár:6.435Ft29.250 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
78% kedvezmény
29.250 Ft
78%
22.815 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.09. - 2016.03.09

Kuponunk fontos tudnivalói

A kuponnal egy komplex alakformáló csomaghoz juthatsz hozzá.

  • A csomag részei: Presszóterápia, Flabélos és Izomstimuláció.
  • Az izomstimuláció és a Flabélos egy hosszú edzés izommunkáját képes pár percbe sűríteni.
  • Fáradság nélkül formálhatod testedet, és javíthatod egészségi állapotodat.
  • A presszóterápia serkenti a nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert.
  • A kupont 2016. március 9-ig válthatod be.
  • A kupon előzetes bejelentkezés után használható fel. Időpontot a +36-30/229-8935 telefonszámon egyeztethetsz, reggel 9.00-11.00 között. A kezelések zavartalanságának biztosítása miatt, kérjük betartani ezt az időpontot!
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
  • Egy kupon használható fel saját részre, ajándékba viszont korlátlanul megvásárolható!
  • Lefoglalt időpont lemondása vagy módosítása minimum 24 órával az időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom elveszik!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Csütörtökig.11.30-tól 22.00-ig.
Szolgáltatás helye
1055 Budapest. V.ker. Falk Miksa u. 8-20 V.emelet 4. Kaputelefon: 54-es

Kuponunk leírása

Keresel egy lehetőséget, hogy megszabadulj egy kis feleslegtől, és formába lendülj? Szeretnéd, ha emellett immunrendszered is a maximumot hozná, hogy elkerüljenek a betegségek? Egy hármas kezeléscsomagot ajánlunk most figyelmedbe, mellyel nem csak alakodat formálhatod, de elérheted legjobb formádat egészség terén is.

Presszóterápia

Több esztétikai és egészségügyi problémára megoldást nyújthat: csökkentheti a súlyfelesleget, javítja az anyagcsere zavarait, gyorsítja, javítja az immunrendszer működését. Tökéletes kiegészítője bármilyen fogyókúrának, hiszen kiválóan gyorsítja a méregtelenítést, ezzel a lebontott zsírsejtek gyors távozását is segíti. Hatására csökken a comb, derék, has, csípő, karok körfogata, a narancsbőr pedig eltűnik. Az immunrendszert is hatékonyabb munkára fogja a nyirokkeringés gyorsításával, így elkerülnek a betegségek ill. gyorsabban regenerálódsz bármilyen probléma után.

Flabélos

A rezgő, mozgó gép az agy egyensúlyrendszerén át készteti folyamatos korrigációra lábaid izmait, s ezzel dolgoztatja meg azokat jó alaposan. Hihetetlen, de igaz: bár izmaid dolgoznak, mégsem fáradsz el közben, és még az ízületeket is kíméli, sőt rehabilitációjukra is tökéletesen alkalmas! Eredményeként a közérzet jobb lesz, beindul a fogyás, végül szép, tónusos izomzatod lehet.

Izomstimulálás

Alacsony feszültségű ingeráram segítségével stimulálják izomzatodat, mely gyors összehúzódásokkal és elernyedéssel reagál. Ez javítja a kötőszövetek vérellátását, erősíti az izomzatot, feszesedik, szálkásodik a test. Kortól függetlenül ideális lehet bárkinek: még a testtartás hibáin és a hátfájáson is képes javítani.

Javítsd egészségi állapotodat és formáld alakodat három fáradságtól megkímélő módszer segítségével a Megvalósult Álom Stúdióban! Mindezt kuponunk révén nagy kedvezménnyel megteheted, csak kattints a megveszem gombra!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu