Fiatalos ragyogás arcbőr megújítással - Teljes arclifting kezelés, XI. kerületben

  • Ne engedd, hogy az idő múlása meghatározza megjelenésedet! A teljes arclifting kezelés által visszanyerheted bőröd frissességét és rugalmasságát, hogy újra magabiztosan tündökölj!
  • Ha szeretnéd felfrissíteni és megújítani bőrödet, akkor ez az ajánlat kifejezetten neked szól. A kezelésnek köszönhetően önbizalmad és közérzeted is rengeteget javulhat, hiszen teljesen felfrissülve távozol majd a szalonból, mintha kicseréltek volna.
  • Váltsd be kedvezményesen megvásárolt DD kuponodat a Móricz Zsigmond körtér és Újbuda-központ M4 metrómegálló közelében található XI. kerületi Holisztikus Kozmetikában!
Kiárusítás ár:

11.990 Ft

Korábbi kedvezményes ár: 12.990 Ft25.990 Ft
Ár: 3.360 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 8.630 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
25.990 Ft
54%
14.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.08.02. - 2023.11.02

Teljes arclifting kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amelynek tartalma egy tejes arclifting kezelés.

  • A kezelés időtartama 30 perc.
  • A kezeléskor a kötőszövetben emelnek és feszesítenek, valamint ránctalanítanak a bazális rétegben.
  • A kezelés hatására az arc éveket fiatalodik.
  • Már 1 alkalom után is látható és érezhető az eredmény.
  • Az eljárás végén a bőrbe hidratáló szérumot masszíroznak be.
  • A szabadalmaztatott Autofocus technológia révén a rádió hullámok mélyen behatolnak a bőrbe, ezáltal jelentősen növelve a kezelés hatékonyságát arcbőrödön.

A kezelés menete:

  • Letisztítás
  • Peeling
  • A teljes arc kezelése újgenerációs, nagyteljesítményű 3D Rádiófrekvenciás bőr feszesítő és zsírbontó készülékkel a bőr két mélységében.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.08.02. - 2023.11.02 között

  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-70/369-4342 telefonszámon neved, kuponkódod megadásával, vagy személyesen a Holisztikus Kozmetikában.
  • Az ajánlat új vendégeknek szól. Egy személy csak egy kupont használhat fel.

MEGKÖZELÍTÉS

A szalont a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér M4 metrómegálló közelében, a Bartók Béla és a Vásárhelyi utca sarkán találod meg.

További információk

  • Már 1 alkalom után is látható és érezhető az eredmény.
  • A kezelést egy újgenerációs, nagyteljesítményű 3D Rádiófrekvenciás bőr feszesítő és zsírbontó készülékkel végzik, ami híres a megbízhatóságáról és kifogástalan teljesítményéről. 
  • A kezeléskor 3D Autofocus technológiát alkalmaznak, amellyel a bőr minden rétegébe le tudják juttatni a rádió hullámokat.
  • Az eljárás teljes mértékben fájdalommentes.
  • A kezelést női szakember végzi.

Ellenjavallatok: terhesség, daganatos betegségek, megfázás

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.360 Ft-ért! A különbözetet, ami 8.630 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A különbözet készpénzzel fizetendő a szolgáltatónál.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
32 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-P: 09:00-19:00; Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7.
Kapucsengő: 55
★★★★★
★★★★★
"Kedves kiszolgálás."
Németh Márta

Teljes arclifting kezelés kuponunk leírása

A tökéletes arcfiatalító kezelés!

Ha szeretnéd kicsit szebbé, vonzóbbá varázsolni arcodat, ajánlatunk neked való! Ennek a teljes arclifting kezelésnek a segítségével könnyedén vehetsz búcsút a csúnya ráncoktól.

A kezelést egy újgenerációs, nagyteljesítményű 3D Rádiófrekvenciás bőr feszesítő és zsírbontó készülékkel végzik, amely a rengeteg hihetetlen és elképesztő eredményéért híres, és nem véletlenül. 

A készülékről:

Az újgenerációs Rf egy sokoldalú rádiófrekvenciás készülék. Könnyen kezelhető,  és minden eddiginél hatékonyabb kezeléseket végezhetünk vele. Már 1 alkalom után is látható és érezhető az eredmény. Nem csak testkezelések végezhetőek vele, hanem az arc szépítésére és fiatalítására is fájdalom mentesen, szembetűnő eredménnyel használható.

A szabadalmaztatott 3D Autofocus technológiának köszönhetően a bőr minden rétegébe le tudjuk juttatni a rádió hullámokat, így az eddigi eredményekhez képest a hatás megsokszorozódik. Megnövelt teljesítményének köszönhetően az egyik legerősebb ilyen típusú készülék  mind a test, mind az arckezelés tekintetében.

Toka eltüntető kezelése egyedül álló a piacon. Térfogat csökkentésben, cellulitisz kezelésben, bőrfeszesítésben és ránctalanításban verhetetlen. Olyan eredményeket lehet vele elérni, amik eddig csak a plasztikai sebészet útján voltak elérhetőek.

Mire jó az újgenerációs RF?

  • Bőrfeszesítés
  • Ránctalanítás
  • Arc emelés
  • Szemránc kezelés
  • Toka kezelés

Engedd, hogy bőröd újraéledjen a szabadalmaztatott 3D Autofocus technológia által! A hatás megsokszorozódik, ahogy a rádió hullámok minden rétegbe eljutnak, és az eredmények lenyűgözőek. Bízz az innovációban és engedd, hogy arcbőröd a kezelés által visszakapja fiatalos megjelenését.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a szoknyák idejére! - Teljes láb gyantázás hölgyek részére
2.990 Ft kupon ár helyett MA csak 2.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu