Fiatalos, ápolt bőr! Bőrmegújítás arcvasalással, szemöldökszedéssel és festéssel, a VII. kerületben!

  • Szabadulj meg a ráncoktól, és gondoskodj szemöldöködről, presztízs kozmetikumok segítségével!
  • Tedd tökéletessé a megjelenésed egy szuper szépségápolási csomaggal, mely tartalmaz arcvasalást, szemöldökszedést és -festést!
  • Az arcvasalás meleg- és hideg-terápiája szemmel látható azonnali eredményt biztosít, népszerű és biztonságos módja az arcfiatalításnak.
  • Kedvezményes DD kuponunkat a VII. kerületben, Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található Diamond Masszázs Stúdióban tudod beváltani!
Ár:3.990Ft6.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
43% kedvezmény
6.990 Ft
43%
3.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.04.08. - 2022.10.07

szépségápolás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szépségápolási revitalizáló kezeléscsomag, mely a következőkből áll:

  • Ránckisimító, mélytápláló, hidratáló arcvasalás, mely teljesen fájdalommentes, és ajánlott ráncok feltöltésére, aknék, hegek, pigmentfoltok ellen.
  • Szemöldökszedés, mellyel szemöldököd ismét szimmetrikus és esztétikus lesz mindkét oldalon, tökéletes keretet ad az arcodnak!
  • Szemöldökfestés presztízs kozmetikummal, melynek eredményeként hosszú időn át tartósan szép szemöldököd lesz.

Tégy a fiatalos, tökéletes megjelenésért egy hatékony és biztonságos kezeléscsomag segítségével és tedd magabiztosabbá a hétköznapjaidat!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.04.08. - 2022.10.07 között

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot és törölközőt hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem minden esetben tudunk mind a két szolgáltatásra egy napon időpontot biztosítani. Ezek szerint egyeztess velünk előre.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

További információk

Ellenjavallatok:

A kezelés súlyos betegség esetén, vagy terhesség ideje alatt nem vehető igénybe. Továbbá tilos más hámlasztó kezeléssekkel együtt való alkalmazása.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2022 szeptember 30-ig bármely zsebet el tudják fogadni. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Tökéltes hangulatban telt a kezelés."
Andrea Carpeniseanu

Videó

szépségápolás kuponunk leírása

Szépségápolás a hibátlan arcbőrért!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió jóvoltából most elsimíthatod a zavaró kis ráncocskákat, még tökéletesebbé teheted megjelenésed!

Bízd magad egy kedves, profi kozmetikusra, aki gyorsan és hatékonyan dolgozik. Kíméld meg magad az otthoni fájdalmas procedúráktól és vásárolj tökéletes megjelenést kuponunkkal!

A hideg-meleg arcvasalás

Az arcvasaló különböző hőmérsékleten fejti ki hatását. A kezelés első felében a meleg hatására az erek kitágulnak, így a bőr véráramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és gyorsabb lesz a salakanyagok kiürülése. A meleg kezelőfej hatására felgyorsul az arcbőr anyagcseréje és az építő folyamatok kerülnek előtérbe. A kitáguló pórusoknak köszönhetően a hatóanyagok könnyebben jutnak be a bőr felszíni és mélyebb rétegeibe.

A kezelés második szakaszában a hideg hatására összehúzódnak a pórusok, meggátolva a már bejutott hatóanyagok eltávozását a bőrből. Ezt hatóanyagcsapdának hívjuk. A kezelés hatására a sejtek anyagcseréje javul, az arcbőr üdébb, fiatalosabb, nőiesebb lesz!

Sima fiatalos arc

Tökéletes megjelenés, szemöldökszépítéssel

A tökéletes szemöldök is elengedhetetlen ahhoz, hogy külsőd ellenállhatatlan legyen, ezért a szemöldökszedés mellett festésben is részesítik, ezáltal igézővé varázsolva tekinteted! A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban kiváló kozmetikus vár téged!

Mindez általában csupán 60 percet vesz igénybe!

Vedd meg még ma a kedvezményes DD kupont, és élvezd ki a remek lehetőséget!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu