Fiatalodj természetesen! 3 alkalmas bőrmegújító AHA savas arckezelés!

Válaszd a természetes utat, és újítsd meg arcbőrödet AHA savas kezeléssel! A Dráva Szalonban (XIII. kerület) 3 alkalmas kezelésen szabadítanak meg az elhalt hámsejtektől, és a bőr mély rétegeiben indítják be a fiatalítást! Teljes bőrmegújítás természetesen, a Diamond Deal kuponjával nagy kedvezménnyel, mindössze 5.490 Ft-ért!
Ár:5.490Ft22.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
22.500 Ft
76%
17.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.17. - 2016.04.29

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 3 alkalmas intenzív bőrmegújító AHA savas arckezelést tartalmaz.
  • Természetes hámlasztással csökkenti a bőr egyenlőtlenségeit, halványítja a máj- és öregségi foltokat.
  • Kiváló kezelés az aknés, heges, érett bőr számára.
  • Csökkenti a bőregyenlőtlenségeket, a máj-és öregségi foltokat halványítja.
  • Sejtmegújító funkciója révén csökkenti a ráncokat, így fiatalító kezelésnek kiváló.
  • A kupont 2016.04.29.-ig válthatod be.
  • A kupon felhasználható:   Dráva Szépségszalon (1133 Budapest, Dráva utca 18-20, Dráva udvar)
  • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges Kecskeméti Viktóriával telefonon, és a telefonban pontosítsd, hogy hol szeretnéd a kupont felhasználni. A telefont főleg a délelőtti órákban tudja fogadni.
  • Saját részre egy kupon használhat fel, ajándékba is vásárolható.
  • Időpontot lemondani, vagy módosítani a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehet. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül és az alkalom elveszik! Megértésüket köszönjük. Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezzenek, késést nem tudunk elfogadni a következő, pontosan érkező vendég miatt.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 8-19-ig, Szo: 8-13-ig.
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Dráva utca 18-20 (Dráva udvar)
75-ös troli (Dráva utcai metrómegálló) , vagy 3-as Metró Dózsa György úti metrómegállótól 2 perc séta

Kuponunk leírása

Szeretnéd fiatalabbá tenni arcodat, de mindezt tű, szike vagy éppen mesterséges anyagok nélkül? Most kihasználhatod a természet erejét, hogy megszabadulj a ráncaidtól, és bőröd ismét üde, friss és fiatalos legyen! Gyümölcssavas hámlasztással teljesen megújulhatsz!

Az AHA gyümölcssavas hámlasztás bőrgyógyászok, kozmetológusok több évtizedes fejlesztési munkáját foglalja magába. Ez a módszer a bőr megújítását, természetes működési funkcióit segíti elő. A speciális gyümölcssavak természetes hatóanyagok, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe jutva teljesen felszívódnak, közben kifejtik a bőrmegújító hatásukat és a végén pedig semlegesődnek. A gyümölcssavak feloldják a bőr feslő rétegét, az elhalt hámsejteket, segíti a károsodott szöveteket is eltávolítani, közben beindítja a sejtek újratermelődését, megújulását. Az új képződött bőr sima, egyenletes és természetesen üde lesz. A kezelés a problémás, aknés, heges bőr kezelésre is kiváló, mert természetes módszerrel újul meg, illetve fiatalító, vagyis anti-age közkedvelt kezelés is egyben. Megelőzés céljára is ajánlatos, mert a sima bőrradírozás nem távolítja el az összes károsodott és elhalt hámsejtet, de az AHA-s kezelés igen. Ezért, mindenkinek ajánlott, aki szeretne fiatalodni, simább, természetes bőrt látni az arcán természetes gyümölcssavak segítségével.

Ez a speciális eljárás közvetlenül a bőrszövetekre hat és nincs mellékhatása. Segíti a kollagén és elasztin újra termelődését, vagyis a bőr rugalmasságának javulását. Előnyei között szerepel a természetes bőrmegújítás, így bármilyen korosztály igénybe veheti. Akinek tág pórusai vannak, annak jó hír, mert a kezelés során a pórusok összehúzódnak. Az öregedési és májfoltok halványodnak a kezeléstől. Az aknés bőr simább lesz. Természetesen a gyümölcssavak nem csak lehámlasztják a bőr felső rétegét, hanem a megfelelő ápolást is biztosítják a bőröd számára. A kezelés során a kozmetikus tanácsokkal lát el, hogyan vigyázz még jobban a bőrödre. A végeredmény pedig igazán friss, üde arcszín.

Fontos, hogy a kezelés után legalább 1 hétig ne napozzunk és ne szoláriumozzunk, mert a kezelés elveszítheti a hatását. További részletekről konzultálj a kozmetikussal a helyszínen vagy a megadott elérhetőségeken.

Miért választanál bizonytalan összetételű vagy módszerű fiatalító kezeléseket, mikor választhatod a természetes utat is? AHA gyümölcssavas bőrmegújítás és fiatalítás csak a Diamond Dealtől.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu