Fiatalodj szike és tű nélkül, fájdalommentesen! 4 fázisú fiatalítás arcra, nyakra és dekoltázsra!

Fiatalítsd arcodat, és mosolyogj ráncok nélkül! Szuper, 4 fázisú fiatalító csomag vár a Megvalósítható Álom Stúdióban (V. kerület), melynek révén mind arcod, mind nyakad és dekoltázsod sima és fiatalos lehet fájdalmas kezelések nélkül! Többek között kollagénes masszázs és hyaluronos tű nélküli mezoterápiás feltöltés tesz majd bőröd szépségéért! Vedd meg mindössze 3.950 Ft-ért!
Ár:3.950Ft24.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
84% kedvezmény
24.500 Ft
84%
20.550 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.09. - 2016.03.11

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal 4 fázisú fiatalító csomagot vehetsz igénybe arcra és dekoltázsra.
  • A komplex kezelés részei:
    • peeling,
    • vitaminos hőterápia,
    • kollagénes masszázs,
    • arc-nyak-dekoltázs hyaluronos feltöltése tű nélküli mezoterápiával.
  • Fájdalom, tű és szike nélkül fiatalodhatsz!
  • A kupont 2016. március 11-ig válthatod be.
  • A kupon előzetes bejelentkezés után használható fel. Időpontot a +36-30/229-8935 telefonszámon egyeztethetsz, reggel 9.00-11.00 között. A kezelések zavartalanságának biztosítása miatt, kérjük betartani ezt az időpontot!
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
  • Egy kupon használható fel saját részre, ajándékba viszont korlátlanul megvásárolható!
  • Lefoglalt időpont lemondása vagy módosítása minimum 24 órával az időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben az alkalom elveszik!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Csütörtökig.11.30-tól 22.00-ig.
Szolgáltatás helye
1055 Budapest. V.ker. Falk Miksa u. 8-20 V.emelet 4. Kaputelefon: 54-es

Kuponunk leírása

Kezdd fiatalos arccal az évet! A Megvalósítható Álom Stúdióban tesznek arról, hogy ez az álom se legyen megvalósíthatatlan, s arcod, nyakad és dekoltázsod is megszabaduljon a ráncoktól!

Ehhez komplex kezeléscsomag segít majd hozzá, mellyel már egy kezelés után is látványos eredmény érhető el! Elsőként biogél peelinggel eltávolítják arcodról az elhalt hámsejteket, a bőrödön lerakódott szennyeződéseket, ami egyrészt máris szebbé, élénkebbé teszi arcbőrödet, másrészt segíti a későbbi fázisok hatóanyagainak könnyebb felszívódását.

Ezt követően A-, C- és E-vitamin hőterápiás bevitele következik. Ezeket a természetes szépséget szavatoló vitaminokat, melyek biztosítják a bőr számára a szükséges energiát és frissességet. A hőterápia serkenti a vérkeringést, ezáltal élénkíti az anyagcsere folyamatokat, és friss oxigént juttat a hajszálerekbe. Ez visszaadja a bőr egészséges színét, továbbá rugalmasabb lesz a bőröd.

Harmadik fázisként masszázs révén kollagént visznek be a bőröd mélyebb rétegeibe. A kollagén egy különleges anyag, mely az elasztinnal együtt alkotja a bőr szerkezetét. Sajnos 30-40 éves kor között elkezd csökkenni mennyisége, és 60 éves korra teljesen le is áll a spontán termelődése. Hiányában a bőr kevesebb vizet tud raktározni, és veszít rugalmasságából, majd megjelennek az első ráncok. Emiatt szükséges a kollagén külső pótlása, ami javítja a bőr minőségét. Az arc, nyak és dekoltázs masszázs pedig egy nagyon kellemes és kényeztető kezelés, hidd el, élvezni fogod!

Utolsó kezelési lépésként a kezelt területeket feltöltik hyaluronsavval tű nélküli mezoterápia segítségével. A hyaluron a kollagénhez hasonlóan szintén megtalálható a testben normál esetben, de öregedéssel ez is egyre kisebb mennyiségben. Egyébként a kötőszövetek nedvesség felvevő képességét határozza meg, így létfontosságú, ha valaki szeretné megőrizni hidratált, fiatalos arcbőrét. Ezt az anyagot a tű nélküli mezoterápia juttatja be a bőr mélyére, hogy alsóbb rétegekben fejtse ki hatását, és hosszú ideig hidratált, rugalmas, feszes bőrt biztosítson. Ráadásul a kezelés tökéletesen fájdalommentes, hiszen rádiófrekvenciával juttatja a hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeibe.

Összefoglalva a fentieket, négy szuper kezeléssel töltődhet fel bőröd a fiatalság elixírjeivel, és nyomukban ismét fiatalos, sima arcodat, dekoltázsodat láthatod majd a tükörben! A Diamond Deal kuponjával mindez nagy kedvezménnyel elérhető!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu