Fiatalodj meg HIFU ránctalanítással és frissítő 90 perces teljes testmasszázzsal az Oktogonnál!

Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
 • Fordítsd vissza az idő kerekét, akár 5-10 évvel. Fiatalodj a HIFU páratlan erejével, már 1 kezelés is hatásos eredményt mutat!
 • Mondj búcsút egyszerre a mimikai ráncoknak és a szarkalábaknak, szem-és szájkörül egyaránt. Akár évekig tartó eredmény és hatás! Az ajánlat nem csak nőknek szól!
 • Most nem csak fiatalodhatsz a professzionális kozmetikánkban, hanem még egy másfél órás frissítő masszázsban is részesülsz a teljes regenerálódásért!
 • Lepd meg magad, lepj meg másokat!
 • Látogass el a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió világába, a 4-6-os vonalán a Király utcai megállótól pár perc sétára!
Ár:23.990Ft88.200 Ft
Ár: 9.990 Ft foglalóval A szolgáltatónál még fizetendő: 14.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
73% kedvezmény
88.200 Ft
73%
64.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 4 nap múlva.
A kupon beváltható:
2020.05.18. - 2020.09.18

HIFU ránctalanítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

HIFU ránctalanító arckezelés teljes arcra állvonalig és 90 perces frissítő teljes testmasszázs illóolajokkal, 1 főnek, 1 alkalommal.

 • A HIFU modern eljárással, magas intenzitású fókuszált ultrahanggal végzett kezelés, amely akár 10 évet is fiatalíthat az arcbőrödön természetes úton, plasztikai beavatkozás nélkül, már egy kezelés után is látványos eredménnyel!
 • A bőr mélyebb rétegeiben serkenti a bőr alapját képező anyagok újratermelődését, a bőr újraépülését, így még hónapokkal később is kifejti hatását, és akár 2 évre is biztosítja az elért eredmény tartósságát!
 • A masszázs fizikai és szellemi felfrissülést biztosít. Javítja a vér-és nyirokkeringést, oldja a befeszült izmokat, fájdalomcsillapító hatása van. Oldja a stresszt és javítja a közérzetet. Az illóolajok nem csupán illatukkal kényeztetnek, hiszen segítségükkel a bőr érezhetően puha és selymes lesz, ásványi anyagokkal töltődve fel, sőt antibakteriális hatásuk révén fertőtlenítenek is.
 • A csomag tökéletes és különleges ajándék lehetőség.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.05.18. - 2020.09.18 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A masszázs és az arckezelés két külön alkalommal is igénybe vehető.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Visszavonásig Szalonunkban a recepció szünetel, így kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan, illetve maximum 5 perccel korábban érkezzetek, elkerülve a szükségtelen várakozást, míg kollégáink beengednek benneteket!
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi ránctalanító kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

 • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
 • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
 • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

ELLENJAVALLATOK:

 • Rosaceás bőr, bőrbetegségek, anyajegyek, szemölcsök, súlyos betegség fennállása esetén, vagy terhesség, szoptatás ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben is a fennálló rendkívüli helyzet miatt kizárólag elektronikus úton tudjuk fogadni a SZÉP kártyás fizetést!
Bankszámlaszám:
CIB 10700691-66701028-51100005

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 9.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 14.000 Ft, pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP - Edenred Szép kártya, bankkártya

Átmenetileg SZÉP kártyás fizetés kizárólag elektronikus úton tud megtörténni.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Amennyiben előre leegyeztetett alkalmat az időpont előtti 48 órán belül szeretnétek módosítani a Szalon optimális működésének érdekében továbbra sem lehetséges a rendkívüli helyzet ellenére sem. Viszont amennyiben a kuponos ár és az eredeti ár különbözetét a vásárló előre kiegyenlíti, úgy tudunk biztosítani egy másik időpontot a kiegyenlítéstől számított 6 hónapon belül!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!

HIFU ránctalanítás kuponunk leírása

Illóolajos masszázsélmény és HIFU ránctalanító arckezelés van a csomagodban!

Éppen erre vágytál? Ami téged is felfrissít testben és lélekben, de arcbőrödnek is tartogat némi varázslatot. Jelen esetben egy csúcsmodern arckezelést, melytől biztosan múlnak majd a ráncok, valamint egy 90 perces testet és lelket emelő relax masszázs. Ráadásul a kettőt egy alkalommal is felhasználhatod vagy két külön alkalomra is bonthatod, ahogy jól esik!

Üdítő és relaxáló masszázs

Relax masszázs illóolajokkal felfrissülésedért

A svédmasszázs teljes testen (nyak, váll, hát, láb kerül átdolgozásra)oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, megszüntetve azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is!

Mellé HIFU ránctalanító arckezelés egy alkalom után is csodás eredményekkel

A HIFU nem véletlenül vált a fiatalodni vágyó nők kedvencévé, a kezeléssel ugyanis olyan eredményeket lehet elérni, mint egy plasztikai sebész asztalán. Emiatt a kezelést más néven szike nélküli plasztikázásnak is hívják. Itt az alkalom arra, hogy tehess a fiatalos külsődért! Szüntesd meg a bőröd petyhüdtségét, és csökkentsd jelentősen ráncaid mélységét, a legmodernebb technológiával, kedvezményesen!

Feszesebb élettel telibb arcbőr

Mitől ilyen hatásos?

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound angol szóból képzett képszó, rövidítés, melynek jelentése: magas intenzitású fókuszált ultrahang energia.

A kezelés lényege, hogy ezt a magas intenzitású fókuszált ultrahangot irányítják a fiatalítandó bőrfelület mélyére, ahol az izomrostok és bőrszövetek stimulálásával a bőr kollagén-elasztin hálója elkezd majd idővel újratermelődni. Ez kulcsfontosságú, hiszen a kollagén-elasztin háló sajnos az idő múlásával roncsolódik, állaga romlik, és a bőr emiatt veszíti el fiatalosságát, rugalmasságát.

Miért egyedülálló a HIFU arckezelés technológiája?

 • a kockázatok és mellékhatások minimálisak,
 • a legmagasabb hőmérsékletet éri el, így a legerősebb kollagén kontrakciót idézi elő,
 • pontosan fókuszált, azaz minden más eljárásnál célzottabb kezelést biztosít
 • a bőr alatti zsírra, izomrétegre és a kollagén-termelésre egyaránt hat
 • beindítja a kollagén újramodellezését és az elasztin-termelést
 • már 1 kezeléssel is látványos eredményeket ér el!

Válaszd ezt a csomagot, és megszabadulhatsz a ráncaidtól a HIFU eredményeként, valamint fájdalmas izompanaszaidtól, és a lelki feszültségektől is masszázs révén. Sőt, ha lecsapsz a DiamondDeal kuponjára, mindezt kedvezményesen teheted meg!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Természetes és hatékony gyógyulás kettőtöknek! Só peelinges páros masszázs 90 percben az Oktogonnál.
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.600 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu