Felhőtlen szórakozás! Biliárdozzatok 5 alkalommal az Ex Klubban!

Ex Klub | Budapest, XI. ker.
A biliárd egy remek játék! Ha már ismered, valószínűleg te is így gondolod, ha még nem találkoztál vele, itt az idő! Most 5 alkalommal tiétek a biliárdasztal, és játszva múlathatjátok az időt az Ex Klubban (XI. kerület). Ehhez csak kupont kell vásárolnod csupán 1.490 Ft-ért, amit pár kattintással megtehetsz! Katt a Megveszem gombra!
Ár:1.490Ft3.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
3.000 Ft
51%
1.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.24. - 2016.04.11

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon 5 alkalom (5x1 óra) biliárdasztal használatra jogosít fel az Ex Klubban.
  • Tökéletes lehetőség a kikapcsolódásra, lazításra.
  • Az Ex Klub 22 éve várja vendégeit különleges cseh sörválasztékkal, barlangszerű atmoszférával, barátságos hangulattal, biliárddal, dartsszal, kivetítős meccsnézéssel, hétfőnként QuizNighttal.
  • A kupon 2016.04.11-ig használható fel.
  • A kinyomtatott kupont feltétlenül vidd magaddal a szolgáltatás igénybe vételéhez.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz! Ha többen jönnétek, vásároljatok több kupont!
  • A kupon felhasználásához jelentkezz be! Keresd délután 3 és este 11 között Farkas Zsuzsannát a +36-20/974-6241 telefonszámon.
  • Az Ex Klub minden nap 17-23 óráig várja a kikapcsolódni vágyókat és a sörkülönlegességek kedvelőit, a Móricz Zsigmond körtérhez közel.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani legalább 24 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ellenkező esetben felhasználtnak minősül a kupon.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-V: 17-23
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Mészöly utca 3.

Kuponunk leírása

Kellemes kikapcsolódási lehetőséget keresel késő délutánra, estére? Mit szólnál, ha egy olyan helyet ajánlanánk, ahol aktívan múlathatod az időt, és emellett még finom söröket is kóstolhatsz? Ajánlatunk révén biliárdozni vár téged (és játszópartneredet) az Ex Klub.

A biliárd története a 16. század környékéig nyúlik vissza. Már ha az angol eredettörténetet vesszük figyelembe, mert a franciák természetesen saját elmélettel rendelkeznek, mely szerint a játék az ő találmányuk. A derék angolok szerint egy bizonyos Bill Kew (ejtsd Kjú) kezdett el fagolyókat ütögetni a padlón egy 1 yard hosszú bottal. A Billy's Yard (Billy yardja) kifejezésből pedig máris adódik a biliárd kifejezés, a Kew névből pedig a dákó angol megfelelője, a cue (szintén kjú-ként ejtjük).

Aztán a viharos évszázadok alatt a játékból az egyik legkedveltebb "kocsmasport" lett, és most már sokszor elég egy 100-as vagy 200-as, és máris játszhatunk egyet egy automata asztalon. Az igazi játékélményhez viszont kell a kellemes környezet, és a jó asztal, amit időre bérelhetsz, nem játékra. Az Ex Klubban mindezt megtalálod, ráadásul a pultnál jobbnál jobb cseh sörök közül választhatsz frissítőt.

Ha szeretnél játszva kikapcsolódni egy fárasztó nap vagy hét után, akkor csapj le erre a kuponra, és máris foglalhatjátok az asztalt az Ex Klubban!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu