Felfrissülés profi kezet alatt - Mélyszöveti masszázs a II. kerületben

4,9/5Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont | Budapest, II. ker.
  • Az életben mindennapi gondok és stressz, valamint a testben felgyülemlett feszültség komoly hatással lehetnek az életminőségedre.
  • De ne aggódj, mert most bemutatjuk Neked a mélyszöveti masszázst ami kiváló megoldást kínál krónikus fájdalmakra és összehúzódott területekre, például merev nyakra és felső hátra, deréktáji fájdalomra, láb izomfeszülésére és fájó vállakra.
  • Vásárold meg kedvezményes kuponunkat és lépj a fájdalom mentes élet útjára!
Ár:4.990Ft7.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
29% kedvezmény
7.000 Ft
29%
2.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 1 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.06. - 2024.07.05

Kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 30 vagy 60 perces mélyszöveti masszázs.

  • A mélyszöveti masszázs határozott nyomást és lassú ütéseket foglal magában, hogy elérje az izom és a fascia (az izmokat körülvevő kötőszövet) mélyebb rétegeit. Krónikus fájdalmakra és összehúzódott területekre, például merev nyakra és felső hátra, deréktáji fájdalomra, láb izomfeszülésére és fájó vállakra használják.
  • A masszázs során bizonyos időszakokban kellemetlen érzést vagy akár fájdalmat is érezhetsz, mivel a masszőr olyan területeken dolgozik, ahol összenövések vagy hegszövetek találhatók. A fájdalom nem feltétlenül jó, és nem annak a jele, hogy a masszázs hatásos lesz. Valójában a tested megfeszülhet a fájdalom hatására, ami megnehezíti a terapeuta számára, hogy elérje a mélyebb izmokat.
  • Mindig szólj a masszázsterapeutának, ha fájdalmat érzel a masszázs során. A terapeuta módosíthatja a technikát vagy tovább készítheti a szöveteket, ha a felületi izmok feszültek.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 30 perc - 7.000 Ft helyett 4.990 Ft.
  • 60 perc - 14.000 Ft helyett 8.490 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.06. - 2024.07.05 között

Előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között a +36-30/565-8257 telefonszámon. A kupont a relaxspa.eletmod@gmail.com e-mail címen tudod beváltani, vagy személyesen kinyomtatva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 08:00-20:00

A szolgáltató ezen kedvezménnyel az új vendégek számára szeretne kedveskedni, ezért 1 fő egy kupont vásárolhat és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

További információk

Ellenjavallatok: Akut gyulladások esetén, daganatos betegségnél, ha a páciens nem végstádiumú rákbeteg, friss trauma, műtét utáni állapot, hámhiányos területek vannak a bőrön, Vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése esetén, súlyosabb csontritkulás esetén, olyan magas vérnyomás mellett, melyet gyógyszerrel nem állítottak be, ízületi instabilitás.

A mélyszöveti masszázs általában egy adott problémára összpontosít, mint például a krónikus izomfájdalomra, a sérülések rehabilitációjára és a következő állapotokra:

  • Derékfájdalom
  • Korlátozott mobilitás
  • Sérülések utáni felépülés (pl. ostorcsapás, esés)
  • Ismétlődő megerőltetési sérülések, például kéztőalagút szindróma
  • Testtartási problémák
  • Izomfeszültség a combhajlítóban, a farizmokban, az IT szalagban, a lábakban, a
  • négyfejű izomzatban, a rombuszban, a hát felső részén
  • Osteoarthritis fájdalom
  • Isiász
  • Piriformis szindróma
  • Teniszkönyök
  • Fibromyalgia
  • Fájdalom a hát felső részén vagy a nyakon

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
7 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
★★★★★
★★★★★
"."
Sóvágó Anett

Kuponunk leírása

Masszázs egészen a mélyszövetekig!

Ha krónikus fájdalmakkal küzdesz, mint például hátfájás vagy nyakfájás, a mélyszöveti masszázs segíthet csökkenteni azokat. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy megszabadulj a fájdalomtól és a kellemetlen érzéstől!

Mit érdemes tudnod a mélyszöveti masszázsról?

A masszázsterápia egy fajtája, a mélyszöveti masszázs határozott nyomást és lassú ütéseket foglal magában, hogy elérje az izom és a fascia (az izmokat körülvevő kötőszövet) mélyebb rétegeit. Krónikus fájdalmakra és összehúzódott területekre, például merev nyakra és felső hátra, deréktáji fájdalomra, láb izomfeszülésére és fájó vállakra használják.

De ez még nem minden! A masszázs pozitív hatással van az izmokra is, segítve azok megerősítését és az izomtónus javítását. Ennek következtében javul a testtartás, és az izmaid hosszabb ideig egészségesek maradnak.

Ráadásul a mélyszöveti masszázs növeli a test rugalmasságát és az ízületek mozgékonyságát, ami különösen fontos sportolók és aktív életmódot élők számára. A masszázs stimulálja az endorfin termelést, amely segít csökkenteni a stresszt és a szorongást, és javítja a hangulatot.

Ha a stressz és a fájdalom zavarja az életedet, ne habozz! Bízd magad egy szakemberre, és tapasztald meg a gyógyító érintés varázsát. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu