Fehérneműs glamour vagy boudoir fotózás hölgyeknek 10 db retusált fotóval a Blahánál!

Broadway Fotóstúdió | Budapest, VIII. ker.

Gyönyörű fényképeken mutatnád meg legnőiesebb oldaladat, megörökítenéd legjobb formádat, esetleg párodnak szeretnél pikáns meglepetést?

Most profi fotók készülhetnek rólad fehérneműs glamour vagy boudoir fotózáson, és biztos lehetsz abban, hogy gyakorlott fotósod kihozza belőled a legjobbat!

Vásárolj kupont a DiamondDealen, és rengeteg nyers kép mellett 10 retusált fotót is kapsz a Blahánál, a Broadway Fotóstúdióban (VIII. kerület)!

Ár:16.990Ft35.000 Ft
Ár: 4.760 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 12.230 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
35.000 Ft
52%
18.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.12.06. - 2020.03.06

glamour fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy órás fehérneműs, glamour vagy boudoir fotózás hölgyeknek, 10 db retusált fotóval, profi fotóstúdióban, gyakorlott hölgy fotós kamerája előtt. Igény szerint, felárral profi sminket is kérhetsz a helyszínen!

A fotózáson annyi nyers kép készül, amennyi csak belefér 1 órába, és ezek mindegyikét megkapod, 10 darabot pedig kiválaszthatsz retusálásra is.

Ne aggódj korod miatt! Rengeteg fotóalany 40 éves korán túl érkezik a Fotóstúdióba, végül nagyon elégedetten, és jóval több önbizalommal távoznak a képeikkel.

A főkép illusztráció, ezen kívül minden fotó a szolgáltató munkája!

Hagyd nyugodtan otthon a gátlásaidat! Hölgy fotós kamerája előtt, maximális diszkréció mellett bátran megmutathatod legnőiesebb valódat. Ráadásul az egész stáb azon dolgozik majd, hogy jól érezd magadat a bőrödben, és megmutathasd valójában mennyire csinos/szexi vagy. Kiváló ajándék lehet párodnak születésnapra, házassági évfordulóra, vagy egyéb alkalmakra is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.12.06. - 2020.03.06 között

Bejelentkezés és időpont foglalása szükséges, ehhez hívd a +36-20/499-6762 telefonszámot, és add meg kuponkódodat!

Hozd el kedvenc fehérneműidet (akár többet is), melyekben a legjobban érzed magadat! Kiegészítőket biztosítanak a fotózáshoz, de ha vannak extra elképzeléseid, bátran hozd magaddal, vagy egyeztess róla előzetesen a fotóssal!

Az elkészült képeket igényed szerint az általad hozott pendrive-on vagy e-mailben kapod meg

Megközelítés

A fotóstúdió központi helyen található, könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel is. A 4-es és 6-os villamos, a 2-es metró és a 7-es busz megállói is közel találhatók.

Felárak, opciók

A felárak a helyszínen készpénzben fizetendők:

  • A fotózáshoz profi sminket is kérhetsz, melynek felára 5.000 Ft.
  • További retusált fotók is kérhetők felár fizetésével.
  • A helyszínen felárral Broadway plakátot is rendelhetsz az egyik legjobb fotódból, mintha egy film vagy színdarab szereplője lennél.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 4.760 Ft-ért! A különbözetet, ami 12.230 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása, indoktól függetlenül, legkésőbb 48 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupon felhasználtnak minősül! Továbbá kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Szolgáltatás helye
1088 Budapest, József krt. 9.

glamour fotózás kuponunk leírása

Miért is rejtegetnéd nőiességedet?

Formaruhába kényszerít a munkahelyed, vagy öltözködéseddel a szüleidnek kellett mindig megfelelned, de legbelül érzed, hogy ez nem te vagy? Szeretnéd igazán szépnek és vonzónak látni és érezni magadat, és az sem baj, ha erről képi "bizonyíték" is marad? Esetleg párodnak szeretnél szexi meglepetést szerezni, melytől garantáltan leesik az álla?

Fehérneműs glamour vagy boudoir fotózáson mutathatod meg legszexibb oldaladat

Ez a fotózás nem a kitárulkozásról szól, hanem a sejtetésről. Egy alkalom, ahol végre gátlások nélkül és szakértő fotós stáb segítségével domboríthatod ki nőiességedet, annak finomságát és szépségét hangsúlyozva. Igényed szerint akár profi sminkkel, legszebb, kedvenc fehérneműidben, érzéki pózokban.

Mutasd meg gyönyörű képeken legnőiesebb oldaladat a Broadway Fotostúdió profi, fehérneműs glamour vagy boudoir fotózásán, DiamondDeal kuponnal óriási kedvezménnyel!

Most még előfordulhat, hogy a profi fotózás gondolatától is lever a víz, de ha belevágsz, biztosan nem fogod megbánni! Gyakorlott fotósod végig instruál majd, hogyan állj, merre nézz, hogy a képeken tényleg a legszebb oldaladat mutathasd meg annak, akinek szeretnéd. A fotózás egy órája után pedig máris élvezheted a pozitív hatásokat: boldogan, jókora önbizalom lökettel léphetsz ki ismét az utcára.

Mutasd meg gyönyörű képeken legnőiesebb oldaladat a Broadway Fotostúdió profi, fehérneműs glamour vagy boudoir fotózásán, DiamondDeal kuponnal óriási kedvezménnyel!

A hangulatos berendezésű helyszínen rengeteg kiegészítő áll rendelkezésre, hogy változatos fotók születhessenek, amit te is segíthetsz azzal, ha változatos fehérneműket hozol magaddal, valamint ha van ötleted további kiegészítőkre, akkor azokról egyeztetsz a fotóssal.

Örökítsd meg várandósságod legszebb pillanatait a Broadway Fotostúdió profi fotózásán, DiamondDeal kuponnal óriási kedvezménnyel!

Végül a fotózás minden nyers fotóját megkapod, melyek közül 10-et retusálásra is kiválaszthatsz, hogy ezek végképp tökéletesek legyenek. Felárral akár Broadway plakátot is kérhetsz egyik fényképeddel, melyen a te fotód szerepel, mintha egy film vagy színdarab plakátja volna. De akárhogy is döntesz, a képek is remek ajándékul szolgálhatnak párodnak, vagy ha magadnak szeretnél velük bizonyítani, akkor saját albumodba rendezve is remekül mutatnak majd.

Szeretnéd csodás fényképen megmutatni legcsábosabb, legérzékibb, legnőiesebb énedet? Csak vásárolj kupont, és jelentkezz be a Broadway Fotóstúdióba mielőbb!

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már közel 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is, és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, melyeket a DiamondDeal csiszolt le neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu