Fedezd fel a cseresznyés édenkert gyógyító hatását 40 perces teljes test vagy hát masszázzsal!

Repülj velünk a Távol Kelet mesés világába, ahol a cseresznye kényeztető világa tárul majd eléd! Az Angyali Érintés Szépség és Ezo Központ (VIII. kerület) tündérkéi pontosan tudják, hogyan varázsolják meg ezt a csodás világot, amit 40 percben élvezhetsz majd egy svédmasszázs keretein belül! Varázslatos ajánlat, ami most ráadásul csak 2.190 Ft! Hát nem mesés?
Ár:2.190Ft6.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
6.000 Ft
64%
3.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.10. - 2016.06.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 40 perces gyógyhatású svédmasszázs, cseresznyés masszázskrémmel vagy masszázsolajjal, teljes test vagy hát területre.
    • A kezelés ajánlott azoknak, akik szeretik a különleges masszázsokat és szeretnék saját magukon érezni a svédmasszázs gyógyító hatását.
    • Derékfájdalom, vagy végtag fájdalom gyötör? Válaszd ezt a kezelést a gyógyulásért!
    • Engedd, hogy levegyük a terhet a válladról, mivel a masszázs bizonyítottan feloldja a görcsös hétköznapokat!
  • A cseresznyekrém alkalmazása különösen a vízhiányos, tágpórusú, idősödő bőr kezelésénél előnyös, de flavonoidjai, vitaminjai a normál bőr ápolásánál is jó szolgálatot tesznek.
  • A masszázs jótékony hatásai közé tartozik, hogy serkenti a vérkeringést, a kötőszövetek vérellátását, és segít a méreganyagok kiválasztásában és elszállításában is, javítja a közérzetet. Oldja az izomgörcsöket, csökkenti a hát, váll és nyakfájást.
  • Remek ajándék lehetőség bárkinek!
  • Férfiak és nők számára is ajánlott kezelés!
  • A kupont 2016. május 30-ig használhatod fel!
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a szolgáltatónál a +36-30/971-7676-os telefonszámon
  • A szalon elérhetősége: 1084 Budapest, Németh u. 21. 
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • A kezeléseket súlyos betegség fennállása esetén (daganatos megbetegedés, pacemaker) vagy terhesség ideje alatt nem veheted igénybe.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Telefonos bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1084 Budapest, Német u. 21

Kuponunk leírása

Cseresznyés álom!

A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van kényeztetésre! Ilyenkor nagyon jól esik egy masszázs, amikor már fizikailag érezzük a nap terheit. 

Cseresznyés masszázs

Egyszerűen imádnivaló, igaz? Szeretjük minden formáját, legyen az egy ínycsiklandozó sütemény, egy finom koktél, egy csábító színű rúzs és hogy a férfiakat se hagyjuk ki, egy cseresznye ajkú lány. Miért hagynánk ki pont a masszázsból? A gyümölcs könnyed illata nemcsak szaglásunknak okoz boldog pillanatokat, hanem a bőrünknek is. A cseresznye ugyanis az egyik legjobban hidratáló gyümölcs, melyből tápanyag dús krémeket és olajokat készítenek.

A svédmasszázs

A svédmasszázs teljes testeden (nyak, váll, hát, lábak) oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulhatnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, kiváltva azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is! Ezalatt a 40 perc alatt a kényelmes relaxáció állapotába kerülsz, mintha több órát aludnál!

Az Angyali Érintés Szépség és Ezo Központ kellemes, barátságos környezetben vár Téged is! Ajánlata a cseresznyés svédmasszázs Távol Kelet mesés világába repít el! 

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu