Fájdalommentes szemöldök formázó

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.994Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
40% kedvezmény
Már csak 4 db maradt!
4.990 Ft
40%
1.996 Ft

szemöldök formázó legfontosabb tudnivalók

Fájdalommentes szemöldök formázó

  • Szabadulj meg fájdalommentesen a szőrszálaktól!
  • Formázd szemöldöködet precízen, gyengéden!
  • Egyszerű és tökéletes formázást tesz lehetővé.
  • Időt spórolhatsz vele, ha azonnali segítségre van szükséged!

Tökéletes szemöldök, pillanatok alatt? IGEN!

Most fájdalommentesen megszabadulhatsz a kellemetlen szőrszálaktól!

Egy szépen formázott, ívelt szemöldök keretet ad az arcodnak. Meghatározza a megjelenésedet, kisugárzásodat és ápolt külsőt biztosít. Távolítsd el a kellemetlen szőrszálakat azonnal és fájdalommentesen! Használhatod szemöldökformázásra, de arcon lévő pihés szőrzet eltávolítására is! Az aranyozott fej, diszkréten távolítja el a nem kívánatos szőrszálakat anélkül, hogy az arcbőrödet megsebeznéd vagy megvágnád vele. Felejtsd el a különféle fájdalmas lézereket, gyantát, epilátort, csipeszt vagy borotvát! Ezeknek az ideje lejárt és csak problémával, rengeteg idővel, és fájdalommal járnak! A Fájdalommentes szemöldök formázó nem használ lézereket és egyéb olyan funkciókat, amelyek megégetnék bőrödet. Mikroszkóposan, precízen távolítja el a szőrzetet. Használata biztonságos, és minden bőrtípusnál alkalmazható. 
Formázd Te magad a szemöldöködet, mintha most jöttél volna a kozmetikustól!

Hasznos tudnivalók:

A beépített LED fénynek köszönhetően, rendkívül egyszerűen, finoman és precízen formázhatod a szemöldöködet! Használd úgy, mint egy ceruzát vagy tollat. Kompakt kis mérete van, így bárhová magaddal viheted, elfér a piperetáskádban is. A trimmer fájdalommentesen távolítja el az oda nem illő szőrszálakat. Felejtsd el a fájdalommal járó, időigényes szőrtelenítési módszereket! Kíméld meg magad a különféle kiütésektől és egyéb kellemetlenségektől. Rengeteg időt és energiát tudsz vele spórolni, így a sminkelésre bőven marad még időd! Olyan hatást tudsz elérni vele, mintha profi kozmetikustól jöttél volna ki!

A Fájdalommentes szemöldök formázó tulajdonságai:

  • A készüléket letisztított, smink mentes, száraz bőrön kell alkalmazni!
  • Színe: Rose Gold
  • Borítása: aranyozott
  • Beépített LED fény
  • Üzemidő: 3 óra
  • Vezeték nélküli, kompakt készülék
  • Termék mérete: 20cm x 20cm x 5cm
  • 1 db AA elem szükséges (nem tartozék)


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Fájdalommentes szemöldök formázó

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)

Videó